2019 Yay Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2019 Yay Burcu Yıllık Yorumu
2019 sizin yılınız. Bir yığın zorluğun ardından Jüpiter neredeyse tüm yıl boyunca burcunuzda, harika bir konumda, eski neşenizi, gülümsemenizi size geri getiriyor, yanında hoş sürprizlerle birlikte.

Bu yıl önünüze çıkan fırsatlardan, imkânlardan başınızı kaldıramayabilirsiniz. Tüm canlılığınızla, hareketliliğinizle göz önündesiniz. Geçtiğimiz birkaç yıldır süren zorlayıcı etkilerin ardından burcunuza ilerleyen Jüpiter ile birlikte eski neşenize, iyimserliğinize, keşif, macera arzunuza yeniden kavuşuyorsunuz. Bu duruma bu yıl gölge edebilecek tek durum ailevi konulardaki birtakım karışıklık ve belirsizlikler. Anne veya babanızla daha çok ilgilenmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkarken, geçmişin dehlizlerinde kaybolmamaya da özen göstermelisiniz. Bir noktada bunları akışına bırakmak, yaşananları olduğu gibi kabullenmek en iyisi olabilir.

Satürn bu yıl sizi maddi konularda sınamayı sürdürüyor. Ancak Satürn’ün her zaman bir amacı ve sınavı olduğunu unutmayın. Bu sınav da harcamalarınızı kontrol altına almaktan, sahip olduklarınızın değerini iyi bilmekten ve değerlendirmekten geçiyor. Maddi konularda, iş ve para konularında daha planlı ve programlı hareket etmeniz gerekebilir. 6 Ocak’ta meydana gelen Güneş tutulması bu konuda atacağınız şaşırtıcı denebilecek adımlara işaret ederken, 2 Temmuz’daki tutulma ise ortak maddi konular ve paylaşımlara ilişkin yeni başlangıçları getiriyor. Ortak bir alışveriş veya yatırım ya da iş söz konusu olabilir.

Uranüs ise bu yıl 6 Mart’tan itibaren yaklaşık 7 yıl boyunca yeni yerinde olacak. Uranüs transitiyle birlikte aşk hayatınızda, sevdiklerinizle ve varsa çocuklarınızla ilgili sıradışı tempo son buluyor, sular duruluyor, aşk biraz daha sakin, sütliman bir tona bürünüyor. Bununla birlikte Uranüs gündelik yaşantınızı, çalışma ortamınızı silkelemeye, çalkalamaya başlıyor. Sağlığınıza her zamankinden fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Günlük yaşamınızda size destek olan kişiler, çalışma arkadaşlarınızla ilgili sürpriz olay ve gelişmeler karşısında hazırlıklı durmaya çalışın.

2019’da Aşk

2019’da her konuda olduğu gibi aşkta da şanslısınız. Neşeniz, iyimserliğiniz ve cömertliğiniz karşınıza türlü türlü insanı çekerken bir mıknatıs gibi olabilir, bunca kişi arasından seçim yapmakta, seçici olmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle 7 Ocak – 3 Şubat arasında ışığınızla, cazibenizle çok daha dikkat çekici olabilirsiniz. 20 Nisan – 15 Mayıs, 8 Haziran – 3 Temmuz, 27 Ağustos – 21 Temmuz, 1-25 Kasım yine aşktan, sevgiden yana oldukça kısmetli, keyifli olacağınız dönemler olarak görünüyor. Bu yıl aşk yıldızı Venüs’ün retrosu da yok, dolayısıyla aşk ve ilişkiler adına hızlı, tempolu, engelsiz bir yıl sizi bekliyor olacak.

2019’da İş ve Para

Maddi konularınızı düzene koyduğunuz sürece her şey yolunda gidebilir yeni yılda. Disiplinli, planlı, programlı, bütçenize dikkat ederek, özen göstererek ilerlemelisiniz. Satürn para konusunda test ediyor bu yıl ancak gelirlerinizi, harcamalarınızı dengeli ve bilinçli şekilde düzenlediğinizde sorun olmayabilir. Merkür’ün geri gittiği 6-29 Mart, 8-31 Temmuz, 1-20 Kasım dönemlerinde ticari anlaşmalar, sözleşmeler konusunda biraz daha dikkatli davranmayı ihmal etmeyin. 16 Mayıs – 1 Temmuz arasında ortak maddi konularda ve yatırım işlerinde olası zararlara karşı tedbirli olmalısınız.

2019’da Sağlık

Enerjik ve tempolu bir yıl sizi beklerken, gerek pozitif enerjiniz ve iyimserliğiniz, gerek iyilik dolu yardımsever yanınız kendinizi ihmal etmenize neden olabilir. Oysa Uranüs sağlık alanınıza ilerlerken sizi beklemediğiniz sürprizlerle karşı karşıya bırakabilir, özellikle de bedensel sağlığınızı ilgilendiren konularda. Dolayısıyla bakımları, kontrolleri ihmal etmemeniz, kaza ve rahatsızlanma, sakatlanma ihtimaline karşı riskli, tehlikeli olabilecek durumlardan uzak durmanız gerekiyor. Özellikle gündelik yaşamınızda elektrikli cihazların kullanımından kaynaklanabilecek arıza ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız. 14 Şubat – 31 Mart arasında ve 19 Kasım sonrasında sağlığınıza bir kat daha dikkat etmeniz gerekebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.