2015 Akrep Burcu Yorumu

Burçlar

Hayatınızı yeniden yapılandıracağınız unutulmaz bir yıl sizleri karşılamakta. Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcunda geçişine başladı. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Doğum haritanızda finansı temsil eden 2’inci evinizde Bilge Satürn, Maddi manevi duygusal hemen her konuda sınandığınız ben bunu yaşamam dediğini her ne varsa yaşadığınız zorlu sınav bitiyor ve özgürlüğünüze kavuşuyorsunuz ta’ ki Haziran ayında ki tekrar burcunuzu ziyaret edeceği zaman dilimine kadar. Seçenekler yapmak istedikleriniz ve gerçekler bu üçlü üzerinde 2 yıldır öğrendiğiniz yaşadığınız hemen her şeyi gözden geçirmeli Hazirana kadar gideceğiniz yolu net bir şekilde belirleyerek hareket etmelisiniz. Ya siyah ya beyaz diyerek ilerlemelisiniz. Siyah karanlığınız beyaz aydınlığınız olacak seçim sizin. Maddi konularda olumlu gelişmeler alacakların tahsili yeni bir iş imkanı özel yaşamda pişmanlık duyup vicdan azabı çektiğiniz konularla yaşanacak yüzleşmeler gerçek özgürlüğü ve sevgiyi bulmanızı sağlayacak. Yılın ilk 6 ayı ailevi ilişkileriniz güçleniyor ve geçmişte yaşanan zorluklarda yanınızda yeteri kadar yer almamış ya da alamamış olmanın pişmanlığı ile sizin doğrularınızı arzularınızı yaşama aktarmak için tüm kalpleri ve imkanları ile yanınızda yer alacaklar.

Akrep 2015 Sağlık: Yılın ilk 4 ayı sağlıkla ilgili konularda dikkatli olmalısınız özellikle geçmişte geçirdiğiniz bir rahatsızlık varsa iki kere dikkat edin. Bu süreçte erken teşhis sizi zorlayacak sağlık sorunlarının önüne geçecektir. Yılın 2’inci yarısı bitkisel tıp ve doğru beslenme alışkanlığı edinebilir fazla kilolarınızdan sağlıkla kurtulabilirsiniz.

Akrep 2015 Aşk: Bekar ve ilişkisi devam eden Akrep’ler yılın ilk yarısı beraberliğinizi Evliliğe taşıyabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise yine bu süreçte kalbinizin sahibini bulabilir ve yaz başlarında söz nişan gibi evlilik yolunda ilk adımı atabilirsiniz. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayanlar ise 4 ve 5’İnci aylarda ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Bilin ki sıkıntı stres çıkıp gidiyor hayatınızdan ve siz aşka sizi tüm kalbi ile sevecek o özel insana doğru yol alıyorsunuz.

Akrep 2015 Kariyer: 2015 sizler için oldukça şanslı etkilerle dolu eğer siz iş arıyorsanız yılın ilk 4 ayı başarılı olup istikrarlı bir işe başlayabilirsiniz. İş hayatınızda deneyimli insanlarla yapacağınız iş birlikleri sizleri hemen her konuda kısa süre içinde başarıya ulaştıracak. Yurt dışı ile bağlantılı işleriniz varsa ve engellere takılıp kaldıysanız şimdi her şey yoluna giriyor ve siz çok daha iyi bağlantılar gerçekleştirmeye başlıyorsunuz. Yılın ilk ayları işinizle ilgili seyahatler yoğun olabilir yükselen temponuzdan şikayet etmeyin ve bilinki ilerleyen günlerle birlikte her şey sizin için maddi olarak kazanca dönüşecek. Emekleriniz takdir toplarken kariyer hayatınızda da başarılarınızla adınızdan söz ettireceksiniz. Yılın 2’İnci yarısında ise yakınlarınızla ilgili finansal konular alacak vereceklerden uzak durmalı duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz aksi halde maddi kayıplar ve hukuksal sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Akrep 2015 Eğitim: Eğitim sektöründe görevli ve öğrenci Akrepler için son derece verimli ve başarılı bir yıl 2015. Öğrenme gücünüz konsantrasyonunuz son derece yüksektir kendinize hedefler koyun ve ilerleyin. Başarıdan başarıya erişeceğiniz bir yolculuğu azminizle unutulmaz kılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.