2015 İkizler Burcu Yorumu

Burçlar

Geçmişin acısı ve tatlısını yüreğinizde harmanlayıp eğriyi doğrudan ayırt ederek arındığınız yenilendiğiniz ve yeniliklere yürüdüğünüz bir yıl karşılıyor sizleri. Yıldızların öğretmeni Bilge Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği karşıt burcunuz Yay burcunda Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek sizlere yansıması ise, Stresli ilişkiler ve iş hayatınızda yaşadıklarınız kaybettiklerinizle yaptığınız yüzleşmeler ve olgunluğunuzun farkındalığı ile iş ve özel yaşamınızda size zarar veren alışkanlıklarınızı değiştirecek hayatınıza yeni bir düzen vermeye başlayacaksınız. Bilgelik acıyla sancılı ilişkiler ve maddi zorluklarla deneyimlediğiniz olaylarla ruhunuz da ki yerini aldı. Şimdi tevazu ve uyum göstererek kime fedakarlık etmeniz gerektiğinin seçimini belirleyerek hareket etmenizde! Yılın ilk yarısında, Evli İkizler aileye katılan yeni bir bebekle mutluluğunuzu perçinleyebilirsiniz. Ailevi hayatınızda son derece huzurlu ve birliğin gücünün yansıması ile güçleneceğiniz zamanlar sizleri karşılamakta.

İkizler 2015 Sağlık: Uzun süredir mücadele ettiğiniz bir sağlık sorununuz varsa yılın ilk 6 ayı tedaviniz başarıya ulaşacak ve siz rahatsızlığınızdan tamamen sağlığınıza kavuşabileceksiniz. Yeter ki siz sağlığınız önemseyerek tedavinizi aksatmadan devam ettirin. Üst solunum yolları ile ilgili sorunları olan İkizler sizlerde bu süreç içinde tıbbi yardım aldığınız takdirde yılın ikinci yarısını sağlıkla karşılayabileceksiniz.

İkizler 2015 Aşk: Yılın ilk yarısı aşk hayatınız oldukça karışık olabilir. Aynı anda birden fazla kişinin duygusal yakınlığı doğru seçim yapmanıza engel olabilir. Sizlere tavsiyem acele kararlar vermemeli duygularınızın net olduğundan emin olmalısınız. Nisan ayından itibaren kararlarınız netleşecek ve kalbiniz sizi doğru insana yönlendirecek yılın 2’İnci yarısı söz nişan gibi konular söz konusu olabilir. Evli İkizler içinde uyum ve huzurun hakim olduğu bir yıl 2015 eşinizle aşk tazeleyecek ve birbirinize her anlamda şans getireceksiniz.

İkizler 2015 Kariyer: Uzun bir süreçten sonra şans yıldızı sizin için parlamakta. İş arıyorsanız bulabilir var olan işinizde yılın ilk yarısı terfi ya da zam alabilirsiniz. Kendi işinin sahibi İkizler yatırım fırsatlarını kısa sürede değerlendirmeli ve bu anlamda yılın ilk yarısını akıllıca değerlendirmelisiniz. Yılın 2’inci yarısında ise ev araba gibi gayrimenkuller kardeşlerle yapılacak ortak yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Yılın ilk yarısın mali konularda çok çok olumlu sizler için. Özellikle kısa süre içinde değerine değer katacak bir arazi satın alabilirsiniz.

İkizler 2015 Eğitim: Öğrenciler için son derece olumlu bir yıl 2015. İyiliğin büyümenin gelişmenin gezegeni büyük iyilik Jüpiter öğrencilere fazlası ile cömert etkiler kazandırmakta. Dikkatinizi eğitiminize verip amaçlarınızı belirlediğiniz takdirde başarılı olmamanız için hiç bir sebep yok önünüzde. Yılın 2’inci yarısında ise duygusal geçişlerinizi dengelemeli ve aklınızı korkularınızın alt etmesine izin vermemeli 1’inci önceliğinizi eğitim hayatınıza vererek hareket etmelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.