2019 Terazi Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2019 Terazi Burcu Yıllık Yorumu

Terazi Burcu ♎

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek.

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019’a GENEL BAKIŞ

Burç kuşağının yedincisi olan Terazi burcu, Venüs gezegeni tarafından yönetilir. Terazi, İkizler ve Kova gibi, hava burcudur.

2019 Terazi burcunda doğanlar için oldukça yaratıcı ve sanatsal bir yıl olabilir.

Avantajlar size şubat ayından nisan ayına kadar yakın partneriniz veya arkadaşınız aracılığı ile gelebilir.

Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında doğanlar)

1. dekan: 23 Eylül – 3 Ekim arası ilk 10 günlük dekanda doğanlar, Ay ve Venüs tarafından yönetilen – 2019 yılında ilk defa yurtdışına çıkma, bürokrasiler, yeni ücretler ve vergiler, yeni sınavlar gibi konularda engellerin olabileceği enerjiler ile uğraşabilirler.

2. dekan: 4 Ekim – 13 Ekim arası 2nci 10 gününde doğanlar, Satürn ve Venüs tarafından yönetilen – bu dönemde doğan terazi burçları yurtdışında tanınmak isteyecek veya yeni bir dil öğrenmeye başlayarak, mesleki gelişimlerini sürdürecekleri enerjileri iyi değerlendirebilecekler.

3. dekan: 14 Ekim – 23 Ekim arası 3ncü 10 günde doğanlar, Jüpiter ve Venüs tarafından yönetilen 2019 yılında terazi burçları tadilatlarını sonuçlandıracak, aile etkinlikleri gerçekleştirecek, ofislerini veya evlerini değiştirme imkanı yakalayabilecekler.

Nisan ayının başından Ağustos ayına kadar, kişisel gelişiminize bağlı olarak, eğitim ve öğretim imkanları elde edebilirsiniz.

İkizler ve özellikle de bu burcun kadınları ile işbirlikleri yapmak size fayda sağlayacaktır.

Eylül ayı sonlarında hayatınız yükselişe geçiyor. Seyahat için veya ilgi alanınızı genişletmek önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Terazi Burcu 2019

Terazi için Kişisel Fırsatlar:

Eylül ayına kadar mimarı olduğunuz ya da kendi gelişiminizle ilgili bir konuda, nisan ayından ağustos ayına kadar olan süreçte önemli destekler görebilir ve başarılı olabilirsiniz.

Bu süre boyunca, Venüs’ün, hava grubunu desteklemesi sizlere kendinizi daha kolay bir ifade imkanı sağlayacak. Jüpiter 25 Eylül ayından 2020 Ekim’ine kadar geçişi ile sizleri tepeden tırnağa dönüştürecek enerjileri getirecek.

Terazi İçin Kişisel Sınırlamalar:

Mayıs ayı ortalarından haziran sonuna kadar olan zamanda harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir aksi halde sosyal yaşam ve eğlence hayatınız etkilenebilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmalı kazanırken biriktirmeyi de bilmelisiniz.

Terazi Burcu 2019 Finans Yorumu

Bu yıl büyük sorunlara işaret eden enerjiler yok sizler için ancak paraya dikkat etmenin akıllıca olacağı Mayıs – Haziran dönemine dikkat etmelisiniz. Eylül ayının sonundan itibaren para akışında önemli bir artış potansiyeli var. Bu potansiyel, bu noktadan devam edebilir ve aralık ayının sonuna kadar daha da iyi noktalara gelebilir.

Terazi Burcu 2019 Aşk Yorumu

Ocak ve nisan ayının ortasından mayıs ayının ortasına kadar yakın çevrenizde tarafından oldukça zorlanabilirsiniz. Özellikle şubat ve mart aylarında da dikkatli olmalı ilişkinizi sahiplenmeli etki altında kalarak yanlış kararlar vermemelisiniz.

İkizler burcunda ki Venüs bu yıl önemli bir rol oynayacak sizler için AŞK’a emek verirseniz mutlu olmayı başarırsınız. Vazgeçişlerinizin pişmanlıklara yol açmasını istemiyorsanız dikkatli olmalısınız.

Ekim ayının sonundan Kasım ayının sonuna kadar olan zaman aşk için en iyi zaman sizler için evlilik kararı alabilir ilişkinizi resmiyete taşıyabilirsiniz.

Terazi Burcu 2019 Kariyer Yorumu

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün burcunuza yansıması ile, bu yıl büyük bir mücadeleler sizleri beklemekte.  Seçimlerinizin hayatta bazı koşullarla sınırlı olduğunu hissedebilirsiniz;  nitelik eksikliği, yaşınız ve hatta yaşadığınız yer gibi. Bunun için kararlı olmalı size destek veren kişilerin kıymetini bilmeli yapıcı yönlendirmeleri dikkate almalısınız. Mart ayının başındaki bir karar sizin için seçenekleri artırabilir ve bu sizin takıldığınız noktalardan uzaklaşmalı yenilikçi olmayı başarmalısınız.

Terazi Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Mayıs ve Ağustos,  zindeliğin az olduğu iki ay olabilir sizler için. Özelikle alkol kullananlar bu süreç içinde tıbbi müdahaleler ile karşılaşabilirler. Bağışıklık sistemi ve ciğerleriniz ile ilgili hassasiyetlerin yüksek olacağı enerjiler ile karşı karşıyasınız.  Hayatınız dengeden çıktığında sağlık problemlerine maruz kalmaya daha meyillisiniz ve bu ayların her ikisi de size bunu yapabilecek etkilere sahip.

Ay ve Ay Terazi Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Terazi Burcu Yorumu

Yeni Yılınız kutlu olsun! Ay boyunca hemen her konuda iletişim kurmakta zorlanmadan ilerleyebilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda başarıya uçan bir kuş gibi kanatlarınızı çırpmaya hazır olun bu ay. Pek çok kişi için hakkınızda farklı görünebilecek olan şey, başkaları ile karşı karşıya gelme şeklinizdir – kuvvetli, dinamik ve iddialı. Bu ay size saldırgan diyebilecek yakınlarınızı dikkate almayın. Her zaman olduğu gibi kendinize has özellikleriniz ile ilerlediğiniz için  bunu kabullenmemekte ısrarcı olacaklardır. Özel yaşamınızda ise güven ve uyumu sağlamak adına biraz daha özverili olmalısınız.

Şubat 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay yakın çevrenizden biri ile küçük bir dargınlık yaşayabilirsiniz .Muhtemelen bu kişiye söyleyeceklerinizden çekinmeyecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bazen kişilere hassas sınırları aşmamaları gerektiği vurgusunu yapmak fayda sağlar. Ay boyunca iş ve eğitim hayatınıza daha fazla odaklanabileceksiniz. Başarı kazanımlar ay ortasından itibaren sizleri destekleyecek şekilde artmaya başlıyor. Sahte yüzlü sözde dostların yanınızda yer almak istemelerine şaşırmamalı kontrolü de elden bırakmamalısınız.

Mart 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay  hayatınızın genelinde keskin kararlar almaktan hırsla sağlıklı düşünceden uzak her türlü değişimden uzak durmalısınız. Anlık kararlar uzun vadede pişmanlıklara zararlı sonuçlara yol açabilir. Oto kontrolünüzü dengede tutmalısınız. Özel yaşamınızda ise yüzleşmeler ile karşılaşabilirsiniz. Kendi hatalarınızı karşı tarafa yüklememeli her şeyden önce kendinize dürüst olmanız gerektiğini aklınızdan çıkartmadan hareket etmelisiniz.

Ay ortasından itibaren amaçladığınız hedeflerinize ve heveslerinize ulaşmanıza yardımcı olacak yüksek enerjiler sizler ile birlikte. Önümüzdeki aya kadar üzerlerinde yük taşıyacak! Aziz Paddy’nin Günü kutlu olsun!

Nisan 2019 Terazi Burcu Yorumu

Eğer risk almaktan korkmadan hareket edebilirseniz bu ay yapabileceğiniz çok fazla şey var.

İşin püf noktası kimsenin dengenizi bozmasına izin vermemeniz olmalı. Başka bir deyişle, bir konuda bir şansınız varsa, nasıl bir sonuç çıktığını  görmeden önce kendinizi yanlış bir seçim yaptığınıza inandırmaya çalışmayın. Ve eğer bir şeyler ters giderse, sadece başka bir yöne gitmeyi seçmiş olsaydınız neler olabileceğine odaklanmayın. İş eğitim ve özel yaşamınızda ay boyunca pozitif olursanız her şey iyi olacak.

Mayıs 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay sesli bir kasırga gibi olabilirsiniz. Çevrenizde ki pek çok kişi sizi pervasız, bencil ve agresif olarak görebilir. Öfke kontrolü yapmalı iş ve eğitim hayatınızı alt üst edebilecek enerjilere karşı sakin olmalısınız. Zihniniz çok keskin olacak bu enerjiyi pozitif olarak kullanın.

İş hayatınızda planlamalı hareket etmek zararlı sonuçlardan uzak tutacaktır sizleri. Bu ay tanıtımlar organizasyonlar istediğiniz gibi ilerlesin istiyorsanız gelenekçi tutumunuzdan uzaklaşıp yeni olanı kabullenmelisiniz. Özel yaşamınızda da kıskançlık duygunuz ilişkinize zarar verebilir.

Haziran 2019 Terazi Burcu Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilere değer vermek sizden yaşça büyük kişilerin yapıcı yöndeki önerilerini dikkate almanın karşılığını sonunda alacaksınız. Otorite konumundaki kişilerden göreceğiniz destek sizi iş ve eğitim hayatınızda oldukça yüksek yerlere getirebilir. Özel yaşamınızda ise ektiğinizi biçeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız bu ay. Bu enerji yaptığınız negatif ve pozitif yaklaşımlara göre şekillenecektir.

Ayrıca, bu ay bekar terazi burçları sizden olgun ‘’Belirli biri” ile özel bir ilişki içine girebilirsiniz.

Temmuz 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay son derece dinamik, enerjiler ile karşı karşıyasınız. İkili iletişime vereceğiniz önem sayesinde finansal konularda önemli adımlar atmanızı sağlamak açısından önem taşımakta.
Hayatınızda ki sorunlardan kaçmak yerine, üzerine gitmelisiniz. Her şey ay sonuna kadar mükemmel bir hal alabilir!

Ağustos 2019 Terazi Burcu Yorumu

Çoğu Başak burcu bu ay iyi bir ruh hali içinde olacak. Pozitif olacaksınız, bazılarınız enerjik olacak ve tabii ki çevrenizdeki herkesi etkileyebileceksiniz. Ayın ilerleyen günlerinde iş ve aile hayatınızda olayların dönüp durduğunu görebilir öfkelenebilirsiniz. Bu durum ilişkilerinizi sınırlandırmanıza ve bazı yakınlarınız ile ilişkilerinizi tam anlamıyla sonlandırmanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise romantizm hakim olacaktır.

Eylül 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay  olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız. Maddi manevi hukuki konularda hakkınız olanı alabilirsiniz. Aleyhinize gelişen pek çok konuda lehinize dönmesi ile sevinebilirsiniz. Özellikle başak burcunun ilk 10 gününde doğmuş olanlar ilgi çekici olacak ve ilgi odağında olmaktan keyif alacaklar. Bazıları sizi  kıskandığı için, gösteriş düşkünü olduğunu söyleyebilirler. Kulak asmayın ve hayatın size sunduğu güzelliklerin tadını çıkarmaya bakın. Başak burcunun 3ncü 10 gününde doğanlar ise ay ortasından itibaren hiçbir şeyin doğru olmadığını ve yapmaya çalıştığınız her şeyi başarmanın daha zor olduğunu düşünebilirsiniz. Haklı olabilirsiniz, ama sonunda her şey yoluna girecek bunu bilin ve kendinize inanarak ilerleyin.

Ekim 2019 Terazi Burcu Yorumu

Doğum günün kutlu olsun!

Bu ay ekstra esprili, çekici ve zeki olacaksınız! Terazi burcunun 3ncü 10 gününde doğanlar dışında her şey çoğunuz için iyi olacak. Son 10 günde doğanlar Endişe etmeyin! İşler ayın ortasından sonra istediğiniz gibi ilerlemeye başlayacaktır. Bu ay öğrenciler iyi kariyer seçimleri yapabilir  ve yollarına istikrarlı şekilde devam edebilirler. Finansal konularda da karlı yatırımlar yapmanız söz konusu olacaktır. Özel yaşamınızda ise hızlı kararlar almamanız gereken bir aydasınız.

Kasım 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay  iş ve eğitim hayatınızda herkesle fikirlerinizi paylaşmak için istekli olacaksınız.

Çok sevimli, etkileyici  ve konuşkan olacaksınız. Bazı insanlar bu tavrınızdan dolayı sizleri kıskanarak suçlayabilir, enerjinizi düşürmeye kalkabilirler bunu yapmamalısınız. Seyahatler iş birlikleri bu ay büyüme gereken konularda size fayda sağlayabilir. Sağlığınıza dikkat etmeli sert sporlardan uzak durmaya dikkat etmelisiniz.

Aralık 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay finansal ve hukuki konularda zorlandığınız bir konuda çıkış yolunu bulabilirsiniz.

Bu ay boyunca verdiğiniz her karar doğru gibi görünüyor. Bitişler ve başlangıçlar sizleri daha iyi noktalara taşıyacak mesleki konularda. Dikkat etmeniz gereken konu fikir hırsızlıklarına karşı temkinli olmanız olmalı. Özel yaşamınızda ise gergin enerjiler tam anlamı ile arkanızda kalıyor.

Terazi Özellikleri

Burç kuşağının yedinci burcu olan terazi bir hava burcudur.

Barış ve uyum bir terazi burcu önceliğidir, bu da sizi yalnız olmaktan çok ideal bir arkadaş ve sevgili olmanıza öncelik sağlayan özelliğiniz.

Terazi burçları özellikle sabahın erken saatlerinde çevrelerinden gelen yüksek seslerden rahatsız olabilir.

Diplomatik ve ideal müzakereci yetenekleriniz vardır.

Yönetici Gezegen – Venüs

Venüs Terazi için yönetici gezegendir.

Venüs, Güneş ile ‘Sabah Yıldızı’ ve Ay’la ‘Akşam Yıldızı’ olarak yükselen tek gezegendir.

Terazi burcunda Venüs (ayrıca toprak Boğa burcunun da yönetici gezegenidir ) Afrodit olarak tasvir edilir. Aşk tanrıçası

İktidar Sembolü – Ölçekler

12 işaretin her biri bir sembol ile temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, işaretlerinin özelliklerini yansıttığını göreceksiniz. Terazi sembolü, adaletin terazisidir.

12 Burçlar kuşağında ki semboller sadece  bir hayvan veya insan olarak tasvir edilmemiştir.

Birbirlerine karşı bir tartı, denge ve adalet duygusu verir.

Ölçekler sürekli eşitlikte dururlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.