2017 Boğa Burcu Yorumu

Burçlar


Parasal konularda önemli sorumluluklarınız devam ediyor. Bugüne kadar ya başkalarının kaynaklarına bağlı kaldınız ya da başkalarının para durumlarıyla ilgili sorumluluk aldınız. Bu sene Boğa’lar korkmasınlar; çünkü Jüpiter’in şansı onlardan yana olacak. İş alanında; yeni projeler, yeni işler karşısına çıkabilir. Fazlasıyla destek gördüğünüz bir döneme gireceksiniz.

Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizle ilgili konular yılın ikinci yarısı yani Ekim ayından sonra devreye girecek. Önemli bir girişimde bulunacaksanız, 26 Nisan’daki Yeni Ayı kaçırmayın.

Venüs, Boğa burçlarının kader alanlarında gerileyecek. Bu yüzden geçmişte yaşanmış ve kapanmamış konu ve olaylarla yeniden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hayatınızda yarım kalmış konular varsa, bu konularla yüzleşip karar vermelisiniz.

Merkür, 10 Nisan’da gerilemeye başlıyor. 10 Nisan – 3 Mayıs tarihlerinde girişimlerde bulunun. Tutulmalar; hem kariyerinizi, hem de aile hayatınızı etkileyecek. 11 Şubat’taki tutulmayı özellikle ailevi durumlarda yaşayacaksınız. Aileniz ile ilgili önemli konular gündeme gelebilir. 7 Ağustos’taki Ay tutulması kariyerlerinde çok önemli kararları karşılarına getirecek. Maddi alanda rahatlama 5-11 Temmuz arasında gerçekleşecek. Aşk hayatınızın aktif olacağı dönem; 20 Eylül ile 14 Ekim. Yeni bir işe başlama, iş ile ilgili önemli kararları da 14 Ekim-7 Kasım tarihlerinde alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.