2014 Yengeç Burcu Yorumu

Burçlar

Aşk ve çocuklar bu yıl sizleri bekliyor… Bu yıl sizin için oldukça özel geçecek ve sorunsuz bir aşk hayatına merhaba diyeceksiniz. Eğer yalnızsanız yeni bir ilişkinin kapılarını aralayabilir ve ona çok fazla aşık olabilirsiniz. Aşık olmak için bekleyin, sabırsız davranmanıza gerek yok çünkü o sizi bulacaktır. En büyük sürpriz ise bu kişi yurt dışından olabilir yani yabancı uyruklu birileri sizin peşinizde olabilir. Eğer evliyseniz ilişkiniz çok daha ileri bir seviyeye taşınacak ve daha fazla mutlu olacaksınız. aşk hayatınızdaki bu gelişmeler mutlu olmanız için yeterli olacaktır.

Zodyak çarkının kayırdığı ve ön plana çıkardığı burçlardan biri olarak karşımıza çıkan Yengeç bu dönemi oldukça mutlu geçirecek ve sorunsuz bir yıl ile daha fazla mutlu olacaklardır. Büyük bir aşk sizleri bekliyor ancak çok fazla sürpriz bekleyerek de beklentilerinizi yüksek tutmayın! Aşk burcu olan yengeç daha yoğun duygular yaşamak ve karşı tarafa bağlanmak için hazır ancak bu bağlılık dönemi onu zaman zaman üzebilir ve küçük tartışmalar bile onu yıpratabilir.
Zaten bir ilişkiniz varsa ya da evli iseniz çok daha fazla mutlu olmaya hazır olun! Onun sürprizleri bu dönemde sizleri daha fazla mutlu edecektir çünkü bu yıl sizin yılınız ve kusursuz bir mutluluk sizleri bekliyor. Hediyeler, partiler, sürprizler ve daha birçok şey eşiniz tarafından sizlere sunulacaktır. Tepkileriniz daha net olacak ve aşkınızı gizleyemeyeceksiniz.

Romantik bir karaktere sahipsiniz ve farklı alanlarda aldığınız kararlar bile sizin bu karakterinizi en iyi şekilde ortaya koymaya devam ediyor. Çocuklarınız ve ailenizle en iyi şekilde geçirebileceğiniz süreç sizi bekliyor. Yengeç burcu anne şefkatini temsil eder ve erkek bile olsanız bu duygudan uzaklaşamazsınız. Yufka yürekli yapısı ile yengeçler bu dönemde çocuklarının üzerine çok daha fazla düşecek ve onlarla mutlu olmayı tercih edeceklerdir.

Sevgiliniz ve sevdiğiniz insan ile birlikte yer alabileceğiniz farklı davetler aklınızı başınızdan alacak ancak zaman zaman yaşadığınız maddi yetersizlikler ve sıkıntılar sizin canınızı sıkacaktır. Bazı davetlere katılamayacak ve bu yüzden mutsuz olacaksınız fakat çok fazla dert etmenize gerek yok çünkü bu yıl tüm sürprizler sizi bekliyor ve yenilikler ile karşınıza çıkmaya devam edecektir.
Maddi engeller bu dönemde sizi fazlasıyla üzebilir ve ilişkinizi daha ileri bir seviyeye taşımak için alacağınız evlilik kararı sizi bu anlamda da sıkıntıya sokabilir. evli iseniz ve çocuklarınızın okul dönemi ise maddi konular yine başınızı ağrıtacaktır ancak sürekli belirttiğimiz gibi sorunları aşmak için güçlü bir karaktere sahipsiniz ve kısa zamanda tüm dertler geride kalacaktır. Sıkıntıları eşiniz ya da sevdiğiniz kişi ile birlikte kolayca atlatabilirsiniz bu anlamda destek almayı ve konuşmayı ihmal etmemeniz gerekiyor çünkü bu mutlu bir ilişki için oldukça önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.