2019 Aslan Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2019 Aslan Burcu Yıllık Yorumu
Aslan Burcu ♌

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek,

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019’a GENEL BAKIŞ

Aslan Güneş tarafından yönetilen bir ateş burcudur. Ve yaz döneminin 2. burcudur.

Aslanda bu yıl büyük gezegeni geçişleri olmadığı için 2019′ un sonuna doğru emeklerinizin iyi niyetinizin mükafatını alacağınız hayatınız üzerinde daha fazla söz sahibi olacağınız olanaklarınızın değişeceği enerjiler ile karşı karşıyasınız bu yıl.

Aslan Burcunun Dekanları (23 Temmuz-22 Ağustos arasında doğanlar):

1. dekan: 23 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Satürn ve Güneş tarafından yönetilen – 2019 da, aslan burçları hemen her şeyi yüzlerinde bir gülümseme ile yapacakları mutlu olup mesleki konularda ait oldukları yere ulaşıp madden manen duygusal olarak gelişecekleri enerjiler ile karşı karşıyalar.

2. dekan: 2 Ağustos’tan 12 Ağustos’a kadar, Güneş ve Jüpiter tarafından yönetilen- aslan burçları çok fedakar  olacaklar ve bu fedakarlık arkadaşlara, aynı zamanda aileye ve onların yaşam partnerlerinde de ortaya çıkacak.

3. dekan: 12 Ağustos – 22 Ağustos tarihleri arasında Mars ve Güneş tarafından yönetilen– Bu dekanda doğan aslan burçları 2019 yılında fazlasıyla şımartılacakları enerjiler ile karşı karşıyalar.

İlk birkaç ay, arkadaşlara, ilişkilere daha fazla odaklanacaksınız. Gerçek dostluğun ne olduğunun bilincine erişmiş olmanız geçmiş hatalarınızdan uzaklaştıracak sizleri. Hem sevgi hem de mali odaklanma söz konusu sizler için.  Başka bir kişi aracılığıyla yılın başlarında gelen birkaç sürpriz ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Haziran ayının sonlarından ekim ayına kadar kişisel gelişim için en verimli aşamadır, bu dönemde enerjiniz son derece yüksek olacaktır ve bu enerjinizi  genel olarak kişisel gelişimizin de kullanmak faydanıza olacaktır.

Aslan Burcu 2019

Aslan için Kişisel Fırsatlar:

Bu yıl ki kişisel ilerleyiş döneminiz haziran ayı sonlarında başlayıp ve ekim ayı başlarına kadar sürecektir. Hayatınızda geçmişin karanlıklarından kaygılarından kurtulmuş olmanın avantajı ile genel olarak daha fazla enerjiniz ve coşku sahibi olacaksınız. Şimdi ki konumunuzu biraz daha yükseğe çıkarabilirsiniz.

11-17 Ağustos tarihleri arasında  doğanlar bu yıl büyük bir büyüme aşamasındadır ve ağustos ayı sonlarında hedeflerinize ulaşırsınız.

2019 da zayıf planlamanın bazı endişelere neden olabileceği birkaç dönem mevcut sizler için. Nisan ayının ortasına kadar ve 26 ağustos ile 10 eylül tarihleri arası gerekli yeniden planlama dönemlerine denk gelebilir.

Aslan Burcu 2019 Finans Yorumu

Bu yıl yaptığınız iş sayesinde kişisel para akışını artırma fırsatınız var. Bunun için eylül ve ekim ayları en iyi aylardır ve bu noktadan itibaren bir ortakla çalışmak da bu alanı geliştirecektir.

Aslan Burcu 2019 Aşk Yorumu

Ocak ve şubat aylarının çoğu, diğer insanlarla ve onların kişisel yaşamınız üzerindeki etkileriyle ilgilenebilirsiniz. Bu, yıl yeni ilişkiler kurma zamanı. Gerçek AŞK hayatınızın da köklü ve etkili değişimleri getirebilir. Geçtiğimiz yıl ortasında başlayan ilişkinizi hayatınızın merkezine alabilirsiniz. Aşka teslim olup gelişip yaşamdan keyif alacağınız keyif vereceğinizi enerjiler ile karşı karşıyasınız. 1-9 Ağustos tarihleri arasında, yeni insanlarla tanışırken, gruplar içinde bir karışıklık ya da gizem olabileceğinden, yeni insanlarla tanışırken seçici olmalısınız.

Aslan Burcu 2019 Kariyer Yorumu

İşinizde önemli değişiklikler için hiç kimseden yardım beklemeden kendiniz karar vermeli ve değişimlerin içinde yer almak için harekete geçmelisiniz. Aksi takdirde yetenekleriniz körelir ve sevmediğiniz ait olmadığınız bir işi yapmaya devam edersiniz. Bırakın SEÇİMLERİNİZ gerçekçi olsun. Bu konuda değişiklik için daha profesyonel olmalı sizi destekleyen kişilerin söylemlerini dikkate almalısınız. Yılın Son 6 ayı  ilk 6 aydan daha iyi olacaktır kariyer hayatınızda.

Aslan Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Bu, doğum haritanızın yengeç gezegenler içerip içermediğine bağlıdır, eğer içeriyorsa, sindirim veya diyetle ilgili meseleler mayıs ve temmuz aylarında önem kazanacak sizler için. 1-9 Ağustos doğumlular özellikle enfeksiyonlara eğilimli olabilirler. Ağustos ayı ortalarından eylül ayı başlarına kadar bronşiyal alanlar olarak zayıf olabilir.

Ay ve Ay Aslan Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay hayatınızda pek çok şeye  yeni bir özgünlük duygusuyla yaklaşacaksınız.

Nankörlükler İhanetler farkındalık ve neyin değerli neyin gereksiz olduğunun idrakine vardırıyor sizleri eski ilişkilerle  arkadaşlıklar ya da özel hayatınızla ilgili nokta koyacak. Kangren olmuş her şeyi kesip atacaksınız yaşamlarınızdan. Bu durum sizden sürekli yararlanan kişileri büyük bir şoka uğratacak olsa da sizin için bir şey ifade etmeyecektir. Bu ay, muhtemelen hem aşk hem de kariyer durumlarında her şey güllük gülistanlık olacaktır. Yeni Yılınız kutlu olsun!

Şubat 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Bu ay aşk hayatınız fazlası ile önem kazanıyor. Başkalarına olan kızgınlığınızla eş ya da sevgilinize karşı yanlış anlaşılabilecek cümleler kurmamalısınız. Kıskanç insanlar başarı ve mutluğunuzdan rahatsızlık duyarlarken onları sevindirmek istemezsiniz. Yaklaşan, Sevgililer Günü’nü huzursuzluk içinde geçirmek istemezsiniz değil mi? Bunu düşünün ve tepkilerinizi cümlelerinizi özenle seçin. Bu ay sonunda iş ve eğitim hayatınızda da sürpriz gelişmeler içinde yer alarak sevinebilirsiniz.

Mart 2019 Aslan Burcu Yorumu

Bu ayın ilk 10 günü  gelirleriniz ve işiniz hakkında endişelenmemeli kararlı bir şekilde işinizi sahiplenmelisiniz. Aslan burcunun 2nci 10 gününde doğanlar iş hayatlarında kazançlarını arttıracakları önemli bir iş fırsatı ile karşılaşabilirler memuriyetten özel sektöre geçiş gibi. Öyleyse, şimdi fırsatları değerlendirmeli kendinizi değişimin getirdiği enerji ile yenilemelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal yoğunluk sizleri sevginin gücü ile daha güçlü kılacak. Dikkat etmeniz gereken tek konu duygularınızı kendinize saklamadan hak eden kişi ile paylaşmanız olmalı.

Nisan 2019 Aslan Burcu Yorumu

Kendinizi çok fazla baskı altında hissedebilir, etrafınızdakilere bu yüzden parlarsanız bu durum için çok fazla endişelenmeyin kırıcı olmamaya dikkat edin yeter kendinizle baş başa kalın ve ne kendinizi hasta edin sinirden nede sizi sevenleri üzün sakinleşmenin yollarını arayın yeni fikir ve önerilere açık olarak ilerleyin.. Bunu yaptıktan sonra , dünyaya yeni bir bakış açısıyla bakabilir yolunuzu her anlamda belirleyebilmiş olmanın getirdiği kazanımları yaşayamaya başlayabilirsiniz.

Mayıs 2019 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay sizler için rahatlamalar ile dolu enerjiler söz konusu.  İş ve eğitim hayatınızda iddialı, dinamik benliğinizle hayat sahnesinde ki yerinizi alacaksınız. Başarınız la mutluluğunuzla çok fazla konuşulacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay özellikle yakınlarınızın sağlık sorunlarında yaşanacak gelişmeler ile sevinebilir uzun zaman sonra gelen güzel haberler ile kendi işlerinize yönelecek huzur ve zamanı bulabilirsiniz.

Haziran 2019 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay kariyeriniz ve aileniz tüm zamanınızın büyük bir bölümünü alabilir ve etrafınızdakilerin sizi kısıtladığını hissedebilirsiniz. Bazı insanlar sadece tüm hayatınızı onlara adamanızı bekleyebilir. Bu durum için kendinizi üzmek yerine tepkinizi ortaya koymalı size ve özel hayatınıza saygı duymaları gerektiğini ifade etmelisiniz. Bu ay bekar ve ilişkisi devam Aslan’lar beraberliklerini söz nişan gibi resmiyete dökme kararı alıp uygulayabilirler.

Temmuz 2019 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda, parlak, esprili, dinamik ve cazibeniz ile herkesi hemen kendinize çekebileceksiniz. Bu sayede özellikle iş hayatınızda istikrar ve kazanımları arttırma şansı elde edebileceksiniz. Bu ay boyunca sık kısa seyahatler yapabilir özel yaşamınızda romantizmi aşkı daha yoğun duygular ile  en güzel hali ile yaşayabilirsiniz. Bu ay arkadaşlık ilişkilerinizde para alışverişlerinde kontrollü olmalısınız.

Ağustos 2019 Aslan Burcu Yorumu

Doğum günün kutlu olsun! Yılın bu zamanı, olayların iç yüzünü anlamanın mümkün olduğu zamandır. Yani, gerçekleri düşünüp taşınmak için kendinize biraz zaman ayırın. Bir çoğunuz tüm yıl boyunca ilgi odağı olmayı seviyorsunuz, ancak bu yıl her zaman kinden daha çok  parlayacağınız bir yıl. Etkileyici, açık ve iddialı olacaksınız. İsteklerinize ulaşacağınız madden manen ve aşktan yana yüzünüzün yüreğinizin güldüğü özel enerjiler ile kuşatıldığınız bir aydasınız. İnanın önce kendinize sonra sizi sevene ve hayatın size getirdiklerine.

Eylül 2019 Aslan Burcu Yorumu

Çoğunuz bu ay iyi bir ruh halinde olacaksınız. Bu haliniz özellikle eğitim ve finansal konular da istikrar ve başarı çıtanızı yükseltmenizi sağlayacak. Hakkın adaletin sizden yana olduğu enerjiler hakim gökyüzünde. Bu ay  pek çok konuda yükselişe geçeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız etrafınızdaki herkesi  her zamankinden çok daha fazla etkileyebileceksiniz. Kendinize belirlediğiniz hedeflerinizi uygulamakta tereddüt etmeyin ve işle ilgili yapacaklarınızı çok fazla duyurmadan yürütmeye özen gösterin geliyor.

Ekim 2019 Aslan Burcu Yorumu

İşler bu ay bir çoğunuz için gayet güzel olacak. Her zaman ki gibi esprili, dinamik ve etkileyici olacaksınız! İnsanların sürekli  size ne kadar çılgın olduğunuzu söylemesinden bıkmış olmalısınız. Varsın desinler kimin ne söylediğinin değil sizin nasıl hissettiğinizin önemli olduğunu unutmayın ve kendinize inanarak doğrularınız ile ilerleyin. Aksi takdirde bencil, aile bireylerinizin sorunları ay boyunca sizleri yoracak şekilde devam edebilir. Durumun kontrolünü elinize almanız gerekecek yoksa işler kontrolden çıkabilir.

Kasım 2019 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay ortaklıkları olan aslan burçları anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Dikkatli olmalı çekip gitmek yerine çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Eğer enerjinizi yanlış şeylere harcarsanız, sadece hayal kırıklığına uğramış ve pişman olmuş olacaksınız. Ortak noktalarda buluşmaya gayret ettiğiniz takdirde sorunları aşarsınız aksi sizi zarara uğratır. Özel yaşamınızda ise kıskançlık duygunuzu kontrol altında tutamazsanız eğer eş ya da sevgilinizi üzebilir kendiniz bu duyguyu kontrol edemediğiniz için daha fazla üzülebilirsiniz.

Aralık 2019 Aslan Burcu Yorumu

Ay’ın ilk günlerinde trafikte tartışmamaya dikkat edin bir anlık sinir sizlere pahalıya patlayabilir dikkatli olmalısınız. Eğitim hayatınızda başvurularınız kabul görebilir sıkıntı yaşadığınız konuları pozitife çevirebilmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Bu ay önemli bir  kariyer yükselişi elde edebilir ve hayatın zorluklarına karşı kolay çözümler bulabilirsiniz. Yetkili bir kişi veya sizden büyük bir kişi size maddi ve hukuki konularda fayda sağlayabilir. Aşk hayatınızda ise büyük sürprizlere hazır olmalısınız.

Aslan Özellikleri

5. Burç olan Ateş grubu aslan burçları gururlu, dinlenmeyi ve iltifatı seven kişilerdir. Doğuştan bir lider ve organizatörsünüz. Yardım sever ve cömertsiniz. Güven sizin için son derece önemlidir.

Yönetici Gezegeniniz – GÜNEŞ

Güneş, Aslan için İktidar Gezegenidir.

Güneş, her antik uygarlıkta yaşamın kaynağı olarak resmedilmiştir. Güneşten aldığımız sıcaklık ve enerji olmadan, hayatta kalamazdık. Aslan burçları bunu, buluştukları günleri aydınlatmak, canlandırmak için kullanıyor. Eğer yeterince saygı duymazsan Güneş yakıcı gücünü ortaya koyabilir.

İkon Sembolü – Aslan

12 burcun her biri bir sembolle temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, Sembollerin burçların karakteristik özelliklerini yansıttığını görürsünüz.

Aslan burcunun sembolü aslan, hayvanlar aleminin kralı ve ormanın efendisidir.

Türün erkeği bir ağacın altında tembel bir şekilde dinlenip “Gururlanırken”, özellikle dişi aslan burçları yiyecek toplarlar. Gençleri korumak için savaşır. Tahrik edildiğinde sessizce yukarı, aşağı gezinir ve üzüldüğünde pençe atıp kükrer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.