2018 Balık Burcu Yorumu

Burçlar

2018 Balık Burcu Yorumu

2018 Balık Burcu Yorumu

2018 Yılında gelişiminizi medya, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, ithalat, ihracat, yayıncılık, hukuk, iş seyahatleri, eğitmenlik, eğitim, deniz aşırı ülkelerle girişilecek ticaret, turizm sektörlerinde arttırabilirsiniz.. Bu işlerden birinde çalışıyorsanız kapıların sonuna kadar açık olduğunu ve çeşitli fırsatların karşınıza geldiğini farkedeceksiniz. Bu alanda bir işiniz olmasa bile, bolca seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız. Medya alanlarında ve hukuksal süreçte şanslarınız yüksek olacak. Yurtdışı seyahatlerinizde göreceğiniz yerler ve kültürlerden etkilenecek, bakış açınızı değiştirecek kararlar alacaksınız. Bu sene Jüpiter ve satürn den aldığınız desteklerle kendinizi, fikirlerinizi ve yapacaklarınızı geliştireceksiniz sevgili Balıklar. Yabancı insanlardan, kültürlerden öğrendiğiniz önemli bilgileri iş ve kariyer hayatınıza aktarmanıza çok az kaldı. Bu yıl bolca gezin, görün, gözlemleyin, eksik eğitimlerin üzerine düşün, Kasım 2018’den sonra kariyerinizde sizi kimse tutumaz.

Bu sene yurtdışı bağlantılı işleriniz, ticari oluşumlarınız, sizi daha az tanıyan insanlarla yapacağınız işbirlikleri, medya alanlarınızdaki güzel oluşumlar kariyerinizde istediğiniz açılımları sağlayabilir sevgili Balıklar.

Yaklaşık 7 yıldan beri para alanınızda yaşadığınız dalgalanmalar 15 Mayıs-Kasım arasında geride kalacak. Teknoloji, bilim, inovasyon, bilişim alanlarınızda açılımlarınız olabilir.

2018 Balık Burcu Yorumu

2018 yılında çevrenizi, arkadaşlarınızı gözden geçireceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Dostlarınızın ve çevrenizdeki arkadaşlarınızın iç yüzünü göreceksiniz, bazılarıyla dostluklarınız daha sağlama binerken, bazılarına bu dönem veda etmek durumunda kalabilirsiniz. Ya da sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızın önemli bir sorumluluğuyla yüzyüze gelebilirsiniz. Bu dönem sizin gelecek planlarınızı, hayat yolunda kimlerle ilerleyeceğinizi belirlediğinden hayatınızdan bir şekilde çıkan, aranız bozulan insanlar sizi üzmesin. Giden insanların artık sizin hayatınıza o veya bu şekilde hizmet etmediğini, bu kişilerin sizin hayat kalitenizi düşürdüğünü ilerleyen zamanlarda göreceksiniz.

Bu sene Aşk hayatınızdaki oluşumları 13 temmuz’da yaşayacağınız tutulma, karşınıza getirebilir. Bir yandan da gezmeyi dolaşmayı seveceğiniz bu yıl, tatllerde, eğitim alanlarında, yurtdışında aşkı ve mutluluğu yakalayabilirsiniz.

13 Temmuz’da oluşan Güneş tutulması, aşk hayatınızda, çocuk alanlarınızda hızlı olayları karşınıza getirebilir. Bu tarihlerde yeni bebeğin hayatınıza katılması, çocuğunuz varsa onunla ilgili konular, bir bebek haberi gündeme bomba gibi düşebilir. Bu zaman kadar aşk hayatınızda aradığınızı bulamadıysanız bu tarih ve sonrasında aşk karşınıza gelebilir.

Tutulmalar, sağlığınızı gözden geçirmeniz için karşınıza bazı olayları getirebilir. Bu yüzden sağlığınıza, beslenme düzeninize gerekenözeni gösterin sevgili Balıklar.

27 Temmuz’daki Tam ay tutulması, sizin bilinmeyen, kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bu Tutulmayla beraber beklenmedik, sürpriz kadersel olaylara açık olacaksınız. Bir konunun iç yüzü ortaya çıkabilir, beklenmedik birtakım olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu süreçte sakin olmak ve sağlığınıza özen göstermek her zamankinden önemli olacak.

11 Ağustos’taki Güneş tutulması sağlığınızda hızlı ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Dolaşım sisteminize, sırtınıza, tansiyonunuza bu günlerde dikkat edin. Olur olmadık konuları kafanıza takmayın. İş hayatınızdaki sıkıntıların sağlığınızı bozmasına izin vermeyin.

Jüpiter’in yüksek eğitim alanlarınızda dolaşıyor olması size çok büyük şans verecek sevgili Balıklar. Eğitim hayatınızda, sınavlarınızda istediğiniz sonuçları rahatlıkla alabilirsiniz. Tabii nasıl olsa şans benden yana diyerek yan gelip yatmamanız ve çalışmanız gerecek. Ekim ayında Venüs gerilerken eğitim sıkıntılarına açık olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.