2016 Yay Burcu Yorumu

Burçlar

yay
Yay burcu bu dönem içinde çok önemli değişiklikler içine girecek. Özellikle evlilik ve iş ortaklığı konularında gelişmeler olacak. Evle ilgili sorunlar baş gösterebilir. Jüpiter gezegeni sayesinde olumlu etkileşimler içine gireceksiniz. 2016 Yay burcu yorumu Seyahat ve tatil imkanları elde edeceksiniz. Özellikle yükseköğrenim başarılı bir döneme gireceksiniz. İş hayatınız yine Jüpiter gezegeni sayesinde olumlu etkilenecek. Dış ticaretle ilgili konularda başarılı olacaksınız. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi bir şekilde değerlendirdiğinizde başarılı olacak ve size olumlu etkileri olacak bir takım yenilikler içine gireceksiniz. Uranüs gezegeninin etkisi, kardeşleriniz ve çevrenizle olan ilişkilerinizi zorlayacak durumlar çıkarabilir.

Yay burcu 2016 Yıl boyu gerçekleşecek olan tutulmaların etkisi altında kalacak olan burcunuz, sizlere değişik olaylar yaşatabilir. Beklenmedik seyahatler ve kazanç fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Para ve başarı beraberinde güzel kariyer fırsatları getirecek. Uranüs gezegeni sayesinde sosyal hayatta yakalamak istediğiniz fırsatlar elinize geçecek. Neptün sayesinde ise iç dünyanızı zenginleştirecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu iki gezegen sayesinde gizli kalmış yetenekleriniz su yüzüne çıkabilir. Bu dönemde yaşanacak güzel dostluklar kurabilir, dernek çalışmaları içine girebilirsiniz. Yaratıcı ve sanatsal faaliyetlerle dolu bir dönemin içine giriyor, kendi yaratıcılığınızı keşfediyorsunuz. Bu keşfinizi iyi değerlendirdiğinizde manevi yönde zenginleşmenize olanak tanıyabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki yenilikler sizlere yeni fırsatlar sunacak.

2016 Yay Burcu Aşk Hayatı
Ocak- Şubat döneminde Venüs gezegeninin de etkisiyle her zamankinden daha göz alıcı, şık ve çekici olacaksınız. Hatta yılın ilk zamanlarında aşkla ilgili oldukça güzel gelişmeler içine gireceksiniz. Fırsatları iyi değerlendirdiğinizde oldukça başarılı ikili ilişkiler dönemi sizi bekliyor. Belki de en şanslı burçlardan bir tanesi siz olacak ve aşkta arayıp bulmak istediğiniz her şey ayağınıza gelecek. Işıltınızı her zaman korumaya ve sıcak, samimi ilişkiler kurmaya devam edin. Karşılığını bu dönemlerde fazlasıyla alacaksınız. Kendinizden emin ve bakımlı olmanız, gittiğiniz toplantılarda ve katılacağınız partilerde de göz önünde olmanızı sağlayacak ve sizinle iletişime geçmek isteyen insanlara cesaret verecek. Yaz aylarının ilk dönemi evlilik için uygun görünüyor.

2016 Yay Burcu İş Hayatı
Bu dönemde özellikle iş arayışında olan Yay burçları verimli bir döneme geçecekler. Ayrıca profesyonel iş hayatına geçmek isteyenleri de güzel fırsatlar bekliyor. Parlak bir dönem görünüyor ve yapmak istediğiniz plan ve programları yapma zamanını yakalıyorsunuz. Hemen her iş kolu sizlere başarının kapılarını açacak ve kazanç sağlamanıza olanak tanıyacak. Eğer personel olarak çalışıyorsanız da yöneticilerinizle gayet sağlıklı ilişkiler içine girecek ve sizlere tanınan fırsatlarla karşılaşacaksınız. Eylül ayındaki ay tutulması, kendinizi dinlemenize ve dışarıdan görmenize olanak sağlayacak. Eksilerinizi ve artılarını tartacak bir seviyeye ulaşarak, kendi öz eleştirinizi yapacaksınız. Bu da iş hayatınızda daha istikrarlı bir döneme kendinizi hazırlayacaksınız demektir.

2016 Yay Burcu Sağlık Hayatı
Uyku düzeninize ve genel sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Zihin yorgunlukları yaşayabilir ve kendinizi bitkin hissedeceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Yeme içme tüyolarını takip etmeniz ve hafif egzersiz programlarıyla vücut direncinizi arttırmanız da fayda var. Sigarayı bırakmak için harika bir dönem. Düzenli spor ve diyet programı ile eskisinden daha sağlıklı olmanız mümkün. Zaten Venüs’ün etkisinde olacağınız bir döneme girerken, gereksiz kalorilere, düzensiz uykulara ve sigara gibi zararlı maddelerle dolu bir alışkanlığa da ihtiyacınızın olmadığını göreceksiniz. Yapabiliyorsanız öğle uykusu uyumaya hafif atıştırmalıklarla vücut dengenizi korumaya özen gösterin. Bütün bunlar haricinde zaten ışıltılı bir döneme girdiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.