2014 Terazi Burcu Yorumu

Burçlar

2014 yılı sizin için karmaşık ilişkileri de beraberinde getiriyor ve bu ilişkileri tek tek gözden geçirmeniz gerekiyor. İlişkilerinizi mercek altında tutmanız için sorunsuz bir şekilde hareket etmeniz şart ve adım atarken de iki kez düşünmeniz gerekiyor. İlişkilerinizi dengelemeniz konusunda çevrenizden herhangi bir yardım almayacaksınız ve özellikle ailevi ilişkilerinizde biraz daha dikkatli olmanız gerekecek! Dengeleri en iyi şekilde kurabilmeniz için yardım almanıza gerek yok çünkü tek başına bu sorunlar ile mücadele edebilecek karaktere sahipsiniz. Eşiniz ya da sevgiliniz bu konuda sizlerden çok daha fazla şey bekliyor ve aileniz de bu anlamda destek bekliyor. Parasal anlamda rahat bir süreç karşınıza çıkacak ve başarılarınızın karşılığını en iyi şekilde alacaksınız. Çalışmaya ve gayret etmeye devam edin çünkü bu sene bu çalışmaların meyvelerini en iyi şekilde toplayacağınız yıl olacaktır. Sorunsuz bir dönem geçirmek istiyorsanız kafanıza çok fazla takmayın ve çok fazla düşünmemeye özen gösterin…

Ilım ve uyumlu olmanız nedeniyle birçok kişi tarafından seviliyorsunuz ve aranan isim olmaya da devam ediyorsunuz. En ünlü diplomatlar bu burca sahiptir ve eğer sizler de bu alanda kariyerinize devam ediyorsanız bu yıl sizin yılınız olacaktır. Başarılarınıza başarı katmak ve çalışmalarınızı en kaliteli şekilde sürdürmek için kendinize de vakit ayırmanız gerekiyor ve sosyal yaşantıyı aksatmamanız gerekiyor. aşk hayatı yakın zamanda kapınızı çalacak ve duygusal bir ilişki de kapılarını aralayacaktır.

Sıkıntıya düştüğünüz durumlarda yapmanız gereken şey çok basit ve kardeşlerinizi arayarak bu süreci kolayca atlatabilirsiniz. Maddi konularda sıkıntı yaşamayacağınızı söylemiştik ve maddi anlamda kararlar alırken de tek başınıza karar almanız gerektiğini unutmayın. Sorunsuz bir süreç sizleri bekliyor ancak az önce de belirttiğimiz gibi birilerinden yardım almayı unutmayın! Net kararlar verirken biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor ve sorunsuz bir yıl geçirmek için kararlarınızı da gözden geçirmeniz gerekiyor. Kardeşleriniz sizin en büyük destekçiniz bu yüzden yardım almayı ve onlarla iletişimde olmayı unutmayın!

Çok sıkı dostluklar elde edebilirsiniz ancak unutmayın, sizi mutlu etmeyecek ve çıkar ilişkisi için yanınızda yer alacak insanları da kendinize çekebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor ve bu konularda da kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. dostluklar önemlidir ve hayata tutunmanız açısından sizleri iyi hissettirecek iletişimlerdir bu yüzden dostlarınızı seçerken onları iyi tanımaya dikkat edin.

İlişkilerinizde yalnızca onunla ilgili sorunlar değil yakın çevreniz ile ilgili sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu sorunları kusursuz bir şekilde atlatmak sizin elinizde çünkü yeteneğinize ve ilişkinize bağlı olarak kıskanılsanız bile süreçten zarar almadan çıkmayı başaracak güce sahipsiniz. Kıskananlar olacaktır ancak aldırış etmeden yolunuza devam etmeniz gerekir. Gerçek dostlarınız zaten yanınızda yer alacaktır ve bu süreçte sizin mutlu olmanız ile birlikte onlar da mutluluklarını gizlemeyeceklerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.