2019 Koç Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2019 Koç Burcu Yıllık Yorumu
Koç Burcu ♈

Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

2019’da Koç ve Akrep burçlarını ve 1. ve 8. evlerini yöneten Mars gezegeni, 1 Ocak – 14 Şubat arası Koç burcunda seyrinde olacak.

“Kızıl Gezegen”, size ulaşmak istediğiniz hedef için savaşacak ve kararlar alacağınız enerjiyi verecektir. Mars’ı tanımlayan terim “eylem” dir.

Mars, güçlüklerle başa çıkma, insiyatif alma, güç kullanma ve çaba gösterme, savunmacı ve saldırgan bir şekilde dayanma yeteneğinin motorunu temsil eder. 2019 Koç burcunda Mars yetkin olmaya, şansı kullanmaya teşvik edecek sizleri.

Cesaret ve davranış Mars gezegeni ile ilişkilidir. İradenin özünü ve kişinin kendi egosunun ifadesini temsil eder.

Mars aynı zamanda öfke, hayal kırıklığı ve öfkeyi ifade eder bu nedenle ilkeldir ve içgüdüsel enerjiye ilham verir.

Yaptığımız herşeyde cesur olmamızı sağlıyorolsa bile nezaket ve başkalarıyla başarılı ilişki kurmada pek yapabileceği bir şey yoktur.

Ocak 2019’un başlangıcında Koç burcundaki Uranüs eylem gezegeni, parlaklık, devrim, tutku, öngörülememezlik ve bencillik göstergesidir. Buda koç burçlarının kişisel isteklerinizi, arzularınızi yerine getirmekten hiçbirşeyin alıkoyamayacağı anlamına gelir.

Uranüs Koç burcunda 1-6 Ocak 2019 tarihlerinde gerilemede olsa da, koç burçları niteliklerini ve olumlu yönlerini daha da geliştirecekler, bu da sizleri 2019’da yükselişe geçirecek.

Nisan – Haziran 2019’da her şey fiziksel ve duygusal olarak daha da yoğunlaşıyor.

Uranüs beklenmedik değişiklikleri hızlı bir şekilde anlamanızı ve onlara adepte olmanızı sağlar. Uranüs, özgür olmanızı sağlayan gerçek bir filtredir ki bu da sizin siz olmanızı sağlar.

Bu dönem cesur projeler, yeni eylemler ve değişiklikler yapmak için iyi bir dönemdir.

Ayrıca, iş yerinizi veya mesleğinizi değiştirmek isterseniz, şu dönemde çok iyi bir şansınız var iyi değerlendirin.

Yılın sonuna doğru, 2019 Kasım ve Aralık aylarında, enerjiyle dolu olacaksınız. Her şeyin hemen gerçekleşmesini isteyeceksiniz. Sabır, artık yaşam sözlüğünüzün bir parçası olmayacak.

Negatif yönü ise sağlığınızı etkileyebilir; Pozitif – bu enerji size ruhsal uyanış hayata yeni ve devrimci bir bakış açısı getirecektir.

Koç Burcu 2019 Sağlık Yorumu

2019 yılı, Koç burçları için iyi bir gelecek vaat ediyor. Daha sağlıklı ve egzersiz dolu bir yaşam biçimini benimseyebilirsiniz bunun sonucunda daha ince bir bedene sahip olabilirsiniz. Koç burçlarının dikkatli, tedbirli olmaları gereken tarih aralıkları 13 – 30 Nisan, 24 Temmuz – 18 Ağustos ve 27 Kasım – 5 Aralık 2019’dur.

Koç burçları, daha sık evde kalmak ve anne yemekleri ev yemekleri yemeye isteklidirler. Bunun mümkün olmadığı zamanlarda ise yemeklerini  pişirmeye gayret ederler ve bunu kilolarına yansıtacak kadar iyi yapmayı başaracaklardır.

Şubat – Haziran 2019 ve Eylül – Ekim 2019 tarihleri özellikle dans veya  zarafet ve incelik içeren egzersiz türleri için ideal aylardır. Ayrıca, herhangi bir uyku bozukluğu yaşayan Koç burçları, egzersiz ve dinlenme arasında iyi bir denge kurmayı başarırlarsa bu durumuda düzene sokarlar.

Koç Burcu 2019 Aşk ve Sağlık Yorumu

Genel olarak, Koç burçlarının hepsi için bu yıl sağlıklarının mükemmel olacağının iyi haberini verebiliriz.

Koç’un enerjisi Haziran ayında iki aşamada azalmaya başlar. İlk olarak, 10 Haziran’dan itibaren, uyku ihtiyacı artacak ve lenfatik-ganglion sistemi tembelleşecek, bu da şişmiş bacaklara ve lenf düğümlerinin iltihaplanmasına neden olabilir.

Koç burçlarının refleksleri yavaşlayabilir ve duygusal dengeniz kararsızlık nedeniyle önemsiz kaygılara neden olabilir. Çevresel etkenler sinir sistemi sorunları yaratabilir ve dinlenmeye ihtiyaç duyar. Maksimum riskli günler 14 – 29 Temmuz 2019 ‘dur.

7 Nisan – 3 Mayıs 2019 ve 12 Ağustos – 24 Ekim 2019 tarihleri, Koç burçlarının kendilerini iyi hissettiği zamanlar olacak.

Koç burçları için maksimum enerji  20 Temmuz – 8 Eylül 2019 arasındadır. Koçlular, hipertansif kriz ve artan göz içi basıncından kaçınmak için enerjilerini, güçlerini boşa kullanmamalıdır.

Fiziksel olarak, Koç burçları profesyonel yada yaşam alanlarında değişimi hedefleyecek bir takım olaylar  nedeniyle strese maruz kalabilirler.

Değişimlerin yıldız haritasına göre hayırlı olmasına rağmen, Koç burçları kendilerini aşırı yük altında, bazen yorgun hatta endişeli veya gergin hissedeceklerdir.

Ancak, tüm bu hissiyatlar arkadaşların etrafında olumlu ruh hallerine dönüşeceği Koç burçlarına, hiç bir fırsatı kaçırmadan daha  sık dışarı çıkmayı yada dinlenmeyi tavsiye ediyoruz.

Koç Burcu 2019 Aşk Yorumu

Yılın ikinci bölümünde çözümlenmesi hassas zor anlar olsada, genel olarak 2019 Koç burçları için heyecan verici bir yıl.

Aşkın ve güzelliklerin gezegeni Venüs, Koç burçlarını daha duygusal ve çekici hale getirecek ve onların fiziksel ve ruhsal niteliklerini vurgulayacaktır.

2019’da Koç burcunun altında doğanlar, ev hayatının sevinçlerini giderek artıracak ve alışkanlıklarının aksine, evlenmemiş insanlar için üzülecekler! Ve yıl sonunda bir çok sürpriz onları bekliyor! İstedikleri herşeyi başaracaklar.

Yalnız olan Koç burçları kalıcı bir ilişkiye başlamanın huzuru ve  sevincini hissedecekler.

2019 yılının Mart ayında, Koç burçları dışarıdan hiç bir şey değişmemiş gibi gözüksede sevgiyi tamamen sıcak, içten, mutluluk duygusunun en yoğun hali ile her zamankinden farklı şekilde yaşayabilirler.

İlişkilerde herhangi bir anlaşmazlık yaşanması halinde, açıklamalar barışcıl olacağı için herhangi ciddi bir sorun ile karşılaşmayacaklardır.

2019 Temmuz ortası, Koç burçları duygusal yaşamlarında farkedilir şekilde faydalı, başarılı değişiklikler yaşayabilirler.

Yıldızlar güzel sözler veriyorlar: Bekar olan Koç burçları, evlilik hakkında her zamankinden daha sık konuşabilirler (Koç burçları gözüktüklerinden çok daha duygusaldırlar). Ve ilişkilerinde yoğun bir şekilde aşkı yaşayıp yaşatacaklardır.

Eylül 2019 en sıcak en ateşli aşk ayı olacak Koç burçları için. Gökyüzü enerjileri Maceracı Koç burçlarının romantik taraflarını ortaya çıkaracak. İş hayatlarında ise, 2019 yılının geri kalanında Koç burçları verimli toplantılar gerçekleştirerek başarı çıtalarını yükseltecekler.

Örneğin, Karşıt burçları Terazi’yle ya da Aslan burçları ile yapılan son derece yapıcı ve verimli bir toplantı, Koç burçlarının yaşamlarında bazı önemli değişiklikler yapmaya teşvik edecektir. Böylelikle, 2019’un sonunda Koç’un hem kariyerlerinden hem de aşkta geçmişten tamamen ayrılması mümkün hale gelecektir.

2019’da aşık olan Koç burçları ile en uyumlu burçlar şunlardır: İkizler, Aslan, Yay ve Kova.

Bir ateş burcu olan, çevik, dinamik ve tutkulu olan Koç, aynı kendisine benzeyen yada her gün aşklarını alevlendiren o alevi koruyabilen biri ile birlikte olacak.

Koç, aslan ya da yay burcu ile kışkırtıcı aşk dolu bir ilişkiye sahip olabilecek iken, aynı zamanda hava burç işaretlerine göre kova ya da ikizler ile, heyecandan titretecek kadar heyecan dolu bir ilişki sürdürebilir. Gökyüzü işaretleri yeniliği ve çılgınlığı getirecek Koç burçlarına.

Koç Burcu 2019 Para ve Kariyer Yorumu

İşlerinizde, bazı zorluklarla karşı karşıya kalabilir ve bunu başarmak için yapılması gereken çok iş olduğunu kabullenmek zorunda kalabilirsiniz.

Başkalarının çok fazla para kazandığı alanlarda bile Koç burçları 2019 yılı boyunca zorluklar yaşayabilirler.

Yine de, baharın başlangıcında, Koç burçları, daha fazla para kazanmak ve refah düzeylerini arttırmak için tasarruf etmek yerine, hızlı para harcayarak ve yatırım yoluyla başka yöntemler bulabilirler.

Bu nedenle, fiyatlar ve yatırım fırsatları hakkında mümkün olduğunca haberdar olmak iyi bir fikir olabilir sizler için. Yatırımla ilgili kararlar, Merkür geri hareketine girmeden önce alınmalıdır.

Nisan – Mayıs döneminde tek umut dürüst olmanız ve sürekli çalışmak. Burada bahsettiğimiz aylık maaş ile çalıştığınız günlük olarak yaptığınız işlerinizdir. Bu işten kazandığınız kazanç yıl boyunca karşılaşacağınız finansal olumsuzluklardan etkilenmeyecektir.

Kişisel gezegenlerin geçiş yaptığı dönemden beklenenin tam aksine, iyi haberler getirebileceği belirli zamanlar vardır. Baharın ortalarında, Nisan ayının ikinci kısmında ve Mayıs 2019  ayının tamamında, Koç burçlarının Ocak ve Şubat aylarındaki maddi durumlarıyla karşılaştırıldığında daha zengin olacağı enerjiler hakim gökyüzünde.

Doğum haritanızda 10. evdeki Pluto, özellikle Uranüs ile karesel bir hizaya geldiği nisan ve aralık aylarında Koç burçlarını profesyonel mesleki evrim ile ilgili olarak bir değişimi enerjisi ile teşvik edecek enerjileri barındırmakta.

Bununla birlikte, pek çok Koç burcu bu öneriyi takip etmeyecek ve çoğunluğu 2019’da da aynı işi yapmayı sürdürecektir.

20 Aralık 2019’dan başlayarak: kariyer gelişimine doğru küçük ama  emin adımlar atabilirsiniz.

20 Aralık 2019’da başlayan Yıldızların öğretmeni Satürn’ün enerjisi, Koç burçlarının kariyerini ve kamu imajını etkileyecektir.

Koç’un temel hedefleri, başarılı bir kariyer inşa etmeye ve toplumda saygınlık kazanmaya yönelik odaklanacak.

Öncelik hızlı promosyonlar, şatafatlı, abartılı olaylar değil. Bilgi, deneyim, işe yararlı beceriler kazanma üzerine odaklanmak olacaktır. Uzun vadede, şans veya şans eseri değilde kişisel ve mesleki gelişimin sonucu olarak olmasını tercih edeceksiniz.

Ay ve Ay Koç Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Koç Burcu Yorumu

21 Ocak 2019 (Aslan burcundaki Dolunay): Aşk hayatınızda bazı değişiklikler getirebilir sizlere direnmek yerine teslim olmalısınız.

Şubat 2019 Koç Burcu Yorumu

18 Şubat 2019 (Güneş Balık burcuna girer): Bazı sözde arkadaşlarla eski bağlantılarınız kopabilir  ve yeni arkadaşlıklar gelişebilir yaşamlarınızda.

Mart 2019 Koç Burcu Yorumu

20 Mart 2019 (Güneş Koç burcunda): Koç burçları için, bahar ekinoksu dönemi, yorgunluk, endişe, üzüntüye  yol açabilir. Doktor dilinde buna basit tabirle: bahar yorgunluğu denir.

Ayrıca, Koç burçları başarılı bir ortaklığın tabanını kurma şanslarının arttığı bu dönemde etrafındaki fısatları yakalamak için çok dikkatli olmalıdır. Ama önce sağlığınızda dikkat etmelisiniz.

5 Mart – 28 Mart 2019 (Merkür Balık burcunda R geri harekette): iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalara bağlı şiddetli tartışmalar yaşanabilir. Bu dönemde herhangi bir belge imzalamaktan kaçının.

Nisan 2019 Koç Burcu Yorumu

10 Nisan – 11 Ağustos 2019 (Büyük iyilik Jüpiter R geri harekette): İşyerinde hatalar ortaya çıkacabilir, tahliye ler hukuki sorunlar ve yeni çalışma alanları iş değişiklikleri olabilir.

30 Nisan – 19 Eylül 2019 (Yıldızların öğretmeni Satürn Oğlak burcundadır): Arkadaşlarınız ve sizin tutumunuza bağlı karşılıklık tavırlar ile hayal kırıklığına uğrayıp hayal kırıklığı yaşatabilirsiniz.

24 Nisan – 3 Ekim 2019 (Plüton, Oğlak burcunda R geri harekette): Bir çok haksızlık ile karşılaşabilir başkalarının hatalarından sorumlu tutulabilir hakkınızı arayamadığnızda bütün suçlar üzerinize kalabilir.

Mayıs 2019 Koç Burcu Yorumu

18 Mayıs (Akrep burcunda Dolunay): Para, borç, uyum arzusu, finansal sürprizlerle ilgili yeni bir vizyon kazanacağınız enerjiler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Haziran 2019 Koç Burcu Yorumu

21 Haziran – 27 Kasım 2019 (Neptün Balık burcunda R geri harekette): Stres maksimum seviyeye ulaşıyor, Koç burçlarının yaşamlarında yeni mentorlar (danışman, yol gösterici, kılavuzlar…vb) ortaya çıkabilir.

21 Haziran (Güneş Yengeç burcuna giriyor Yaz Gündönümü): Yaz gündönümü, tüm Koç burçlarına normalden  çok daha fazla enerji aşılayacak. Koç burçları yeni şeyler, atılımlar için çok hevesli olacaklar iyi değerlendirilmesi gereken bir zaman dilimi.

Temmuz 2019 Koç Burcu Yorumu

23 Temmuz (Tam Güneş Tutulması): Özel hayatınızda ilişkinizi resmileştirmek ya da iş hayatınızda yeni bir ortakla tanışmak gibi konular etkili olacaktır.

16-17 Temmuz (Kısmi Ay Tutulması): Bir bebeğin ilişkinizi taçlandırması, iş ve hayat okulunda geçilen sınavlar, mesleki konuları yeniden biçimlendirmek anlamına gelecek sizler için.

Ağustos 2019 Koç Burcu Yorumu

12 Ağustos (Uranüs, Boğa burcuna geri dönüyor): Finansal sorunlar zorluklar yaşanabilir sizler için.

8 Temmuz (Aslan’da) – 1 Ağustos (Yengeç’de) (Merkür R geri harekette): Sorunlarınıza çözümler bulsanızda bunun için gerekli kaynaklara sahip olmadığınız için bulduğunuz çözümleri  uygulamak zor hale gelebilir sizler için.

Eylül 2019 Koç Burcu Yorumu

23 Eylül 2019 (Güneş Terazi burcunda): Sonbahar ekinoksu, Sizlere gündelik problemlerinizden  kurtulmanız ve dengenizi bulmanız konusunda yardımcı olur.

30 Nisan – 19 Eylül (Oğlak burcunda Satürn R geri harekette): Profesyonel bir değişim gerçekleşebilir, İşleriniz normale dönmeye başlar.

Ekim 2019 Koç Burcu Yorumu

24 Nisan – 3 Ekim (Plüton, Oğlak burcunda R geri harekette): Stres sağlığınıza zarar verir, çalışma hayatınızda yaratıcı gücünüzü ortaya koymakta sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kasım 2019 Koç Burcu Yorumu

27 Kasım (Neptün, Balık’taki doğrudan yörüngesine geri dönüyor): Yılın başından beri yaşanan sorunlar, özellikle de borçlar ile ilgili sorunlar ortadan kalkıyor. Koç burçları çevrelerindeki insanlarla daha iyi bir ilişkiye sahip olacaklar.

29 Kasım (Jüpiter Yay burcunda): Profesyonel eğitime, sınava ve sertifikaya ihtiyacınız olduğunu farkındasınız ve bu anlamda kendinizi geliştirip başarılı olabilirsiniz.

31 Ekim – 20 Kasım (Merkür Akrep burcunda R geri harekette): Bir kimlik belgesi, vize ile bağlantılı düzensizlik, usulsüzlük sınavlara girerken sorun yaşatabilir sizlere.

Aralık 2019 Koç Burcu Yorumu

22 Aralık 2019 (Kış Gündönümü – Güneş Oğlak burcunda): Koç burçları için kış gündönümü yeni bir proje başlatmak için iyi bir zaman. Yıldızlar, elde etmeyi planladıkları her şeyi sonuçlandırmak için sizlere yeterli enerjiyi sunuyor.

26 Aralık 2019 (Güneş Tutulması): Tüm tutulmalar, değişikliklerin belirtileridir, ancak tutulmalar  her bireyin kaderine uygun olarak değişir. Güneş tutulması sırasında, ay dünya ile güneş arasında geçer ve güneş ışığı geçici olarak engeller.

Bazı Koç burçları için, tutulmanın etkisi fazla göze çarpıcı olmaz iken, diğerleri için, yeni başlangıçlar, radikal değişiklikler, beklenmedik haberler ve türlü sürprizleri belirten oldukça yoğun etkileri olabilir. Bu Güneş Tutulmasından en çok etkilenenler Ay’ın yönettiği kova, Aslan, Boğa, Akrep ve Yengeç burçları olacaktır.

2019’un tüm Koç burçlarına sağlık başarı ve güzellikler getirmesini diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.