2015 Aslan Burcu Yorumu

Burçlar

Gökyüzü yılın ilk 6 ayı doğum haritalarımızda 12’nci ev: “RUH”umuzu gizli benliğimizi herkesten gizlenen düşünce ve hayallerimizle ilgilidir. Ayrıca hapishane, hastane gibi kısıtlayıcı yerleri de temsil eder. Burcunuzda ilerleyen Jüpiter 6 ay boyunca bu konularda yaşamınıza yenilikler ve olumlu etkiler getirecek. Yılın ilk 4 ayı ailenizle sorunlar yaşayabilir fikir ayrılıkları endişeler aile büyüklerinin sağlık sorunları psikolojileri ile ilgili problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Yılın 6 ayından itibaren Jüpiter 1’İnci evinizde ilerleyecek ve size huzur başarı istikrar ve kazanç getirecek. Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine Yay burcu geçişi Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek Satürn aşkı romantizmi ve eğlenceyi temsil eden 5’inci evinizde. Sanatsal yeteneklerinizi ortaya koyacağınız gerçekçi yaklaşımlarınızla maddi manevi aklınızla yaşamınızı kontrol edebileceğiniz özel bir süreç sizleri karşılamakta. Satürn’ün geçişi çocuk sahibi olmak isteyen Aslanlara zorluklar yaşatabilir bu süre içinde uzun süreli tedaviler söz konusu olabilir. Bilge Satürn ailevi konularda da özellikle anne ile ilgili konularda sıkıntılara sebep olabilir. Sağlık sorunlarında yanlış teşhislerin netleşmesi zorlukların aşılmasına da yardımcı olacaktır. Şimdi aşk ve aile hayatınızda karanlıklar sona eriyor.

Aslan 2015 Sağlık: Yılın ilk 4 ayı sağlığınızla ilgili konularda hassas davranmalı kronikleşmiş sağlık sorunlarınızla ilgili ihmalkar davranmamalısınız. Zihinsel sorunlar merkezi sinir sistemine bağlı sağlık sorunları söz konusu olabilir. Sizlere tavsiyem yıl boyunca doğada vakit geçirmeli ve kendinize özel zamanlar ayırmalısınız. Yılın 2’inci yarısında ise daha iyi ve olumlu etkiler söz konusu sizler için.

Aslan 2015 Aşk: Aşk hayatınız uzunca bir zaman sonra hareketleniyor ve sevgi üzerine kurulu kalıcı beraberliklere imza atacağınız bir yılı karşılıyorsunuz. Aşkta ki huzur ve uyum yaşamın her alanında başarılı istikrarlı kılacak sizleri. Evliliğe çok uzak olduğunuzu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Doğru yer doğru zaman doğru insanla yaşamınızı birleştirebilirsiniz. Özellikle yılın 2’İnci yarısı duygusal konularda şans rüzgarı aşktan yana esecek sizler için.

Aslan 2015 Kariyer: Yılın ilk 6 ayında mücadele gerektiren durumlar söz konusu olacak rakiplerinizden gelecek hamleler ve engeller zorlanmanıza sebep olabilir asla vazgeçmemeli bir savaşçı gibi değerlerinize sahip çıkmalısınız. Yılın 2’inci yarısından itibaren daha iyi etkiler söz konusu kazançlar itibar ve yükselme sizleri istediğiniz noktaya getirecek. Yılın 2’inci yarısında kendi işinizi kurabilir yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Gelir ve giderlerinizde ki artış istikrarlı bir şekilde ilerleyecektir.

Aslan 2015 Eğitim: Yılın ilk yarısında eğitim sektöründe görev alanlar ve öğrenciler için zorlayıcı etkiler söz konusu. Öğrenmeye gelişime açık olmalı eleştirileri yapıcı yönde değerlendirmelisiniz. Yılın 2’inci yarısından itibaren ise çok daha olumlu ve pozitif etkiler hakim bu süreçte yurt dışında okuma fırsatı kurs ve burs imkanı elde edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.