2016 Balık Burcu Yorumu

Burçlar

balik
Balık burcu 2016 yılında siz balıklara gelince Uranüs’ün etkileri sizinle birlikte olacak. Zengin hayal dünyanızdakileri orijinaller ile birleştirerek kendinizi yenileyebilir ve hoşnutluklar yaratabilirsiniz. Ocak ayında harcamalarınız da artış olabilir. Ancak bu yıl içerisinde çeşitli nedenlerle size maddi değerler gelebilir. Az ya da yüklü olarak başkalarının para ya da menkul kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Bu yıl içerisinde miras gibi bir durum olabilir. İş konusunda da taban oluşturmak için iyi ve şanslı bir yıl içerisindesiniz. Ancak bunun içerisinde iş değiştirmek, işten çıkmak ve yeniden başlama gibi durumlarda söz konusudur. Bankalardan ya da başka birilerinin güçlerinden faydalanmanız gerekebilir.

Çünkü bu yıl içerisinde ihtiyacınız olan şeylere ulaşmak için başkalarından daha fazla ilgi ve yardım almanız mümkün gözükmekte. Bu yıl bütün bu zorlukları kötü olarak düşünmeyiniz. Çünkü bütün bunlar ilerde zenginlik ve rahata erme işareti olarak bilinebilir. Sıkıntı ve zorluk içerisinde olanlar için bu yıl rahatlatıcı bir yıl olarak geçecektir. Balık burcu 2016 yıl içerisinde en önemli sloganı hayalleri gerçeğe çevirmek şeklinde olacaktır. Yeni yılınızda zihninizde canlandırdığınız birçok rüyanızı gerçekleştirebilirsiniz. Elbette bu durumdan engeller ile karşılaşmayacağınız manası çıkarmayınız. Ancak her seferinde bu engellerin üstesinden gelebilecek çıkış yolları bulmanız mümkün. Bazı balık burcu üyeleri kendilerine uygun konseptleri bulmak için baştan aşağı yeniden yapılanacaklardır.

2016 Balık Burcu Aşk Hayatı
5 Ocak ve 25 Ocak tarihleri arasında Merkür gerilemeye başlıyor. Böylece bu tarihler söz, nişan ve evlilik için doğru bir tarih değil. Balıklar hala çok şanslısınız. Şansınız tam yerindeyken aşka açılmak neden olmasın. 9 Mart 2016 tarihinde meydana gelen yeniayla senenin en güzel yılına giriyorsunuz. Yeniay döneminde aşka yelken açmalısınız. 27 Mart 21 Nisan tarihleri sizi dikkat çekme dönemine götürüyor. Başkalarının gözü sizin üzerinizdeyken keyifli ve mutlu kalbinizin sesini dinleyebilir ve uygun adayı seçebilirsiniz. Aşık olmak ve aşkınızı itiraf etmek için tam zamanı. Ağustos ve eylül aylarında eski sevgilinize geri dönmemelisiniz.

2016 Balık Burcu İş Hayatı
27 Ocak 2016 tarihinden itibaren güzel bir iş yaşamına yelkenlerinizi açabilirsiniz. Bu durum size bağlı. Mars, Merkür ve Neptün sizin için gizli bir iş anlaşması imzalayacak. Egonuz tahmin olduğu için yönetici konumuna kadar ilerleyeceksiniz. Ancak yeni girişimlerde bulunmak için 5-25 Ocak tarihlerini seçmemelisiniz. Merkür gerilemeye başladığı için sonuçları alamayabilirsiniz. 9 Mart tarihini not edebilirsiniz. Güneş tutulması yine burcunuzda oluyor. 2016 balık burcu yorumu bereket ve bolluk getireceğini belirtmektedir. Gelirlerinizde artış olması bekleniyor. Ek işler yapmaya başlayabilir, yeni bir iş teklifi alabilir ya da bulunduğunuz işte bir üst konuma yükselebilirsiniz. Aralık ayında dikkatlice kariyerinize ve iş hayatınıza odaklanın. Hızlı hareket ederek olumlu sonuçlar almak için geç kalmayın. İş hayatınızda başarılar sevgili balıklar.

2016 Balık Burcu Sağlık Hayatı
25 Ocak 2016 tarihinden itibaren yeni sağlık programı oluşturarak daha anlamlı bir beslenme sistemine geçeceksiniz. Balıklar yeter ki bir şeyi çok istesinler istediklerini muhakkak yaparlar. Tuttuğunu koparan huyu bulunmaktadır. Kilo problemi yaşıyorsanız eğer mart ayından itibaren düzenli ve sıkı bir rejime girebilirsiniz. Bunların yanında psikolojik destek almak isterseniz Haziran 2016 tam uygun bir dönem. Eylül 2016 tarihinden itibaren sağlık testlerine girmek isteyebilirsiniz. Sağlıklı yaşam için yaptıklarınızın yardımını bu dönemde görmeniz mümkün olacaktır. Bebek sahibi olmak isteyen balıklar için en uygun dönem ağustos 2016’dır. Sakın kaçırmayın. Bu yıl içerisinde birçok balık bebek sahibi olmak isteyebilir. Sağlık konusunda güzel bir sene sizi bekliyor. Sağlıklı yıllar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.