2015 Yaz Mayo ve Bikini Trendleri

Moda

2015-mayo-bikini
Biz daha bahara girerken plaj modası çoktan bu yazın trendlerini konuşmaya başladı bile. Peki mayo ve bikinilerde bu sezon hangi trendlere yatırım yapmalı? İşte size Victoria’s Secret’tan birkaç öneri…

Natürelliğe Saygı Duruşu
Modadaki natürelliğe saygı duruşu plaja indi! Kumsallardan ilham alan kum beji ve yaprakların içinde gizlenen haki yeşili plaj modasına yön veren başlıca trendlerden.

Egzotik Desenler
Bu sezon plaj modasında çiçekler her zamanki yerini korurken onlara farklı tarzda yaprak çeşitleri eşlik ediyor. Botanik bahçeleri ve ormanlardan ilham alan bu desen mayo ve bikinilerde sezonun en hit trendlerinden biri oluyor. Yaprakların yanı sıra bir klasik haline gelen leopar deseni de sezondaki yerini kimseye kaptırmamakta kararlı görünüyor.

Sıcak Tonlar
Yaz sıcaklarına gönderme yapan canlı renkler bu sezon kırmızı ve turuncudan başkası değil. İddialı bir plaj stili için bu renklerden fazlasına ihtiyacınız olmayacak.

Eğlenceli Yaz
Plaj stilinin eğlenceli tavrı fırfırlı ve püsküllü bikinilerden geliyor. Üstü ve alt yanları fırfırlı/püsküllü bikiniler geçmiş dönemlerden günümüze eğlence katmaya geliyor.

Spor Zamanı
Atletik tarzda mayolar bu sezon plaj sporlarının yükselişe geçeceğinin sinyallerini veriyor. Kalın askı ve renk bloklarından oluşan mayo ve bikiniler renkli tasarımlarıyla bu yaz karşımıza çıkacak modeller arasında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.