2015 Oğlak Burcu Yorumu

Burçlar

Enerjisi yüksek karanlıktan aydınlığa yürüdüğünüz bir yıldasınız. Yenilenecek arınacak zararlı her türlü zararlı alışkanlık ve davranışlarınızdan uzaklaşacaksınız. Yönetici gezegeniniz Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcuna geçiş yapacak. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Yönetici gezegeniniz Satürn doğum haritanızda gizli düşmanlıklar ve siz izin vermedikçe kimsenin bilmediği ruhsallığınızı temsil eden 12’inci evinizde ilerlemeye başlıyor ve sizi kabul etmekte zorlandığınız hatalarınızla yüzleştirmeye öfke kaygı ve hırsla yorulan ruhunuzu sakinlikle eğitmeye başlıyor. Pişmanlıklar duyabilir hatalarınızla yüzleşirken ama isteyerek ama istemeden yaptığınız haksızlıklar için kendinizi suçlama eğilimi içinde olabilirsiniz. HAYIR bunu yapmayın. Kendinize yönelin dua edin meditasyonu günlük hayatınızın bir parçası haline getirin ve her şeyden önce kalbinizde biriken olumsuzluk tortusunu aşkla inançla severek ve sevilerek temizleyin. Oyuncuların maskeleri düşüyor Kral Çıplak! Enerji vampirleri gidiyor hayatınızdan kendinizi suçlamak yerine sevdiklerinizle her anı daha güzel ve değerli kılmak için içinizde ki çocuğu saf duyguları arındırdığınız kalbinizle ortaya çıkarıp iş hayatınızı özel hayatınızı fedakarlığın aşkın sevginin gücünün içine alın ve sahip çıkın. İş ve özel yaşamınızı yeniden yapılandırma fırsatı sunulmuşken size sapı samandan güzeli çirkinden ayırt edebilmiş olmanın şükrü ile yürüyün kararlılıkla hayat yolunda. Yılın ilk yarısı iş hayatınızda yeni bir işe başlayabilir var olan işinizle ilgili köklü değişiklikler yaşayabilirsiniz. Yılın 2nci yarısı Jüpiter sizleri maddi konularda fazlası ile rahatlatacak etkilerle borçlarınızı ödeyebilir yeni ve güçlü başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz.

Oğlak 2015 Sağlık: Yılın ilk 4 ayı sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Uzun süredir hastalıklarla uğraştıysanız bu sıkıntılı dönem sonlanıyor. 7 ve 8’inci aylarda alerjik reaksiyonlar ve diş, diş eti gibi konularda sıkıntılar yaşanabilir.

Oğlak 2015 Aşk: Aşka küskün oğlaklar unuttuğunuz duyguları yaşamaya hazır olun. Yılın 3’üncü ayından itibaren kalıcı bir ilişkiye doğru insanla adıma atabilir yüreğinizi aşka açabilirsiniz. Evli Oğlaklar ise 2 yıldır ilişkinizi hırpalayan her türlü konu çözüme kavuşuyor ve siz eşinizin sabrına hayran kalacak aşkı emekle aşkı sevgiyle daima dinamik kılacaksınız. Temmuz ayında bekar Oğlaklar evlilik kararı alabilirler.

Oğlak 2015 Kariyer: Kariyer hayatınız da yılın ilk yarısı oldukça olumlu etkiler söz konusu. Kendi işinizi kurabilir iş birlikleri ile farklı bir sektöre güçlü bir giriş yapabilirsiniz. Yılın 5’inci ayından itibaren birikim yapabilir kendi evinizi ya da iş yerinizi alabilirsiniz. Ekim ve Kasım aylarında ise riskli her türlü işten uzak durmalı ve yatırım yapmamalısınız.

Oğlak 2015 Eğitim: Eğitim sektöründe olan ve öğrenci olan Oğlaklar yılın ilk 6 ayı çok olumlu etkiler sizlerle birlikte. Kimsenin etkisi ve yönlendirmesine takılıp kalmadığınız takdirde. Yılın 2’inci yarısında ise bir takım engel ve zorluklar söz konusu olabilir mücadele etmez kabullenir tarzda hareket ederseniz üzülürsünüz. Sorunlar aşılmak içindir teslim olmak için değil!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.