2018 İkizler Burcu Yorumu

Burçlar

2018 İkizler Burcu Yorumu

2018 İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler, 2018 yılında ortak para alanlarınızda sorumluluklar üstlenmeye artık hazırsınız. Önünüzdeki dönemde ortaklaşa gelirler, banka, kredi, faiz, vergi, miras alanlarınızda sorumluluklarınız devrede olacak. Bu yıl ağırlıklı olarak ortaklaşa finansal gelirlerinizin üzerine odaklanacaksınız. Bu hayatınız için de büyük bir dönüşüm içerecek. Başkaları için parasal sorumluluklar üstlenmek gözünüzü korkutmasın. Şimdiye kadar önemsemediğiniz konuları önemseyebilir, önemsediklerinizin sırasını değiştirebilirsiniz. Bu süreci yaşadıklarınızla tamamlandığınızda ruhunuzdaki değişim ve dönüşümlerde tamamlanmış olacak sevgili İkizler…

Bu dönemde yapmanız gereken borç almak, vermek ve başkalarına kefil olmak gibi durumlara girişmemek, riskten kaçınmak ve vergi konularınızı göz ardı etmemek olmalı. İnsanlarla ve çevrenizle anlaşmayı öğrenmeli, işbirliğinden kaçınmamalısınız.

2018 Yılında yaptıklarınızın karşılığını görecek, ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsül alacaksınız. Kendinizi göstermek istiyorsunuz. İş değiştirmek, yeni bir işe başlamak, yeni projelere dahil olmak ve kendinize uygun işi seçmek bu yıl fazlasıyla kolay olacak. Beraber çalışacağınız insanların hayatında güzel değişimler ve fırsatlar oluşabilir. Yanınızda çalıştırdığınız veya çalıştıracağınız insanların da hayatında güzel gelişmeler olabilir. Kısacası insanlarla beraber çalışmaktan korkmayacak ve hatta zevk alacaksınız.

Bu yıl ağırlıklı olarak parasal konularla ilgileneceksiniz ve iş hayatınızda sağlam ve istediğiniz tüden adımlar atılabilir. İş alanlarınızda yılın 2. Yarısında daha dikkatli olmalısınız. 06 Ekim- 15 Kasım tarihleri arasında iş ilişkilerinizde sıkıntılar oluşabilir. Bu yıl gerçekleşen tutulmalardan 13 Temmuz Güneş tutulması elinize bir para geçirebilir. Bu parayı hem kendiniz, hem borçlarınız, hem de yatırımlarınız için değerlendirebilirsiniz.

2018 İkizler Burcu Yorumu

07 Ağustos itibarıyla aşk hayatınızda sevginizi göstereceğiniz, dengeyi sağlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Partileri, eğlenmeyi sevecek, flörtöz olmaktan mutluluk duyacaksınız. Hayatınızda birisi varsa paylaşımlarınız artabilir, bir arada plan yapmaktan mutluluk duyabilirsiniz.
08 Kasımda Jüpiter yay burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren 1 yıl boyunca özel hayatınızda, ortak işlerinizde ve ilişkilerinizde genişlemeler, güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Evlilik, söz, nişan için güzel bir dönem başlıyor.

16 Kasım Venüs gerilemesi sona eriyor. İlişkilerinizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlayacak.

Bu sene 15 Mayıs’ta Uranüs’ün burç değiştirmesiyle beraber, beklenmedik ani olaylar çevrenizi, sizi ve alışkanlıklarınızı birden değiştirmenize neden olabilir. Psikoterapi, psikoloji, yaşam koçluğu, değişik konu ve olaylar, astroloji ve davranış bilimi gibi konular kendinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Aniden hayatın bilinmeyen ve gizli alanlarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bilincinizin açıldığını, artık daha fazla maneviyatı hayatınızın içinde barındırmak istediğinizi farkedebilirsiniz. Siz farketmeseniz bile yaşayacağınız olaylar, bilinçaltınızı harekete geçirecek. Bir yandan da Jüpiter’in sağlık alanlarınızda bulunması sizi olası hastalıklardan ve sağlık sorunlarından koruyabilir. Yalnız kötü alışkanlıklarınız varsa, sağlığınızın temelinde yanlış beslenme, yaşama, düşünce gibi konular varsa o zaman Jüpiter bu olumsuzlukları da büyütebilir.

Bu sene eğitim hayatınız Tutulmalarla hareketleniyor sevgili Genç İkizler. 18 Ocak ve sonrasında yüksek eğitim hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.

31 Ocak’ta gerçekleşen Tam Ay Tutulması, öğrenim hayatınıza, dayalı konuları ve olayları hızlandırabilir. Kısa vadeli geziler, kurslar bu dönemde alacağınız kararlar arasında olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.