2018 Oğlak Burcu Yorumu

Burçlar

2018 Oğlak Burcu Yorumu

2018 Oğlak Burcu Yorumu

2018 yılında yeni insanlarla tanışacak, onlarla işbirliği içinde olacak, sosyal ortamlarınızdaki kişilerden istediğiniz destek ve yardımı bulacaksınız. Çevrenizin varlığı ve buradan gelecek iş fırsatları yüzünüzü güldürebilir. Arkadaş ortamlarınızda stratejik, derine giden, araştıran yönlerinizle farkedileceksiniz. Yine organizasyon veya etkinlik içerikli bir işle uğraşıyorsanız detaycılığınızla göz doldurabilirsiniz. Fırsatlar birçok alandan karşınıza çıkabilir. Bir yandan da birden fazla işten elde edilen gelirleriniz artabilir ve geleceğinize yönelik planlarınızı devreye sokabilirsiniz.

2018 yılında 28 yıllık bir döngüyü kapattınız ve yeni bir döngü başlatıyorsunuz. Kendiniz için sorumluluk alacak, yaptıklarınızdan daha fazlasını üstlenerek kişisel yolculuğunuza devam edeceksiniz. Siz yeni gözlerinizle dünyayı yeniden keşfediyor, kendinizi, yapacaklarınızı ve yeni sorumluluklarınızı fark ediyorsunuz. Bu çok güzel zira gerçekten ne istediğinizi, neye ihtiyacınız olduğunu önünüzdeki 2.5 yılda görecek, başkalarından öğreneceklerinizi yabana atmayacaksınız. Dünya hakkında öğrendiklerinizi, deneyimlediklerinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirmenin ve gelecek günlerinizi hazırlamanın tam zamanı. Bu yılı yeniden doğuş yılı olarak görün, dirayet ve sağlamlıkla silkelenin ve yolunuza devam edin.

27 Temmuz’da oluşan tam Ay tutulması, para evinizde gerçekleşiyor. Bu Ay Tutulması’yla beraber parasal konularda beklenmedik durum ve koşullarla karşılaşabilirsiniz. Elinize bir miktar para geçebilir. Para dengenizi bu Tutulma zamanı iyi oturtmalı, ani kararlardan kaçınmalısınız.

2018 Oğlak Burcu Yorumu

Mayıs ayında aşk evinize geçecek olan Uranüs Kasım başına kadar, ilk derecelerden Oğlak yükselenseniz veya 21-22-23-24-25 Aralık doğumlu bir oğlaksanız kendinizi ifade, yaratıcılık ve eğlence alanlarında ilginç deneyimlere açık olmanıza neden olabilir. Sıradan olan her şey bu dönemde canınızı sıkabilir. Yine bu dönemde değişim rüzgarları üzerinizde esiyor olacak. Çünkü heyecanı sevecek, isteyecek ve arzulayacaksınız. Eğer evliyseniz ve sizi anlayacak bir eşiniz varsa geleceğiniz için yapacağınız planlarda değişiklikten korkmayın.

Bu sene satürnden alacağınız hayatınızı yeniden yapılandırma etkileriyle üzerinizde gereğinden fazla sorumluluk hissedebilirsiniz. Yine de satürn’ün çocuğu olarak, sorumlulukları bilen bir burç olarak diğer burçlara göre bu işin altından daha rahat kalkacaksınız bu bir gerçek! . Satürn kişinin bir anlamda yaşam enerjisini kısacağından sağlığınıza gereken özeni gösterin. Dar bakış açınızla kendi yaşam canlılığınızı söndürmeyin ve sağlığınız için yapmanız gerekenleri ihmal etmeyin lütfen. Bunu özellikle Aralık sonu doğan Oğlaklar daha fazla hissedebilirler. Eğer yükselen burcunuz ilk derecelerden Oğlak’sa, Satürn’ün geçişi önemli bir ameliyatı, sağlık sorununu gündeminize oturtabilir.

İlk, orta ve lise eğitiminizde neptün’den aldığınız etkilerle bazı zorlanmalar oluşabilir. Yaratıcı derslerde hayat sizi daha fazla destekliyor. Akademik konulardaysa Merkür gerilemelerinden etkilenebilirsiniz. Merkür döngülerini eğitim hayatınız için lütfen daha dikkatli takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.