2016 Boğa Burcu Yorumu

Burçlar

boga
Yeni yıl ile beraber hayatınızda birçok farklılıklar meydana gelecek ve sizlerde farklılıklara alışkın olma durumu konusunda zorlandığınız için bu durum biraz alışmanız için zaman isteyecektir. Hayatınıza girecek bu değişimler olumlu olacak ve kendinizi dinç ve heyecanlı hissedeceksiniz. Alışmış olduğunuz düzenden biraz dışarı çıkacağınız için, küçük bir huzursuzluğu içinizde hissedebileceksiniz. Bu yaşanacak değişimler genel olarak maddi kaynaklı esaslar olacak ve sizlerin kısa sürede olsa zor zamanlar geçirmenize neden olacağı söylenebilmektedir.
6 ay boyunca sıkıntılı bir maddi süreç geçirme durumunuza karşı 6 aydan sonra iyi bir düzey sizleri beklemektedir. Kısa sürelerde sıkıntısını çekmiş olduğunuz maddi durum sizler için bir sıkıntı olmaktan çıkıp, hayatınıza yenilikler getirmek için bir araç olacaktır. Anlaşılacağı üzere 2016 boğa burcu yorumunuza göz atacak olursak, sizleri parasal açıdan inişlere ve çıkışlara sahip olan ama genel itibari ile hayatınıza giren değişikliklerden mutlu olabileceğiniz bir yıl beklemektedir.
2016 Boğa Burcu Aşk Hayatı
Gelecek yeni yılda aşk hayatınızı etkileyecek heyecanlı adımlara sahip olacaksınız. Aşk bakımından güzel ve keyifli bir yıla merhaba diyecek ve diğer yıllara oranla bu yıl bu konuda daha mutlu olacaksınız ve hayatınız daha çok etkilenecektir. Yılın sonlarına doğru bir hayli ilginçleşmeye başlayacak olan aşk hayatınızda, yılın bu dönemlerinde sahip olacağınız bir ilişki sizleri daha çok etkileyecektir. Adım attığınız ilişkilerde büyük bir mutluluğa sahip olmanın yanında birliktelikleriniz daha iyi bir seviyede ve zevkli bir hal taşıyacaktır. Yine bu yıl içinde hayatınıza yeni insanların girmesine alışkın olmanız gerekecektir. Yine var olan birlikteliğiniz de bu yıl içinde daha da derinleşerek büyük bir yol kat edeceksiniz. Arada sırada beraber olduğunuz kişi ile aranızda bazı tatsızlıklar yaşanabilecek ama bu durumu fazla büyütmeden, çok fazla etkiye sahip olmadan ilişkinize kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.
2016 Boğa Burcu İş Hayatı
Bu yıl omuzlarınızdaki iş yükü bir hayli artacak. Sürekli üzerinde yoğunlaşmanız gereken bir iş hayatı sizleri bekliyor olacak. Bu duruma olumsuz olarak bakmak hatalı olacaktır, çünkü bu süreç yılın ortasına kadar devam edecek ve bu zaman içerisinde sizlerde büyük kazançlara ve deneyimlere imza atmış olacaksınız. Bu yıl için iş hayatınızda dikkat etmeniz gereken en büyük etken, iletişim seviyenizi daha üst noktalara çıkarmanız olacaktır. Sizleri büyük kazançların beklediği bu yılda iletişim seviyenizi üst noktalara çıkarmanız ile pazarlama yeteneğinizi büyük oranla artırmanız ile kazançlarınızda önemli ölçüde etkilenecektir.
Maddi durum olarak fazla sıkıntıya yer olmayacak bu yılda yurt içi ve yurt dışı birçok kaynak edinme fırsatları olacaktır. Özellikle kurumsal ağırlıklı olarak çalışan kişileryeni arayışların içine kolayca girebilecekleri bir alana sahip olacaklar ve sonunda da başarıya ulaşabileceklerdir. Kısaca söz etmek gerekirse bu boğa burcu 2016 yılı için maddi açıdan sıkıntısız bir dönem geçirecektir.
2016 Boğa Burcu Sağlık Hayatı
Bu yıl sağlığınız için tedbirler almanız gerekecektir. Enerjinizi bir hayli fazla kullanacağınız bir yıl sizleri beklediğinden dolayı yanlış beslenme ile zayıflayabilir ve sürekli olarak yorgun bir yıl geçirebilirsiniz. Bu yüzden doğru beslenme sağlık hayatınızda dikkat etmeniz gereken ilk husus olacaktır. Yine bu yılda kendinizi iyi hissettirecek olan sağlıksız besinler tüketme isteğiniz çok faza olacak ve kontrollü bir şekilde beslenmediğiniz durumda aşırı kilo alma durumuyla da karşılaşabileceksiniz. Bu yılın sağlık hayatınızı olumlu etkilemesini istiyorsanız bol bol spor yapmanız ve düzenli bir periyot ile uyumanız sizlere muhteşem bir yıl getirecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.