2014 Balık Burcu Yorumu

Burçlar

2014 yılı sizin için oldukça hızlı geçecek gibi görünüyor ve önünüze çıkan farklı projeleri en iyi şekilde değerlendirmek için çok fazla çalışmanız gerekiyor. Çalışma hayatınız oldukça yoğun ve bu yüzden gün aşırı çalışmanız gerekiyor ancak bu çalışma sürecini çok fazla abartırsanız sosyal yaşantınızdan uzaklaşabilir ve arkadaşlarınızı kaybedebilirsiniz. İş hayatınızda her şey yolunda gidecek ve sorunlarınıza da kısa sürede veda edeceksiniz. Başarılarınız ile birlikte eğitim konusunda da gelişiminizi sürdüreceksiniz ve öğrenmeye açık olan yapınız sizlere çok şey katmaya devam edecektir. Farklı projelerde yer almaya devam edin ancak yakın çevrenizi de ihmal etmeyin. Bu yıl sizlerde büyük bir değişim söz konusu çünkü başarı hal ve hareketlerinizde olduğu gibi dış görünüşünüzde de büyük değişim yaşatacak ve yakın çevreniz de en kısa sürede bunu fark edecektir. Başarılı olmayı seviyorsunuz ancak yalnız kalmak istemiyorsanız arkadaşlarınızın da olduğunu unutmayın ve kendinizi yalnızca işe adamak yerine sosyal hayata da vermeyi unutmayın!

Zekanız insanlar tarafından büyük bir övgü ile bahsediliyor ve birçok ortamda artık zekanı yerine tatlı olduğunuz konuşulacak! Duygusal anlamda yoğun bir dönem de sizleri bekliyor ve kusursuz bir ilişki de kapıda diyebiliriz! İlişkilerinize yön vermeyi seviyorsunuz ve duygusal dönemleriniz de oldukça yoğun geçiyor. Bu yoğunluğu 2014 ile birlikte çok daha fazla yaşayacaksınız ancak iş hayatınızdaki yoğunluk da bu anlamda sizleri biraz olsun kısıtlayacaktır. İş hayatınızda çalışmalarınız ile dikkatleri üzerinize çekmeye devam ediyorsunuz ve yaptığınız işler sayesinde göz doldurmaya da devam edeceksiniz ancak sağlığınız ve eğitiminiz aksamaya başlayacak ve bu anlamda dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz. Eğitimlerinizi aksatmanız sizleri fazlasıyla üzebilir çünkü kişisel gelişime ve öğrenmeye çok fazla önem veriyorsunuz. Eğitimlerinizin yanı sıra uyku problemleri ile karşılaşmanız oldukça normal çünkü sabahlamalar ve yoğun iş temposu bu süreçte sizleri uykusuz bırakacak ve sağlığınızı da olumsuz etkileyecektir. Düzenli kontroller sizlere ilaç gibi gelir ve bu kontroller için vakit bulursanız 2014 sizler için kusursuz bir yıl olabilir. Zodyak’ın en sevdiği ve kayırdığı burçlar arasında yer alıyorsunuz bu yüzden sorunlardan uzak ve rahat bir yıl geçirmek için elinden gelenin çok daha fazlasını yapacağından şüphe duymamalısınız! eğitim hayatınız boyunca takdir edilmeyi hak ettiniz ve iş hayatında da aynı noktadasınız. İnsanlar sizi kıskanabilir ancak başarılı olan herkes kıskanır ve eğer kulaklarınızı kapatırsanız olumsuz yorumları duymazsınız, bu yüzden dış dünya ile ilgilenmek yerine işinize odaklanarak sizler de sorunlara kapılarınızı kapatabilirsiniz.

İş hayatı geride kaldı ve şimdi de sağlığınızı konuşmanın vakti geldi… Yoğun bir dönem nedeniyle sağlığınız ile ilgili birçok sıkıntı canınızı sıkabilir. Bünyenizi çok fazla zorluyorsunuz ve bu da sağlık problemlerini beraberinde getiriyor. Az önce de bahsettiğimiz gibi düzenli bir uykunuz yok ve uykusuzluk da sizleri bitirecek en büyük sorunlardan bir tanesi ancak bunu da enerji veren besinler sayesinde bir nebze olsun halledebilirsiniz. Uykusuz kalan bünye zaman zaman zorlanabilir fakat enerji depolayarak bu konuda sağlık sorunlarınızın meydana gelmesini sizler de engelleyebilirsiniz. İşiniz ile ilgili seyahat ve toplantılar keyifli olabilir çünkü sizler bu işi gerçekten seviyorsunuz ve yeni insanlar ile tanışmak da hoşunuza gidiyor ancak sürekli olarak belirttiğimiz gibi yorgun düşen bünye bir süre sonra tepki veriyor ve sağlık sorunları ortaya çıkıyor. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor özellikle makarna bu konuda sizlere en büyük yardımı yapacaktır. Spor ve egzersizler sayesinde vücudunuzu dinç tutabilirsiniz ve en önemlisi masaj yaptırarak daha fazla rahatlayabilirsiniz.

Kendinize daha fazla vakit ayrıma konusunda sıkıntılar yaşayacağınızı söylemiştim ancak onları ihmal etmek yerine onları kendinize çekerek de iletişimi koparmayabilirsiniz. İş nedeniyle sizler onları ziyaret edemiyorsanız bırakın onlar sizi ziyaret etsin ve böylece iş hayatınız dostluklarınızı da olumsuz etkilemesin! Anlayışlı arkadaşlarınız varsa eğer size yardımcı olacaklardır ve sorunsuz bir şekilde taleplerinizi kabul edecektir. Aynı şekilde aile büyüklerini de evinizde misafir ederek onlarla daha yakın temasta bulunabilir ve karşı tarafında mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Çok para kazanmak sizin elinizde ancak sürekli belirttiğimiz gibi aile ve arkadaşlık ilişkilerinizi de bu süreçte ihmal etmeyin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.