2014 İkizler Burcu Yorumu

Burçlar

Sıra dışı alanlar ve etkinlikler bu dönemde ilginizi çekecek ve sizler kendinizi biraz daha soyutlamaya başlayacaksınız. Bu soyutluk yakın çevrenizi rahatsız edebilir ancak bir süre sonra onlar da bu duruma alışacak ve sorunsuz bir şekilde yanınızda yer alacaktır. İçgüdüleriniz ile hareket etmeye devam edeceksiniz ve bunu en iyi şekilde yapabilirseniz iş hayatında sizleri büyük sürpriz ve başarılar bekliyor olacaktır. Farklı kararlar almayı seviyorsunuz ve bu kararları uygulamaya koymak için de sabırsızlanıyorsunuz. Alternatif fikirleriniz sizi başarıya götürebilir ancak zaman zaman fark yaratmak için abarttığınız dönemlerde olacaktır bu yüzden sakin kalmaya ve ortama uygun hareket etmeye özen göstermeniz gerekiyor.

Yapılması gereken önemli işlerde sorun yaşamamak için yalnızlıktan uzaklaşmanız gerekiyor ve birilerinden fikir almanız tavsiye ediliyor. Tek başınıza karar vermek sizi başarıya götürebilir ancak dönem dönem sorunlar yaşayabilirsiniz bu yüzden büyük işlerin altından kalkmak için yakın çevrenizden yardım istemeyi unutmayın! Yarım isteyeceğiniz kişi eşiniz olabilir ya da yeni bir şey yaparak danışman ile çalışmayı tercih edebilirsiniz. İletişim konusunda sorunlarınız yok ancak ben bilirim tavırlarınızdan uzak durun ve birilerinden yardım alma önerimizi düşünün! Güçlü bir karaktere sahipsiniz ve iş hayatında da oldukça başarılı biri olduğunuzu düşünüyorsunuz ancak her şey tek başınıza hallolmaz ve bir süre sonra başarısızlık ile karşı karşıya gelebilirsiniz.

Güzel ve sağlıklı bir vücuda yeniden merhaba diyeceğiniz bir dönem ve sağlık açısından sorunsuz bir yıl geçireceğinizi de söyleyebiliriz. Eski formunuza kavuşmak için spora devam etmeniz gerekiyor ancak Reiki gibi alternatif dallar sizler için çok daha uygun olacaktır. Fark yaratmayı seviyorsunuz bu yüzden Reiki sizler için ideal seçim olacaktır. Sağlığınızı korumak için farklı dallarda çalışmalar yapabilirsiniz ve Reiki dışında farklı dallara da yönelebilirsiniz. sağlığınız konusunda şüpheniz olmasın çünkü güçlü bir dönem sizleri bekliyor ve bu dönemde daha küçük sağlık sorunları ile karşılaşacaksınız ancak sorunsuz bir şekilde bu hastalığa veda edeceksiniz!

Düzenli tıbbi kontroller sizler için faydalı olacaktır ve teknolojinin gelişmesi ile birlikte eğer kronik bir rahatsızlığınız varsa sizler de bu hastalıktan kurtulacaksınız. Bu yıl sağlık anlamında sorun yaşamayacağınızı biliyorsunuz ve artık daha rahat hareket edebilirsiniz. Sorunsuz bir süreç için düzenli kontrollerden kaçmayın ve belli aralıklarla akupunktur gibi farklı tedavi yollarına başvurmayı da ihmal etmeyin! Sağlı ve para bu yıl sizlere kucak açmış ve kapıları aralamış durumda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.