2018 Aslan Burcu Yorumu

Burçlar

2018 Aslan Burcu Yorumu

2018 Aslan Burcu Yorumu

2018 yılında iş konularınıza, hizmet ve sağlık alanlarınıza odaklanabilirsiniz. İş alanlarınızda da önceliklerinizi iyi belirlemeniz gerekecek. İşinizde sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir dönem geçireceksiniz. Üzerinize almanız gereken sorumluluklarınızı ertelemeyin ve başkaları size dayatmadan, siz kendiniz ve yapacaklarınız için harekete geçin. İster isteyin, ister istemeyin, iş yapmak, hizmet etmek, bu alanlarda sorumluluk üstlenmek hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Size düşen görev, yapacaklarınızdan mutluluk duymanız ve gerçekten istediğiniz işlere kanalize olmanız sevgili Aslanlar.
Bu yıl Jüpiter’den aldığınız etkilerle ev ve aile konularında güzel şanslar yakalayabilirsiniz.. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Kasım ayına kadar emlak alım, satım işlerinizden kazancınız yüksek olabilir. Elbette ki dikkatli olmanız gereken tarihleriniz olacak ama bir yandan da kendinizi bir evin borcu altına girmekten alıkoyamayacaksınız.

Aileniz ve onlarla geçirilecek zamanlar aradığınız o içsel huzurun en verimli anlarını temsil edecek. Ailenizi ve yuvanızı genişletmek, geliştirmek ve kimliğinizi bu alanlarda ortaya koymak isteyeceksiniz.

15 Mayıs itibarıyla Uranüs sizin kariyer ve iş alanlarınıza geçiyor. Kasım ayına kadar Temmuz sonu doğumlu Aslanlar ve Yükselenleri ilk derecelerde bulunan Aslanlar, kariyer ve iş alanlarında önemli değişimlere maruz kalabilirler. Böyle bir dönemde oluşan olaylara çabuk tepkiler vereceğiniz, isyankarlıkla hareket edeceğiniz bu enerjiyi olumlu kullanmalı, ani tepkilerden kendinizi uzak tutmalısınız. İşinize ve kariyerinize bakış açınızı değiştirmeniz gerekecek. Olan olaylarda kariyer hayatınıza sıkı sıkıya tutunmak yerine, bu değişimlere göre hareket etmeye çalışın. Ne kadar esnek olursanız, bu dönemi o kadar rahat atlatırsınız.

2018 Aslan Burcu Yorumu

Bu sene iş, hizmet hayatınızda Satürn size önemli deneyimler öğretirken, iş hayatınızda bazı insanlarla, çevrelerle aranıza mesafeler koyabilirsiniz sevgili Aslanlar. 06 Ekim’de başlayan Venüs gerilemesinde kariyer ve iş alanlarınızda dikkatli adımlar atmalısınız.

Bu sene Aslan-Kova hattında oluşan Tutulmalarla ilişkilerinizin ve evliliğinizin yeniden şekillendiğini görebilirsiniz. 15 Şubat tutulması, 27 Temmuz ay tutulması evlilik ve ikili ilişkilerinizde önemli kararları hızlandırabilir. Evliliğe adım atmak, yuva kurmak için uygun bir yıl içindesiniz. Evliliğiniz bazı testlerden geçiyorsa aile hayatınızda Jüpiter’in dolaşması sizi olası sıkıntılardan kurtarabilir.

Satürn’ün sağlık alanlarınızda dolaşmaya başlamasıyla beraber sağlığınızda bazı sıkıntılar, kronik hastalıklar ve sorunlar oluşabilir. Bu sene özellikle beslenmenize, alışkanlıklarınıza çok dikkat etmeli, tarzınızda değişikliklere gitmelisiniz. Güzel bir beslenme programı içine girmeniz, diyet uygulamalarında bulunmanız, spor yapmanız ve endişelerden arınmanız bu süreci sorunsuz geçirmenize neden olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.