2016 Oğlak Burcu Yorumu

Burçlar

oglak
Mars gezegeni, sizleri yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinize karşı etkileyecek. Jüpiter ise, özellikle parasal konularda kazanç elde etmenize yardımcı olacak fırsatlar sunacak. Elinize hiç beklenmedik anda paralar geçerek ferahlayacaksınız. Yine iş ve aile çevrenizdeki ilişkilerinizde dikkat etmekte fayda var.

Satürn bu konuda sizleri zorlayacak gibi görünüyor. Özellikle iş ortamınızdaki bazı gerginliklere karşı sabırlı olmalısınız. Mart ayının ilk iki haftası hem evlilik hem de iş hayatınızdaki gerginliklere karşı sabırlı ve dikkatli olmanızda fayda var. Arkadaşlık ilişkilerinde Ocak sonuna kadar dikkatli olmalısınız. Oğlak burcu 2016 İkili ilişkilerinizde araya parasal sorunlar girebilir ve dostlukları zedeleyici durumlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde biraz ketum olmanızda fayda var. Çok fazla her şeyinizi anlatmayın ve paylaşmamaya özen gösterin. Çekememezlik durumlarıyla karşı karşıya kalabilir ve sinirlerinizi yıpratabilirsiniz. Her şeye rağmen pozitif bir tutum içinde kalın ve sabırlı olun. Bu tavrınız sizin daha verimli sonuçlar elde etmenize sebep olacak ve zor zamanlarınızı daha güçlü bir şekilde atlatmanıza olanak tanıyacaktır.

2016 Oğlak Burcu Aşk Hayatı
Özellikle Ocak ayı evli çiftler için gerilimli olabilir. Gizli ilişkiler su yüzüne çıkabilir ya da böyle bir ilişki içine girme hevesi yaşayan evliler çıkabilir. Evliliğinize sadık bir şekilde devam etmeniz sizin yararınıza olur. Şubat- Mart dönemi Venüs gezegeni sizin kendinizi çok daha çekici hissetmenizi sağlayacaktır. Hem fiziksel hem de ruhsal güveniniz yerinde olacak ve ikili ilişkileriniz için size cesaret verecektir. Evlilik düşünenler güzel başlangıçlara adım atabilir ya da sevgili isteyenler oldukça verimli bir döneme girebilir. Nisan Mayıs ayları, sevgilinizi ailenizle tanıştırmak için en sağlıklı dönemdir. Evlilik sizin için oldukça güzel bir karar olacaktır. Temmuz – Ağustos ayları, cinselliği ön planda tutacağınız bir dönem olacaktır. Eylül ayında çıkacağınız seyahatler ya da iş gezileri sürpriz ilişkiler yaşamanıza neden olabilir. Ekim – Kasım ayları aşk hayatınızda şanslı bir dönem olacak ve Aralık ayında da bu şansınız devam edecek.

2016 Oğlak Burcu İş Hayatı
Karşınıza çıkacak fırsatları ve sürprizleri iyi bir şekilde değerlendirip fayda sağlayacak bir döneme gireceksiniz. İş yerinizdeki ufak tefek anlaşmazlıklar olsa da olumlu ve sabırlı tavrınız sayesinde bunları aşabilecek güçtesiniz. Elinize hiç beklemediğiniz anda paralar geçebilir. Bu fırsatları akıllı bir şekilde değerlendirmeniz takdirde kazancınızı arttırabilirsiniz. Kısa iş seyahatleri yapacak, kariyerinizle ilgili fırsatları iyi kullanacaksınız. Evli olmayanların bu seyahatlerde karşılarına sürprizisimler çıkabilir ve uzun vadeli ilişkiler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili işlerle uğraşanları güzel sonuçlar bekliyor. Grup çalışmaları içine girebilir ve yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Miras görünüyor, ayrıca bekleyen paralar elinize geçmek üzere. Şans oyunlarında denemeler yaparak ekstra bir gelir elde edebilirsiniz.

2016 Oğlak Burcu Sağlık Hayatı
Mart ayının ikinci haftası gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte sağlığınızla ilgili yeni ve yapıcı kararlar alacaksınız. Diyet başlangıcına girebilir ve zihinsel yorgunluğunuzu giderecek sağlıklı aktiviteler yapabilirsiniz. Oldukça sağlıklı bir döneme gireceksiniz ve bazı kararları bir doktorla birlikte vermeniz sizin açınızdan çok daha verimli olacak. Jüpiter gezegeni, sizleri bebek sahibi olma konusunda tetikleyecek. Verimli ve üretken bir dönem içinde olacaksınız. Hatta ikiz ya da üçüz gibi hoş sürprizlere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Bebek sahibi olmak için zorlanan kişiler bu dönemde üretkenliklerinin üst seviyelerine çıkacaklar. Fırsatları güzel kullandığınız takdirde bebek sahibi olmamanız için hiçbir neden görünmüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.