2016 Başak Burcu Yorumu

Burçlar

basak
Bütün zorluklara rağmen, yapmak istediğiniz şeyleri yapabileceğiniz bir dönem içine giriyorsunuz. Ev hayatınız ya da iş hayatınızla ilgili zorluklar ve sosyal çevrenizle olan bazı iletişim kopuklukları, kararlılığınız ve sabrınız sayesinde aşılabilir. 2016 Başak burcu yorumu Kötümser olmamak her zaman işinize yarayan bir durumdur. Merkür, sizi etkileyen gezegen olacak. Yeni başlangıçların ve köklü değişikliklerin sırası olmayan bir dönemdesiniz. Bazı şeyleri oluruna bırakmalı, bazı durumların da arkasında durmalı ve olduğu gibi devam etmelisiniz. Dostluk ilişkilerinizde dikkatli olacağınız bir dönem içindesiniz.Başak burcu 2016 Kırıcı durumlarla karşılaşsanız bile ağırkanlı davranmanız size artı puan kazandıracaktır. Sonbahar döneminde başarılı atılımlar içine gireceksiniz.

2016 Başak Burcu Aşk Hayatı:
Merkür’ün 5 ve 25 Ocak tarihlerinde gerilmesiyle bazı yanlış anlamalar içine girebilir ve dedikoduların yükseleceği bir dönemin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Titiz bir burç olmanız doğruyu ve yanlışı ayırt etmenize olanak sağlayacaktır. Boş laflar yüzünden çevrenizdeki insanları kırmayacak kadar olgun bir yapıya sahipsiniz. 9 Mart’taki Güneş tutulması, sosyal hayatınıza yansıyacak ve aranacak bir kişi olacaksınız. Çevrenizde hatırı sayılır bir hayran kitlesi oluşacak ve ikili ilişkileriniz canlanacak. 1 Eylül’de aşk hayatınızda gerçekleşecek bir Güneş tutulması ile karşılaşacaksınız. Kısaca aşk dolu bir döneme gireceksiniz. Evli olanların mutluluğu harmanlanacak, yalnız olanlar kendilerine uygun bir eş bulabilecekler.2 ve 22 Eylül’de gerçekleşecek bir Merkür gerilemesi ile duygusal ilişkilerinizde bazı iletişim bozuklukları yaşayabilirsiniz. Aralık Ocak döneminde yeniden gerilemeye başlayacak olan Merkür sizlere kıskançlık duygusunu fazlasıyla yaşatabilir. Siz ya da karşınızdaki kişi bir şekilde kıskançlık duygularına yakalanabilir. Genel olarak aşk hayatınızda bolluk ve bereket dolu bir dönem içinde olacaksınız. Özellikle Nisan ayında evlilik kararları alabilirsiniz. Ayrıca eskiden beri tanıdığınız olan bir kişiyle olan arkadaşlık ilişkiniz duygusal bir boyut içine girebilir.

2016 Başak Burcu İş Hayatı:
Bu yıl maddiyattan çok kişisel gelişiminize odaklanacağınız bir dönem içine giriyorsunuz. Ufak kazançlar bir şekilde elinize geçecek ancak kendinizi eğitim odaklı bulacak bunu kariyerinizde daha iyi bir aşamaya gelmek için kullanacaksınız. Grupça katılacağınız eğitimler ve seminerler sizi hem aktif tutacak hem de iş hayatı ile ilgili daha sağlam ipuçları elde etmenize olanak sağlayacak. Özellikle Ağustos’un son dönemleri doğru kararlar verecek ve adımlarınızı doğru atacaksınız. Elinizde biriktirdiğiniz kartları iyi oynadığınız takdirde, başarı ve ödüller sizleri bekleyecek. Aceleci davranmamaya özen gösterin ve burcunuza yakışan sadelik ve titizliği göstermeye çalışın. Sonunda biraz zaman alsa da kazanan taraf siz olacaksınız. Geçmişte patronlarınızla yaşadığınız sorunlardan ders çıkarmaya çalışarak, bir sonraki hedefiniz olan takdir edilme için daha ılımlı ve samimi bir yöntem çizmeye özen gösterin.

2016 Başak Burcu Sağlık Hayatı:
Daha önce yaşamış olduğunuz sağlık problemleriniz, bu yıl kendini göstermeyecek. Ancak bu durum dikkat etmeyin anlamına gelmiyor. Eski hastalıklarınıza inat düzenli bir hayat tarzı içine girmeniz sizin lehinize olacaktır. Burcunuz gereği zaten sağlık konusun da hassas bir yapıya sahipsiniz. 6. eviniz olan sağlık eviniz bu yıl güçlü bir konumda görünüyor. Kontrollü bir şekilde, düzenli egzersizlerle kendinizi dinç tutun ve yeme içme alışkanlıklarınızı bozmamaya çalışın. Ayak ve bileklerle ilgili problemleriniz olabilir, bu yüzden hafif yürüyüşler yapmaya ve tempolu hareket etmeye özen gösterin. Ruhsal sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Yaşadığınız tatsızlıklar karşısında ikili ilişkilerinizde kimlerle samimi olduğunuza dikkat etmeli, gerektiğinde bu kişileri hayatınızdan ve çevrenizden uzaklaştırmakta bir sakınca görmemelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.