2015 Yengeç Burcu Yorumu

Burçlar

Aile hayatınızın istikrar huzur bulduğu olumlu etkilerle dolu bir yıl karşılıyor sizleri. Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcunda Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Sizlere yansıması ise; Hayatınıza güzellik katmak için, yenilenmek için frene basmalı yeme alışkanlığınızdan sevmelerinize gereğinden fazla değer vermelerinizi değiştirmelisiniz. Bilge Satürn’ün size en önemli katkısı bu olacaktır. Son 2 yıldır Satürn sizleri romantizm ve aşk hayatınızda bir dizi sınavdan geçirdi şimdi ise yaptıklarınız ve size yapılanlardan aldığınız dersleri yaşama yansıtma süreci başlıyor. Tutku heyecan kalıcı beraberlikler yenilenme ve aşk hayatınızı yeniden yapılandırmaya başlıyor.

Yengeç 2015 Sağlık: Yılın ilk 6 ayı hava yolu ile bulaşan rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Özellikle kulaklarınızla ilgili işitme ağrı gibi konular söz konusu olabilir. Bunun dışında ciddi bir sağlık sorununuz olmaması için olumsuz enerjileri düşünceleri zihninizden uzaklaştırmayı başarmalısınız. Yılın 2’inci yarsında kiloya bağlı sağlık sorunları yaşanabilir. Sıkı bir diyetle kilolarınızı verirken sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyebilirsiniz.

Yengeç 2015 Aşk: Aşk hayatınızda istikrarlı ve şanslı bir yıl sizler için. Bekar yengeçler aşklarını evlilikle taçlandırabilir. Yeter ki küçük meseleleri büyük sorunlar haline getirmeyin ve kimsenin de ilişkiniz üzerinde söz sahibi olmasına izin vermeyin. Bu sorunları engelleyebilmek sizin elinizde kararlı olun yeter. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyen Yengeç’ler de bu yıl evlat sevgisini yaşayabilir. Tedavi ile çocuk sahibi olma çabasında olanlar da bu özel duyguyu yaşayarak mutluluklarına mutluluk katabilirler.

Yengeç 2015 Kariyer: Siz yaratıcı olumlu enerjinizi toplayıp iş hayatınızda ki uzun süren sancılı sessiz sürecinden sonra sahip olduğunuz gücü iş hayatınıza yansıtacak ve yaptıklarınızı başarıya çevirebileceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız. Sakinlikle tüm zorlukları aşarak isteklerinizi yılın 5’inci ayından itibaren gerçekleştirebileceksiniz. Finansal konularda bilinçli işbirlikleri ve doğru kararlar kazancınızı da arttıracak. Yılın ilk yarısı birikim yapmalı. 2’inci yarısından itibaren mülk edinebilir mali gelirlerinizde ortak işlerle karlı yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Yengeç 2015 Eğitim: Bu yıl eğitim alanında ki tüm öğrenciler ve bu sektörde görev alan herkes için mükemmel etkiler söz konusu. Azmini zamanı doğru değerlendirmeniz amaçlarına hızla ulaşmanızı sağlayacak etkilere sahip.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.