2014 Başak Burcu Yorumu

Burçlar

İstikrarlı bir tempo ile iş hayatınızdaki yeniliklere ve başarılara merhaba diyebilirsiniz. sorunsuz bir iş hayatı için kararlı tavırlarınızdan vazgeçmeyin ve ilişkilerinizde de kıskançlık sorunlarını bir kenara bırakın! bu dönemde tam anlamıyla mutlu olmak için hazırsınız ve bireysel hareket ettiğiniz takdirde gerçekten güzel bir kariyerin sizleri beklediğini söyleyebiliriz. Özellikle iletişim ve medya ile ilgili bir dalda kariyerinize başladıysanız ve kendinizi bu alanda geliştirmeyi uygun gördüyseniz bireysel çalışmalarınız sizlere mutluluk getirecektir. İlişkilerinizdeki sorunlarınızı çok iyi biliyoruz ve sizler çok fazla kıskanç olduğunuz için onu kısıtlamayı seviyorsunuz ancak yaşadığınız sosyal hayattan onun da keyif almasını ve onun da arkadaş çevresinin olmasını anlayışla karşılamanız gerekiyor ve onu biraz daha rahat bırakmak ikiniz için de iyi olacaktır.

Yaratıcı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu yaratıcılık özellikle iş hayatınızda sizlere farklılık kazandıracak ve arkadaş çevrenizin de ilgisini çekecektir. İş hayatınızı daha iyi noktalara geleceğini söylemiştik ve bu da sizin yaratıcı kimliğinizi bir adım daha öne çıkaracak ve yükselmenize yardımcı olacaktır. Eğer özle sektördeyseniz iş arkadaşlarınız ile belli başlı sorunlarınız olabilir ve bu oldukça da normal bir durumdur. Sektörün birçok zorluğu var ve en önemlisi de arkadaş çevresi tarafından kıskanılmaktır. Gerçek dostlarınız sizleri yalnız bırakmayacak ve çevrenizden ayrılmayacaktır ancak başarınızı kıskananlar yavaş yavaş sizden uzaklaşacaktır. Yoğun tempoya bağlı olarak sağlığınız tehlikeye girebilir bu yüzden dikkatli davranmanız ve kontrolleri aksatmamanız gerekiyor, bu yüzden sağlığınızı da aksatmayın derim!

Sorunlu ilişkileriniz bu yıl geride kalıyor ve artık çift olarak çok daha mutlu oluyorsunuz. Sorunsuz bir ilişki sizleri bekliyor ve daha mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Bu yıl sizin için oldukça güzel geçecek ve duygusal bir yaşam da karşınıza çıkıyor.

Karamsarlık konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz ve birçok konuda karar verme konusunda zorlanıyorsunuz. İkilemler sizi zora sokabilir ve karar verme konusunda zaman harcayabilirsiniz. İş arkadaşlarınız anlayışlı insanlar ise sizi çok fazla sıkıntıya düşürmeyecekler ve bu anlamda şanslı olduğunuzu da söyleyebiliriz. Bu süreçte yalnız kalmayacağınızı unutmayın ve en yakın dostlarınız en sıkıntılı dönemde bile yanınızda yer alacak. sorunları çözmek için onlara dert anlatmaya gerek yok çünkü eğer size değer veriyorlarsa zaten yardımcı olacaklardır.

Aile ilişkileriniz bu dönemde oldukça iyi bir şekilde karşınıza çıkacak ve sorunsuz bir dönem geçireceksiniz. aile ilişkilerinde yapmanız gereken tek şey kardeşiniz ile biraz daha fazla ilgilenmek olacaktır çünkü o çok daha fazla ilgi bekliyor. Komşularınız ve yakın çevreniz ile de sorunlar yaşamayacağınızı belirtmek isterim anca zaman zaman sorunlar muhakkak baş gösterecektir. Ilımlı yaklaşımınız sayesinde kalpleri fethetmeyi başarıyorsunuz bu da sizin avantajlarınızdan yalnızca biri! İyi olmak sizin hamurunuzda var ve insanları hiçbir şekilde kırmak istemiyorsunuz bu yüzden ailevi sorunlar hiçbir şekilde başınızı ağrıtmayacaktır çünkü kısa sürede tarafınızca çözülecek olan ufak tefek sorunlardır. İyimser olmaya devam edin ve attığınız adımlarda ailenizi de düşünerek hareket edin! İş hayatınızdaki başarılar onları zaten fazlasıyla mutlu edecektir ve sorunsuz bir aile yaşantısını da ortaya koyacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.