2018 Başak Burcu Yorumu

Burçlar

2018 Başak Burcu Yorumu

2018 Başak Burcu Yorumu

2018 yılında hayat size birçok açıdan gülümseyecek sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Halihazırda bu yıl aşk hayatınızda, çocuklarla olan ilişkilerinizde ve yaratıcılık alanlarınızda önemli dersler ve sorumluluklar öğrenmeye başlayacaksınız. Kafanızda kurduğunuz projeleri, yapmak istediklerinizi planlı ve programlı yaparsanız daha kolay ilerleyebilirsiniz. Daha fazla güvenilir olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz. Bu sizin yapmak istediğiniz sanatsal ve kreatif işlere olumlu bir şekilde yansıyacak. Sanatçı Başaklar, yaptıkları işte kendilerini gösterecek ve uzun soluklu işlere imza atabilecekler.

Bir yandan da duygusallığınızı bu sene iyi kontrol edeceksiniz. Sevginizi çocuğunuzdan ve partnerinizden esirgememeli, hayatı keyifli ve eğlenceli yönlerinden görmelisiniz. Çevrenizdeki herkesin derdini dinlerken, kendi dert ve sıkıntılarınızı dile getirmekte zorlanacaksınız. Size keyif veren çocuk alanlarınızda yaşayacağınız bazı sıkıntı ve sorunları kendinize çok fazla dert etmemeye çalışın. Kendinizi olayların akışına bırakırsanız oluşturmak istediğiniz disiplin ve düzenin kendiliğinden yola girdiğini göreceksiniz.

Bekarsanız, kendinizden yaşlı veya genç bir partner seçebilir ve bu partnerin sorumluluğunu yıl boyunca üstlenebilirsiniz.

2018 Yılında reklam, satış, pazarlama, öğrenim, yazım, alanlarınızda çeşitli şans ve fırsatlarla karşılaşacaksınız. Kasım ayına kadar ki süreçte, yeni fikirlerinizi başkalarının önüne koyacak, konuşma, yazma yoluyla başarılı işlerde bulunacaksınız. Yayıncılık ve medyayla ilgili konular hayatınızı renklendirebilir. Basın, yayınla, gazetecilikle ilgili işe sahip olanlar derin, araştırmacı ve yaratıcı bir süreç içerisinde bulunacaklar. Bir yandan da hayatımızı etkileyen internet ve sosyal medyayla uğraşıyorsanız kolaylıkla diğer insanlar arasından sıyrılmayı başaracaksınız. Biraz tanıtım ve pazarlamayla açılımlarınız yüksek olabilir.

2018 Başak Burcu Yorumu

15 Mayıs’ta Uranüs Boğa burcuna geçiyor. Seyahat, yabancılarla yapılacak olan işleriniz, hukuki konularda, medya işlerinizde önemli değişimler ve farklılıklar ortaya çıkabilir. Uranüs bu alanlarınızda ilerlerken önemli değişiklikler, reformlar, beklenmedik sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız.

Bu sene satürnden alacağınız etkiyle aşk hayatınızda ve çocukla ilgili konularda önemli testleriniz ve sorumluluklarınız olacak. Aşka ciddi yaklaşmak, hayatınızda önemli kararlar almak, çocuklarınızın sorumluluklarıyla uğraşmak hayattan aldığınız zevki bir parçada olsa kısabilir ama yine de bu konularla ilgili çok önemli bilgiler edineceksiniz. Diğer yandan sürpriz fırsatlar ve şansları yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşabilirsiniz. Akrabalarınız, kardeşleriniz ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak, onlardan iyilikler göreceksiniz. Yine onların hayatındaki zenginlikler ve güzelliklerden siz de fayda sağlayacaksınız. İletişiminiz fazlasıyla artabilir ve temas halinde olduğunuz kişilerden güzel açılımlar elde edebilirsiniz.

Bu sene yaz aylarında gerileyecek olan Mars, Ağustos ortasına kadar sağlığınızda sıkıntı ve sorunları karşınıza getirebilir. Bu dönemde sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Yine Ocak sonunda ve yaz aylarında oluşacak tutulmalarda dikkatli olmalısınız.

31 Ocak’ta oluşan Tam Ay tutulması, sağlığınızı etkiliyor. Bu tutulmayla beraber görünmeyen, uzun zamandır ihmal ettiğiniz sağlık konuları karşınıza gelebilir. Hayatın akışıyla birlikte Şubat ayı içinde size verdiğim dönemleri dikkatlice gözden geçirin ve adımlarınızı atın. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için bu tutulma adeta sizi zorlayacak.

27 Temmuz’da Tam Ay Tutulması yaşanacak. Bu tutulmayla beraber sağlık koşullarınızla ilgili zorlanabilirsiniz. Bakmakta olduğunuz birtakım insanlar varsa, evinizde beslediğiniz birtakım hayvanlar varsa bu tutulma civarında gözünüz onların üzerinde olsun. Onların sağlığını ve bakımını ihmal etmemeniz gereken günlerdesiniz.

Bu sene Jüpiter’den alacağınız etkilerle eğitim hayatınızda önemli şanslar ve fırsatlar yakalayacaksınız sevgili Başaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.