Yengeç Burcu Yorumu 2016

Burçlar

yengec
2016 yılı İçinizin bir köşesinde bulunan başarma isteği, bu yılda ağır basacak ve hızlı bir şekilde olaylar kontrolünüz çerçevesinde gerçekleşecek. Bu yılda yaşayacağınız olaylardan ders çıkarabilecek ve bu dersler sonucunda artık hayatınızda bazı şeylerin eskisi gibi olmayacağını hissedeceksiniz. Sessiz ve içine kapalı bir hayat sürdürmekte olan yengeçler, bu yılda kabuklarından çıkacak ve daha girişken ve yaşamlarının bazı bölümlerinde kendi başlarına lider olabilecekleri yeteneklerinin farkına varacaklar.
Genel itibari ile hayatlarında değişimler yaşayacak olan yengeçler, bu yılda daha güçlü bir yapıya sahip olacaklar. İnsanlara başarılarını ve kendilerini kanıtlama isteğine sahip olacaklar ve otoriter bir tavır ile bu yılı sürdüreceklerdir. Üzerlerindeki çekingenlik duygusunu atabilmeleri için 2016 yengeç burcu yorumundan şanslı bir dönemin kapılarının bu yıl aralanacağı ifade edilebilir.
2016 Yengeç Burcu Aşk Hayatı
Bu yılda kişiliklerini daha ön palana çıkaracak olan yengeçler, aşk hayatlarına daha net sınırlar çizecekler. Bu yüzden aşk alanında gerçekçi bir tavır edinecekler. Geçmiş yıllarda aşk hayatlarında edindikleri acı tecrübelerden sonra 2016 yılında aşk hayatlarına mantık ağırlıklı olarak bakacaklar. Aşk hayatları için bu yıl tedbiri elden bırakmayacak olan yengeçler, bu alanda daha mücadeleci bir tavır takınacaklardır. Bu yıl içerisinde aşk hayatınıza bazı kişiler girecek ve bu kişiler sizler için yeni bir kimlik edinmenize vesile olacaklar. Yine devam eden bir birlikteliğiniz ya da evliliğiniz söz konusu ise bu yılda beklenmedik bir sebepten dolayı sona erebilir. Venüs’ün etkileri sonucu aşk hayatınızda mutlu dönemlerde yaşayabileceksiniz. Sizleri mutlu edecek bu dönemler içerisinde karşı cinse daha çekici gelecek ve onları etkileyebileceksiniz. Yılın sonuna doğru ilişki yaşadığınız kişi ile bazı uyuşmazlıklara sahip olabilir ve buda ayrılıklar ile sonuçlanabilir.
2016 Yengeç Burcu İş Hayatı
Aşk hayatında bekledikleri gibi bir yıl geçiremeyebilecek olan yengeçler, iş hayatlarında verimli bir yıla sahip olacaklar. Kariyerleri açısından hızlı bir ilerleme yaşayacaklar ve ne olduğunu anlamadan kendilerini yüksek seviyelerde bulabilecekler. Yeniliklere açık olan yengeçler, kendilerini dünyaya ispatlayabilmek adına 2016 yılında daha fazla çalışacaklar. Başarıyı bir ekip olarak değil, yalnız başına yaşamak isteyecekler ve karşılarına en iyi şekilde değerlendirmesi gereken birçok fırsat çıkacaktır. 2016 yılı, yengeçler için yüksek motivasyonlu geçecek bir yıl olacak ve bu durum iş hayatlarında birçok fırsatı ve başarıyı beraberinde getire önemli unsur olacaktır. Yengeç burcu 2016 yılında iş hayatında en çok ortaklaşa işler alanında dikkatli olmaları gerekmektedir. Yoğun bir iş temposuna sahip olacağınız için bu yıl içerisinde ortaklarınızdan kaynaklı birçok olumsuzluklar ile karşılaşabilirsiniz. Çözülemeyecek kadar büyük sorunlar olmayan bu olumsuzluklar sizleri yorgun düşürebilecek türden olabilecektir. İş hayatınızdaki ilerlemeler bu yılda amaçladığınızdan daha fazla olacak ve bu başarıyı diğer insanlar ile yarışmadan gerçekleştireceksiniz.
2016 Yengeç Burcu Sağlık Hayatı
Yoğun bir tempoda 2016 yılını geçirecek olan yengeçler, gerekli enerjiyi kendilerinde bulmaları için daha dikkatli olmaları gerekmektedir. Özellikle yılın ilk aylarından ortasına doğru daha yoğun günler geçireceksiniz ve bu durumda biraz fazla sinirli olmanıza neden olabilecektir. Bu yüzden geçen yıla oranla sağlığınıza bu yıl iki kat daha fazla önem vermeniz önemli olacaktır. Aksi halde stresten kaynaklı birçok hastalık ile karşılaşma riskiniz artacaktır. Enerji ihtiyacınızı karşıladığınız ve hayatınızda çok fazla strese yer vermekten kaçındığınız takdirde 2016 yılı sağlığınız açısından pek fazla sorun yaratacak bir yıl olmayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.