2016 Akrep Burcu Yorumu

Burçlar

akrep
2016 yılının ikinci yarısında Akrep burcunda olanların önleri açılacaktır. Şanslı ve sizi mutlu eden olaylarla karşılaşacaksınız. Çıkacağınız iş seyahatleri sizleri yeni yıl boyunca meşgul edecek. Bu sayede daha aktif bir iş hayatı içine gireceksiniz. 2016 Akrep burcu yorumu Temmuz ayı başlangıcından itibaren hayatınızı değiştirecek bir takım durumlarla karşılaşabilirsiniz. Akrep burcu 2016 Uranüs ve Neptün gezegenleri burcunuzda etkili olacak; buna göre hayata karşı bakış açınızı değiştirebilir ve sezgilerinizi daha güçlü ortaya çıkarabilirsiniz.

2016 Akrep Burcu Aşk Hayatı
Kıskançlık duygusu Akrep burcunun peşini Ocak ayı boyunca da bırakmayacak. Merkür’ün geriye çekilmesi ile birlikte ikili ilişkilerinizde bazı yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Şubat ve Mart arası şanslı bir aşk hayatınız olabilir. Bu dönemde eğlenceli bir zaman geçireceksiniz. Romantik anlamda yeni insanlarla tanışabilir, evliyseniz de eşinizle mutlu ve huzurlu bir dönemde olacaksınız. 9 Mart 2016 tarihinde bir güneş tutulması bekleniyor. Buna göre umut ve şans dolu bir dönem sizi bekliyor. Yılın ilk ayları boyunca aşk hayatınızdaki canlılık devam edecek. Yaz ayları boyunca cinselliğin ön planda olduğu bir dönem içine gireceksiniz. Temmuz itibarı ile gezi olanaklarından faydalanmayı unutmayın. Tesadüf eseri tanışacağınız insanlar, duygusal hayatınızda önemli bir parça haline gelebilirler. Sonbahar itibarı ile gizli kalmış bazı olayların etkisinde kalabilirsiniz. Evli olanların ilişkilerinde dikkatli olması gereken durumlar olabilir. Kış aylarına doğru kalbi boş olanları yeni heyecanlar bekliyor olacak.

2016 Akrep Burcu İş Hayatı
Kendinize güveneceğiniz ve birçok işin üstesinden gelebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bol paralı ve şanslı olacağınız aylar sizi bekliyor. Giderlerinize dikkat ettiğiniz takdirde önünüze gelen kısmeti iyikullanarak refah bir dönem içinde olabilirsiniz. Çıkacağınız kısa yolculuklar sizlere bereketli gelecek. Çevrenizin desteği ile maddi anlamda yüzünüzün güleceği bir dönemdesiniz. Özellikle Mart ayı evinizde bolluk dönemi olacak. Nisan ayı sonunda harcama yapacağınız bir dönem içine gireceksiniz. Taşınma ya da tadilat gibi konular, cebinizden para çıkmasına neden olabilir. Haziran ve Temmuz aylarında oynayacağınız şans oyunlarından ekstra para kazanabilirsiniz. Ayrıca yüklü bir para da bu dönemde sizleri bekliyor. Temmuz- Ağustos döneminde iş hayatınızda büyük bir başarı sizleri bekliyor. İşle ilgili hayalleriniz gerçekleşme aşamasına gelecek.

2016 Akrep Burcu Sağlık Hayatı
Akrep burçları özellikle Ekim’den itibaren sağlıklarına dikkat etmelidirler. Vurdumduymaz tavırları kış aylarında göz ardı etmemelisiniz. Bir takım kemik ve eklem problemleri ortaya çıkabilir. Bir uzmana danışmakta fayda görebilirsiniz. Aynı zamanda diş sağlığınızla da ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. İhmale gelmeyen hiçbir rahatsızlığınızı görmezden gelmeden bir uzmanla iletişime geçmekte fayda olacaktır. Kilo problemi olanlar diyet listelerine ve egzersiz programlarına sadık kalmalıdırlar. Karaciğer yağlanması ile ilgili sorunlar baş gösterebilir. Özellikle bebek sahibi olmak isteyen Akrepler çok verimli bir döneme giriyorlar. Gezegenlerin de desteği ile mutluluk dolu günler sizleri bekliyor olacak. Özellikle Ağustos ayında meydana gelecek bir dolunayla daha bebek sahibi olmak isteyenler olumlu sonuçlarla karşılaşacaklar. Gezegenlerin engel çıkarmadığı, rahat bir dönem içinde olacaksınız. 2016 yılının Ekim ayı itibarı ile bazı konularda psikolojik destek alma ihtiyacına girebilirsiniz. Böyle bir durumda çekinmeden, konusunda uzman bir doktora görünebilirsiniz. Sinirlerinizin yıprandığı ve kafa yorgunluğu yaşayacağınız bir dönem olabilir. Böyle zamanlarda iş ve sosyal çevrenizle olan ilişkilerinize ve aile bağlarınızla olan sadakatinize dikkat etmeli ve taşkın hareketlerden uzak durarak, olayları akışına bırakıp negatif enerjiyi kendinizden uzaklaştırmaya çalışmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.