2014 Kova Burcu Yorumu

Burçlar

İlişkiler konusunda belli başlı gel-gitleriniz olacak ve bu durum da sizleri belirgin bir şekilde sıkıntıya sokacaktır. Karar vermek bu yıl pek de kolay değil çünkü sizler ilişkilerde genellikle başarısız oluyorsunuz ve bunun en önemli nedenlerinden bir tanesi de özgür ruhlu oluşunuzdur. sosyal bir kişiliğe sahipsiniz ve bu anlamda sorun yaşamak istemiyorsunuz yani yakın arkadaşlarınızdan, yakın çevrenizden uzaklaşmak yerine sevdiğiniz kişiyi üzmeyi tercih ediyorsunuz. Kıskançlığa tahammülünüz yok çünkü özgürlüğünüzü kısıtlayacak herhangi bir durumda sıkıntı basıyor ve harekete geçiyorsunuz. Özgürlük konusunda zaman zaman taviz vermeniz gerekiyor yoksa bu sizin yalnız kalmanıza neden olabilir. Kova burcu her zaman aykırı davranmayı sever ancak karşı taraf bundan pek memnun olmayabilir ve onu kısıtlamaya çalışır. Özgürlük konusunda kısıtlanmaya gelemiyorsunuz ancak fedakarlık yapmazsanız yalnız kalmaya mecbursunuz. Bu yıl sizleri büyük bir aşk bekliyor, ya da büyük bir yalnızlık bu anlamda karar verme süreci oldukça zorlu geçecek gibi görünüyor. Karar vermek için acele etmeyin ancak karşı tarafa da değer vermeyi unutmayın! Özgür ruhunuz nedeniyle onu zaman zaman ihmal edebiliyorsunuz ve bu da ilişkilerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Yeni bir ilişki sizleri kör kütük aşık edebilir ve o özgür ruh bir anda duygusal bir karaktere dönüşebilir. duygularınızı gizlemeyin artık çünkü aşık olmak istiyorsanız kusursuz bir şekilde hareket etmeli ve dürüst olmalısınız! Büyük aşk kapıda ancak siz yalnızlığı da seviyorsunuz bu yüzden karar vermek için dikkatli davranmanız gerekiyor.

Özgür ruhunuzu bir kenara bırakırsak eğer ne kadar duygusal bir yapıya sahip olduğunuzu da çok iyi biliyoruz. bu duygusallık belli dönemlerde ortaya çıkıyor ve işte 2014 yılı da bu dönemleri beraberinde getiriyor. Daha mutlu olmak için elinizden gelen her şeyi yapmaya hazır mısınız? Eğer erkekseniz ilişkilerinizde daha ılımlı bir tavır ile hareket edeceksiniz ve bu da karşı tarafı şaşırtacaktır. Zaten Kova burcu erkeğinin ilişki yaşadığı kadınlar daha ılımlı insanlar olur bu yüzden erkeği için hizmet etmeyi ve alttan almayı severler ancak bu kez roller değişiyor ve artık siz daha ılımlı hale geliyorsunuz. Karşı taraf bugüne kadar elinden geleni yaptı ve şimdi sıra sizde! Onu şaşırtmak ve biraz olsun mutlu etmek istiyorsanız duygusal yoğunluğun tavan yaptığı bu dönem sayesinde onu daha fazla mutlu etme fırsatına da sahipsiniz! İlişkilerinizde hiç olmadığınız kadar romantik ve hiç olmadığınız kadar sevgi dolu olacağınızın sinyallerini verelim çünkü bu yıl sizin aşk yılınız ancak yazının başında da belirttiğimiz gibi büyük bir yalnızlıkta kapıda olabilir. Yalnız kalmayı sevmeyenlerden iseniz ilişkinizin tadını çıkarın ve karşı tarafı da mutlu etmeyi ihmal etmeyin… Onu mutlu etmek çok zor değil çünkü sizler nasıl sürpriz yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Daha önceki dönemlerde sürekli tartışan ve sürekli kavga eden birey gidiyor ve yerine ılımlı bir adam geliyor. Sorunsuz bir ilişki aşkınızı daha üst seviyelere taşıyacak ve mutluluğunuzu da katlayacaktır, bu yüzden sizin için aşk yılı 2014 olacaktır diyebiliriz.

duygusal gel-gitleri kenara bırakacak olursak eğer yeni bir ilişkiye hazırsanız kıskanılmayı da göze almanız gerektiğini belirtmek istiyorum. Arkadaş çevreniz uzun zamandır yalnız olan sizleri ya da uzun zamandır güzel bir ilişkiye sahip olan sizleri kıskanmaya başlayacak! Güzel ilişkiler ve mutlu çiftler kıskanılmaya mahkumdur ancak sizler olgun tavırlar sergileyerek ve onlarla konuşarak bu sorunları da atlatabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden uzaklaşmak yerine konuşmayı tercih etmeniz de sizi daha değerli kılacak ve sosyal çevrenizden de büyük taktir toplayacaksınız… İlişkinize sahip çıkın çünkü o sizi gerçekten çok sevecek ve bu kadar büyük romantizm sonrası onu yalnız bırakmanız fazlasıyla üzülmesine neden olacaktır. arkadaş çevrenizi bu dönemde geri plana da itebilirsiniz bu sizin biraz da karakterinizle alakalı ancak iki tarafı da mutlu etmek sizin en büyük görevinizdir.

İş hayatına da değinecek olursak zaten başarılı olduğunuz iş hayatınız bu dönemde biraz daha sürprizler yaparak karşınıza çıkacak ve sizleri mutlu edecektir. Destek almaya devam edin ve en önemlisi ekip çalışmalarına biraz daha önem verin çünkü bu çalışmalar sayesinde kariyer basamaklarını teker teker tırmanacak ve hedeflediğiniz noktaya çok daha kolay ulaşacaksınız. İş hayatınız başarılar ile dolu ancak bu yıl biraz daha fazla çalışarak daha kaliteli bir noktaya ulaşabilirsiniz. yine arkadaş çevreniz tarafından kıskanılabilirsiniz ancak bunları kafaya takmak yerine başarılarınızın tadını çıkarmaya devam edin çünkü sizler bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.