2015 Terazi Burcu Yorumu

Burçlar

Gökyüzü yılın ilk 4 ayı ailevi konularda yaşanacak karışıklıklara ve sizin olaylar karşısında fazlası ile emek vereceğiniz durumlara işaret etmekte. Ailenizin ortak gayrimenkul ya da ticari ilişkileri varsa kendi aranızda buna bağlı sorunlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Sizlere tavsiyem hayatın akışına ayak uydurun ve zor olan durumları daha da zora sokacak inatçı tavırlardan sakının. Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcu geçişi Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Satürn 2012’den bu yana Akrep geçişi ile sizleri maddi olarak oldukça hırpaladı ve kariyer hayatınızda istenmeyen düşüşlere neden oldu. Şimdi ise maddi manevi müreffeh bir zaman karşılıyor sizleri. Geçmişle birlikte ardınızda kalan başarı emeğin mükafatını almaya başladığınız güçlü bir değişim sürecinin içine giriyorsunuz. Maddi manevi şükredeceğiniz deneyimlere hazır olun! Doğum haritanızda iletişimi temsil eden 3’üncü evinizde ilerleyecek Satürn size kendinizi daha iyi ifade edebilme imkanı ve zamanı doğru insanlarla değerlendirebileceğiniz fırsatları beraberinde getirecek. Yeni insanlar tanıyarak kendinizi geliştirip değerlerinizi ortaya koyup iletişimin gücünü sonuna kadar kullanabileceksiniz. Şimdi yaşanmışlıkları sözlerinize yansıtma vaktidir.

Terazi 2015 Sağlık: Yılın ilk 4 ayı baş ve böbreklerinizle ilgili sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. Erken teşhis olası ciddi bir sorunun önüne geçecektir. Kaygılanmamalı ve tedavinin olumlu sonuçlar getireceğini bilerek hareket etmelisiniz. Yılın 2’inci yarısında ise daha iyi etkiler söz konusu.

Terazi 2015 Aşk: Sizi seven değer veren o özel insana güvenmeyi öğrendiğiniz takdirde evli ve ilişkisi devam eden Terazi’ler için yılın 3’üncü ayından itibaren her şey yoluna girecek. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise 27 Nisan 2015 ile birlikte aşk hayatınızda yaşanacak olumlu etkilerle ayağınızı yerden kesecek bir aşkın içinde bulabilirsiniz kendinizi. Mutlu olmak istiyorsanız arkadaşlarınızın ilişkiniz üzerinde söz sahibi olmalarına izin vermemelisiniz. Söz nişan düğün yazın size getireceği güzellikler arasında.

Terazi 2015 Kariyer: Ortaklıkları olan Teraziler yılın ilk yarısında yapılan her işi kontrol etmeli bilginiz dışında hiç bir onayın verilmemesine dikkat etmelisiniz aksi halde ortaktan gelecek zararlar ve maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Yılın ilk 6 ayı iş değiştirmek ve yeni bir işe yönelmek için acele kararlar vermemeli var olan şartları korumak için çaba göstermelisiniz. Yılın 2’inci yarısından itibaren aileden gelecek kazançlar ortaklardan gelecek alacaklar miras ya da hukuk yolu ile gelecek kazançlar söz konusu sizler için.

Terazi 2015 Eğitim: Eğitim sektöründe görevli olanlar ve öğrenci Teraziler yılın ilk yarısı isteklerinizi hayallerinizi gerçekleştirmek için disiplinli bir şekilde çalışmalı ve 1’inci önceliğinizi iş hayatınıza vermelisiniz. Kendinize güvenin ve başaracağınıza tüm kalbinizle inanın. Size söylenenleri bir yana bırakın ve ben neler yapabilirimi kendinize sorup cevaplarını aldıktan sonra kendinize en uygun çalışma prensiplerini geliştirerek ilerleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.