2015 Erkek Giyim Trendleri

Moda

erkek giyim trendleri

Her zaman kadınlar şık olacak diye bir şey yok. Erkek giyim sektörü hızlı bir yükselişe geçti.

Erkekler de artık modaya uyum sağlayarak, modanın en iyi takipçileri arasında yerlerini aldılar. Hatta erkeklerin giyim tarzları, çoğu kadına ders verecek güzellikte ve şıklıkta olmaya başladı.

İşte ben tam da bunları düşünürken, 13-16 Ocak tarihleri arasında, İtalya’nın Floransa şehrinde ”Pitti Uomo Erkek Giyim Fuarı” yapıldı. Fuara dünyaca ünlü erkek giyim markaları ve tasarımcıların yanı sıra Türkiye’den de birçok marka ve tasarımcı katıldı. Tarzını ve çizgisini çok beğendiğim, kariyer basamaklarını hızlı adımlarla çıkan, tasarımcı dostum Emre Erdemoğlu da, her yıl olduğu gibi bu yıl da inanılmaz bir koleksiyon ile fuarda yerini aldı.

Stil avcıları iş başında
Tabii fuara katılanların giyim tarzları, fuardan daha çok konuşuldu. Stil avcıları da yine iş başındaydı. 2015 erkek giyim modasını, kendi stilleri ile harmanlayan katılımcılar tek kelime ile göz alıcıydılar.

Lacivert, gri ve kahve tonları öne çıkıyor
Ünlü bir erkek giyim markasının, tasarımcılarından olan Emre Tosun; bu yıl erkek giyim modasında, klasik duruşun hakim olacağını belirterek, lacivert, gri ve kahve tonlarının, ürünlerin kurucu renkleri arasında yer alacağını söyledi.

Şık ve göz alıcı erkekler
Erkekler; ekoseleri, eldivenleri, kürkleri, rengarenk takımları, fötr şapkaları, fularları, çorapları, papyonları, kravatları, mendilleri, ayakkabıları, çantaları ve daha birçok şeyi başarıyla üzerlerinde taşıdılar. Bu fuar ile erkeklerin kadınlardan daha şık ve göz alıcı giyinebileceği, gözler önüne serilmiş oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.