2019 Kova Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2019 Kova Burcu Yıllık Yorumu
2019 sosyal yönden, arkadaşlık ilişkileri açısından oldukça canlı, renkli ve hareketli bir yıla işaret ediyor. Arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekle geleceğe umutla bakabilirsiniz.

Ortak çalışmalar, aktiviteler yönünden de son derece bereketli bir yıl olabilir yeni yıl. Sosyal çevrenizi de oldukça genişletebilir, yeni arkadaşlar ve çevreler edinebilir, kendinizi zengin bir dostluk denizinde bulabilirsiniz. Geleceğe yönelik umutlarınızın yeşerdiği, daha iyimser ve pozitif bir vizyon benimsediğiniz bir yıl olabilir.

Öte yandan Satürn, kontrolünüz dışı veya müdahale edemediğiniz engeller koymaya devam ediyor bu yıl da. Geçtiğimiz yıl başlayan bu süreç özellikle akışın getirdiklerine kendinizi bırakma ve vazgeçişler açısından oldukça öğretici ve olgunlaştırıcı geçmiş olabilir. Ancak bu yıl da sınavlarınız devam etmekte. Aslında tümünün tek bir amacı var, manevi zenginliklere yolunuzu açmak, ruhsal anlamda kendinize katabilecekleriniz konusunda farkındalık yaratmak. Bu doğrultuda büyük kurumlar, firmalar içinde çalışabilir, hayır ve bağış işlerinde görev alabilir, büyük kitleler ve kalabalıklar içinde olabilirsiniz. 6 Ocak’taki Güneş tutulması bu konuda yeni başlangıçlara işaret edebilir. 2 Temmuz’daki diğer tutulma ise çalışkanlığınızı, üretkenliğinizi, başkalarına fayda anlamında yapabileceklerinizi ortaya koyan bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir.

Bu yıl Uranüs 6 Mart’tan itibaren artık yedi yıllığına kalıcı bir şekilde yeni yerinde olacak. Bu süreçte ev ve aile konularında önemli değişimlere, sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Bir anda kendinizi bambaşka bir yerde, evde, mekanda bulabilirsiniz. Ayrıca aile bireylerinizin beklenmedik tutum ve davranışlarına karşı da hazırlıklı olmalısınız, zira epeyce şaşırtıcı olabilir. Siz de ailenize karşı tutumunuzda daha karşı çıkan, isyankar taraf olabilirsiniz. Yeni, sıra dışı ve farklı bir aile konsepti içinde kendinizi bulabilirsiniz.

2019’da Aşk

Bu yıl aşk arkadaş ve dost çevrenizden gelecek gibi görünüyor. Zira şans yıldızı Jüpiter olabileceği en iyi yerde arkadaşlıklar yönünden kısmetlerinizi açıyor ve büyük destek sağlıyor. Özellikle 1-26 Mart, 8 Haziran-3 Temmuz, 14 Eylül-8 Ekim arası ilişkiler açısından oldukça keyifli ve renkli geçebilir.

2019’da İş ve Para

Ev ve aile yaşamınızdaki değişimler 6 Mart’tan itibaren iş ve kariyerinizi etkileyecek nitelikte olabilir. Bu tarihten itibaren meydana gelebilecek sürpriz gelişmeleri göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca iş gezegeni Satürn büyük topluluklar, kurumlar, kuruluşlar içerisinde alabilecek çeşitli görev ve sorumluluklara işaret ediyor. Sözgelimi bir hastanede, eğitim kurumunda veya büyük bir kurumsal firma veya yapıda görev alabilirsiniz. 18 Ağustos – 4 Ekim arası mücadele gücünüzün yüksek olduğu bir dönem olabilir. Merkür’ün geri gittiği 6-29 Mart, 8-31 Temmuz, 1-20 Kasım dönemlerinde ticari anlaşmalar, sözleşmeler konusunda biraz daha dikkatli davranmayı ihmal etmemeli ayrıca iletişim konularında biraz daha özenli davranmalısınız.

2019’da Sağlık

Yıl boyunca sağlığınız en çok dikkat etmeniz, üzerinde durmanız gereken konulardan biri. Zira görünmeyen, kendini fark ettirmeyen rahatsızlıklar, hastalıklar can sıkıcı olabilir. Dalgınlık ve ihmalin yaratabileceği sorunlara karşı da dikkatli olmalısınız. 16 Mayıs – 1 Temmuz arasında sağlığınıza biraz daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir, beslenmenize ve bedeninize özen göstermeyi ihmal etmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.