2015 Balık Burcu Yorumu

Burçlar

Ailenizle ilişkilerinizin güçlendiği artısı ile eksisi ile hoşgörünün hakimiyetinin getirdiği güzellikleri deneyimleyeceğiniz bir yıl karşılıyor sizleri. Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcunda geçişine başladı. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Satürn 2.5 yıl boyunca Yay burcunda ki seyrine başlarken iş ve eğitim hayatınızda uzun vadeli planlarınızı yapmanız için harekete geçiriyor sizleri. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız ve her zamankinden daha fazla çalışmanız gereken bir periyodun içerisindesiniz. İsyan etmeden yaşadıklarınızdan dolayı başkalarını suçlamadan çözüm odaklı gerçekçi ve cesaretli davranıp olgunluğa erişmeniz gereken bir dönem. İsteklerinize ulaşmak için yüreğinizi ortaya koymalı hatalarınızın eksiklerinizin her anlamda farkına vararak kendinize acımaktan vazgeçip gerçekçi davranarak hareket etmelisiniz. Aile büyükleri ya da Babası ile ilgili sorunlar yaşayanlarınız bu süre içinde kimseyi aptal yerine koymamız gerektiğini alacağınız tepkilerle öğrenebilirsiniz. Sizlere tavsiyem sizi yukarıya taşımaya hazır insanların önerilerini tavsiyelerini dikkate alın ve özür dileyebilmenin size katacağı güzelliklerin samimiyetin bilincine idrak ederek hareket edin. Aksi halde fazlası ile yıpranır dünyanın sizin etrafınızda dönüp durmadığınız sarsıla savrula öğrenirsiniz. Özel yaşamınızda da haklı olmak mı? Mutlu olmak mı? Amacınız hangisi bu sorunun cevabını kendinize verdikten sonra tavır ve davranışlarınızı buna göre belirleyin. Yılın 2’inci yarısında aile büyüklerinin sağlık sorunları yaşanabilir. Yaşam acısı ile tatlısı ile olgunlaştırır insanı ilkesi ile sağ duyulu davranmak saplantılı düşüncelerden uzaklaşıp gerçekçi davranmak sizlere olumlu etkileri getirecektir.

Balık 2015 Sağlık: Yılın ilk günlerinden itibaren diyet başta olmak üzere sağlığınızla ilgili her türlü girişim olumlu sonuç verecek bünyeniz güçlenecektir. Yılın 2’inci yarısında bir checkuptan geçebilir olası riskleri en aza indirebilirsiniz.

Balık 2015 Aşk: Gökyüzü bu yıl aşkta heyecanlı zamanları müjdeliyor sizlere. Yılın ilk yarısı evliliğe giden yolda ilk adımı atabilir söz nişan gibi özel günlerin kral ya da kraliçesi olabilirsiniz. Yılın 2’inci yarısında evli Balıklar eş in yakın çevresinin sebep olacağı baskı ve huzursuzluklar la karşılaşabilir buna bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun ve başkalarının yaptıkları ile eşinizi sorgulayan bir tutum içinde olmayın.

Balık 2015 Kariyer: Yılın ilk yarısı iş hayatınızda saygınlığınız ve itibarınız artacak yaptıklarını beğeni toplarken sizlerde kariyer hayatınızda bir yıldız gibi parlamaya başlayacaksınız. 4 aydan itibaren iş yerinizi yeni bir yere taşıyabilir. Yeni insanlarla bir ekip kurabilirsiniz. Yılın 8’inci ayına kadar birikim yapmaya bakmalı ticari faaliyetler ve gayrimenkullerle ilgili yatırımlarını Ağustos ayından itibaren gerçekleştirmelisiniz.

Balık 2015 Eğitim: Eğitim sektöründe yer alan ve öğrenci Balıklar için yılın ilk 4 ayı olağanüstü güzel etkilerle dolu. Öğrenmeye açık olduğunuz takdirde her türlü zorluğu aşarak başarıya ulaşabileceksiniz özverili olun ve eleştirileri yapıcı yönde değerlendirerek hedeflerinize ulaşmak için çaba gösterin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.