2019 Oğlak Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2019 Oğlak Burcu Yıllık Yorumu
2019 manevi yönden zenginleştiren olaylarla dolu. Başkaları için yaptığınız iyilik ve fedakârlıklarda sınır tanımayacağınız bir yıl sizi beklerken sürpriz ve beklenmedik desteklere hazır olun.

Burcunuzun yöneticisi olan Satürn bu yıl da burcunuzdaki transitini sürdürmekte. Satürn’ün zorlayıcı ve bir o kadar olgunlaştırıcı etkisi bulunduğu her burcu epeyce yoruyor ancak Satürn sizin yönetici gezegeniniz bu enerjiyle diğer tüm burçlardan daha barışık olabilirsiniz. Yine de Satürn yapılandırmanız ve organize etmeniz gereken konulara işaret etmekte. Aslında onu normalden daha zorlu kılan sizin için yanında ilerleyen dönüştürücü Plüton, dolayısıyla yaşamınızda büyük olaylar eşliğinde dönüşüm önemli bir konu ve diğer tüm burçlara nazaran sizi biraz daha özel kılıyor, mücadele, çaba ve gayret açısından. Bu çabayı sergilediğinizde çok güçlü bir konuma erişebilirsiniz.

Bu yıl Aralık ayına kadar Jüpiter sizi manevi, ruhsal zenginlikler yönünden destekliyor. Mistik ve spiritüel konulara her zamankinden çok daha meraklı ve ilgili olabilirsiniz. Bu konular sizin aslında dayanak noktanız bu yıl, zira bu sayede ayakta kalmanız, meydan okumanız çok daha kolay olabilir. Ayrıca akıştan öğreneceğiniz şeyler var ve bunun en kolay yanı bunu rahat yapabileceğiniz yerlerde bulunmanız, bu yerlere seyahat etmeniz, manevi yönü zengin kişilerle birlikte olmanız olabilir. Ayrıca katılacağınız hayır ve bağış işleri, iyilik projeleri hepsi günün sonunda size iyi gelecek ve sizi yükseltecek şeyler olabilir.

Uranüs ise 6 Mart’tan itibaren aşk yaşamınızı dalgalandırmaya, elektriklendirmeye geliyor. Sevdikleriniz ve aşkınız ile ilgili sürpriz ve beklenmedik gelişmeleri karşılamaya hazır olmalısınız. Bunun yanında bir anda alevlenen aşklar ya da biten, kopan sevgiler Uranüs’ün getirdikleri arasında olabilir. Öte yandan yaratıcılığınızla fark yaratabilir, özgün, sıra dışı yönlerinizi çok farklı şekillerde, deneyimlerle ortaya koyabilirsiniz.

2019’un ilk tutulması 6 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşiyor. Bu tutulma hayatınızda yeni gelişmeleri ve başlangıçları beraberinde getirebilir. 2 Temmuz’daki tutulma ise karşıt burcunuzda, tutulma bu kez de ilişkinizle, evliliğiniz veya ortaklığınızla ilgili bir adım, gelişme veya başlangıcı gündeminize getirebilir.

2019’da Aşk

Yeni yılda aşktan yana sürpriz gelişmeler sizi bekliyor. Uranüs’ün aşk evinize gelmesiyle birlikte 6 Mart’tan itibaren birbirinden sıra dışı gelişmeler, olaylar aşk hayatınızda sizi bekliyor olabilir. 3 Şubat – 1 Mart, 15 Mayıs – 8 Haziran, 3-27 Temmuz, 8 Ekim-1 Kasım, 25 Kasım-20 Aralık aşktan yana şanslı dönemleriniz olabilir.

2019’da İş ve Para

Merkür’ün geri gittiği 6-29 Mart, 8-31 Temmuz, 1-20 Kasım dönemleri anlaşmalar, sözleşmeler, ticari konularda dikkat edilmesi gereken dönemler olabilir. Ayrıca 1 Temmuz-18 Ağustos arasındaki dönemde ortak maddi konularda zarar ve kayıplara karşı tedbiri elden bırakmamalısınız. Bu yıl 6 Mart sonrasında kişisel zevk ve isteklerinize yönelik sürpriz ve beklenmedik harcamalar ya da alışverişler de söz konusu olabilir. Çok istediğiniz bir eşyayı bir anda satın alabilirsiniz sözgelimi ancak bütçenizi gözetmeyi ihmal etmemelisiniz.

2019’da Sağlık

Jüpiter bu yıl ruhsal açıdan iyi hissetmenizi sağlayan etki ve enerjiler getiriyor. Ancak burcunuzda ilerleyen Satürn ve Plüton getirdiği zorlayıcı etkilerle sağlığı sürekli kollanması, gözetilmesi gereken bir konu haline getiriyor. Aşırı fiziksel yorgunluğa, tükenme ve yıpranmaya karşı dikkatli olmalı, enerjinizi doğru yerinde kullanmaya çalışmalı, gerektiğinde uzman kişilere danışmayı ihmal etmemelisiniz. 31 Mart -16 Mayıs arası sağlığınıza bir kat daha dikkat etmeniz gereken bir dönem olabilir. 1 Temmuz – 18 Ağustos arasında da kendinize çok yüklenmemeye, kalbinizi yormamaya çalışmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.