2016 Terazi Burcu Yorumu

Burçlar

terazi
Hayallerinizi gerçekleştirmek için yepyeni atılımlar yapacaksınız. Kendinizi bu günlerde daha rahat ve mutlu hissedeceksiniz. Hayal kırıklıklarınız artık yerini yepyeni hayal ve atılımlara bırakmış durumda. Eski dostlarla yeni paylaşımlar yapma yolunda ilerliyorsunuz. Bugünlerde sizi mutlu edecek haberler kapıda. Kendinizi buna hazırlarsanız iyi olur. Yolculuğa çıkabilirsiniz ya da uzun zamandır görmediğiniz bir ahbabınızı ziyaret edebilirsiniz. Nedenini anlayamadığınız bir gerilim yaşayabilirsiniz. Hayata bakış açınızı biraz değiştirmelisiniz ve dar bir pencereden bakmaktan kurtulmalısınız.

Artık yaşamdan keyif almalı ve olumsuz ruh halinden kurtulmalısınız. Bardağın dolu tarafını görmenin vakti geldi sanırım. İkili ilişkilerinizde biraz daha anlayışlı olmalı, bazı şeyleri görmezden gelmelisiniz. Yoksa çevrenizdeki insanlar sizin hakkınızda olumsuz yorumlar yapmaya başlayacak. Valizlerinizi hazırlasanız iyi edersiniz. Önümüzdeki günlerde yolculuğa çıkabilirsiniz. Partnerinizle birlikte güzel bir tatil sizi bekliyor. Küçük engellere takılmayın ne olursa olsun hep hedeflerinizin peşinde koşun. 2016 Terazi burcu yorumuna göre sağlığınız konusunda da dikkatli olmalısınız.

2016 Terazi Burcu Aşk Hayatı
Evliliğe hazır olmadığını söyleyen teraziler, artık kendinizi hazırlasanız iyi edersiniz. Aile kurmanın yolları açılıyor. Aşk hayatınızda canlanma olabilir, yeni biriyle tanışabilirsiniz. Zaten evli olan teraziler ise, bu aralar biraz durgunluk yaşayabilirler. Evlilik hayatlarını canlandırmak adına yeni atılımlar yapabilirler. Ancak bu sıkıntılı dönemleri atlatmak adına yapılan güzel atılımlar ve göstermiş olduğunuz sabır sizi sevdiğinizle beraber daha güzel noktalara taşıyacaktır. Ailecek yeni yerlere gidebilirsiniz ve yeni keşifler yapabilirsiniz.

Aile kurmak teraziler için bir nimettir ve bunu değerlendirecektir. Doğru insanı bulduğunuza emin olacaksınız ve keşkeleri bir kenara atma vaktinin geldiğini fark edeceksiniz. Yanınızdaki insan sizin güveninizi kazanacak ve onun yanınızda olması pahasına başta aileniz olmak üzere pek çok insanı karşınıza alabilirsiniz. Doğru insan olduğuna eminseniz vazgeçmemelisiniz ve kararlarınızın arkasında durmalısınız. 2016 Terazi burcu için aşk hayatında karar aşaması ve dönüm noktası olacaktır.

2016 Terazi Burcu İş Hayatı
Son zamanlarda göstermiş olduğunuz başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları sizi kısa süreliğine yıldırmış olsa da yeniden canlanacaksınız ve yeni başarılar için çaba göstereceksiniz. Hayal kırıklıklarınız ise, yerini yeni hayallere bırakacak. Başarı kapınızda. Çok yakında alacağınız güzel bir haber sizi mutlu edecek ve iş hayatında aktif konuma getirecek. Artan masraflar ve ekonomik sıkıntılar sizi yeni arayışlara yönlendirecek, yeni iş kapılarıyla tanıştıracak.

Şimdilik para kazanma noktasında biraz zayıf olsanız da zamanla canlanan potansiyeliniz sizi mutlu edecek ve üst noktalara taşıyacak. Bunun için biraz borçlanabilirsiniz. Ama kazandıklarınız sayesinde borçlarınızı kolayca ödeyebileceksiniz. Bir takım fırsatları doğru değerlendirmeli ve emeksiz yemek olmayacağını bilmelisiniz. Almış olduğunuz kararlarınızı uygularken çevrenizdeki dost ve ahbaplarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Hızlı atılımlarınız ve ciddi başarınız dostlarınızı şaşırtabilir ve sizden yeni fikirler alırken ortaklık bile teklif edebilirler. Başarınızdan faydalanmak isteyen çok insan olacak.

2016 Terazi Burcu Sağlık Hayatı
Son zamanlarda çeşitli sağlık sorunları yaşayacaksınız. Beslenmenize dikkat edip, tedavilerinizi de ihmal etmezseniz bu durumu çabuk atlatacaksınız. Aldığınız fazla kiloları vermekte zorlanabilirsiniz ve bu durum sizi yorabilir. Kalp ve tansiyona dikkat etmelisiniz. Ailenizden bir takım insanların sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Uyku saatlerinize dikkat etmelisiniz ve bunu belli bir düzene oturtmalısınız. Geç saatlere kadar arkadaş toplantılarına biraz mola vermenin vakti gelmedi mi sizce?

Artık kendinize vakit ayırmanın vakti geldi de geçiyor bile. Spora başlayabilirsiniz. Daha zinde ve enerjik vücuda sahip olmak terazilerin en çok istediği şey olacak. Fazla kilolarınızdan kurtularak daha estetik bir görünüme kavuşurken aynı zamanda eski sağlığınıza kavuşabileceksiniz. Son zamanlarda çok tuzlu ve tatlılardan kaçınmalısınız. Diyete başlamalı ve bunu bir doktor kontrolünde yapmaya özenmelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.