2016 Aslan Burcu Yorumu

Burçlar

aslan
2016 senesinin burçlar kuşağında en şanslı burç sizin burcunuz. Özellikle 27 Ocak ve 21 Şubat arasında zenginlik, bolluk neşe sahibi olacaksınız. Güneş tutulması 2016 yılında iki kere olacak. Birincisi 9 Mart 2016’da gerçekleşecek. Bu durum en çok 31 Temmuz, 7 ağustos tarihleri arasında doğanları etkileyecektir. Dostluk ve arkadaşlık konusunda değişikliğe sebep olabilir. Yeni arkadaşlar edinmek isteyebilirsiniz. İkinci tutulma ise 1 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecektir. Bu durumdan ise en çok 22-29 Temmuz tarihleri arasında doğanlar etkilenecektir. Sosyal hayatınız ve aşkla ilgili sorunlar yaşanabileceği gibi çocuklarınızı da etkileyebilir. Aileniz ile iletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunun için sağlıklı düşünmekte ve tutarlı konuşmakta fayda var. 2016 yılında iki kere ay tutulması meydana gelecektir. İlk tutulma 23 Mart 2016 tarihinde tam tutulma şeklinde olacaktır. Bu durum daha çok 3.on günlük süreçte doğanları etkileyecektir. Aile ve ev ortamını bozacak durum olarak düşünülebilir. İş gereği ya da başka bir nedenden dolayı şehir ya da ülke değiştirebilirsiniz. İkinci tutulma ise 16 Eylül 2016 tarihinde meydana gelecektir. Bu durumdan ise 2.on günlük süreçte doğanlar etkilenecektir. Bu durudan dolayı da iş ile ilgili sorun yaşayabilirsiniz ve hatta hayatınızdan önemli birini de çıkarabilirsiniz. Aslan burcu 2016 senesinde aşk hayatı olsun, iş hayatı ve sağlık hayatı olsun birbirinden farklı sürprizler ile karşı karşıya gelebilir.
2016 Aslan Burcu Aşk Hayatı
Aslan burcu 2016 senesinde 25 Ocağa kadar eğer evliyse mutluluğu ve huzuru korumalısınız. Ailenizin etkisi altında kalarak eşinizin kalbini kırmamalı ve etraftan gelen sözlere aldırış etmemelisiniz. 8 Ocak ve 4 Şubat tarihleri arasında aşk hayatınızda önemli değişiklikler meydana gelecek. Yıldızların etkisi sonucu güzel duygusal ilişkiler ile karşılaşabilir hatta aradığınız aşkı bulabilirsiniz. 18 Ocak, 4 Mart tarihleri arasında duygularınızın etkisi altında kalabilir gizli ilişki yaşama isteğinde bulunabilirsiniz. Evli iseniz böyle bir durumdan uzak durmalı hiç bulaşmamalısınız. Sosyal konumunuzu sarsacak olaylara asla izin vermemelisiniz. 3-7 Mart tarihleri arasında evli iseniz eşinizle iyi anlaşacak ve mutlu olacaksınız. Evli değilseniz eğer evlenmenin tam zamanı.
2016 Aslan Burcu İş Hayatı
Sevgili aslan burcu üyeleri aslan burcu 2016 Haziranda kariyer alanınıza adımını atacak. Alacağınız iş teklifleri sizi şaşırtacak şekilde olabilir. Ancak tam istediğiniz gibi bir teklifle karşılaşmak istiyorsanız 2016 senesini beklemek zorundasınız. 15 Temmuz 2016’da şuan çalışmakta olduğunuz işinizden ayrılabilirsiniz. İş arayışınız devam ediyorsa eğer yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yaz sezonu başında ne düşünüyorsanız yaz ortasında gerçekleşecek. 10 Kasım 2016 tarihinden itibaren eskilerde kalan bir işiniz yeniden gündeme gelebilir. 2 Aralık tarihi ise iş konusunda en güzel tarih olarak bilinmekte. Tabi bu durum bir gün değil 5 günlük bir süreç alacaktır. Böylece yeni iş sahibi olacak ve yeni işinizle elinize tanınma fırsatı geçecektir. Bu günü kaçırmayın ve iyi şekilde değerlendirin. İş hayatınızda başarılar.
2016 Aslan Burcu Sağlık Hayatı
Sevgili aslanlar 2016 senesinde sizi sağlıklı bir yıl bekliyor. Fiziğine ve dış görünümüne özen gösteren ve titiz olan aslanları sağlıklı yıllar beklemekte. Genel anlamda sağlıklı görünseler de yoğun ve hareketli dönemlerde aslanlar. İş hayatlarından ve strese bağlı olarak yoğun derecede boyun ve sırt ağrılarından yakınabilirler. Bunun yanında ek olarak ağız bakımını da özen göstermelidirler yoksa dişleriyle ilgili problemler çıkabilir. Böylece gerekli özeni göstermelisiniz. Bedeninizin verdiği sinyallere aldırış etmeli ve dayanıklı durmak yerine verilen işaretlere dikkat etmelisiniz. Beslenme spor hayatınızı yeniden düzenlemenizde fayda olacaktır. Sağlıklı yıllar sevgili aslanlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.