2018 Koç Burcu Yorumu

Burçlar

2018 Koç Burcu Yorumu

2018 Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koçlar, 2018 yılında kariyer ve iş temalarına odaklanacaksınız. Amaçlarınızı yeniden planlayacak ve kariyerinize en iyi şekilde hizmet edeceksiniz. Eğer bu dönemde disiplinli, istikrarlı ve kararlı bilgilerle yolunuzda ilerlerseniz, kariyerinizde gerçek başarılara ulaşabilirsiniz. İş hayatınızda karşınıza fırsatlar çıkacak ama bu fırsatlara verdiğiniz tepkiler önemli olacak sevgili Koçlar. Toplum önünde olmaktan ve sorumluluklar üstlenmekten kaçınmamalısınız. Zira  yapacağınız işlerde kendinizi topluma kabullendirmek her şeyden önemli olabilir.
Bir yandan da bu yıl başkalarının kaynaklarından en güzel şekilde faydalanabilirsiniz.  Maddi alanlarda, kredi, faiz, vergi, muhasebe alanlarınızda fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu süreçte beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz. Elinize sorunlu ve çözümü zor olan daha önceden uğraştığınız bir miras geçebilir. Eşinizin veya partnerinizin parasal olarak hayatında da güzel gelişmeler yaşanabilir. Sigorta  ve vergi konularında şans sizden yana olacak. Eğer almanız gereken bir kredi veya borç varsa önemli tarihlere dikkat ederek bu yükümlülüğün altına girebilirsiniz. Bu sene birikimlerinizi, ortak kazanımlarınızı etkili bir şekilde değerlendirmelisiniz.

Uranüs 15 Mayıs’ta Para alanınıza geçiyor. Bu dönem sonrasında Kasım ayına kadar paraya bakış açınız değişebilir, ani kazançlar yakalayabilir ama aynı zamanda ani para çıktıları yaşayabilirsiniz. Hiç beklenmedik yerlerden elinize para geçebilir. Para tutma ve paraya sahip olma konusunda esnek davranırsanız, değişimlerden çok olumlu şekilde etkileneceksiniz. Hobi olarak başlayan ana işinizin dışındaki uğraşılarınızdan, çevrenizden, takım çalışmalarından para kazanmanız mümkün.

2018 Koç Burcu Yorumu

Mart sonu doğumlu bir Koç’sanız (20-30 Mart) yılın ilk aylarından itibaren Satürnden alacağınız ters açılarla, hayatın sizi desteklemediğini düşünebilir, bazı işlerinizde sorunlar ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Otorite figürleriyle anlaşmanız kolay olmayacak. Bu dönemde sorumluluklar size ağır yük olarak görünebilir ve siz de bu sorumluluklarınızdan kaçmak isteyebilirsiniz.

Bu sene tutulmalar Aşk hayatınızı ve sosyal çevrenizi etkileyecek. Kalbiniz boşsa 31 Ocak’taki Ay Tutulması, 11 Ağustos’taki Güneş tutulmasıyla aşkı bulabilir veya var olan ilişkilerinizde önemli kararlar alabilirsiniz.

Bu sene daha çok işinizde gücünüzde olacağından sağlığınıza gereken yatırımı yapmaktan ve özen göstermekten çekinmeyin. Merkür sizin sağlık evinizin yöneticisi olduğundan merkür gerilemelerinde bazı sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Yine Mart sonu doğumlu bir Koç’sanız (20-30 Mart) yılın ilk aylarından itibaren Satürnden alacağınız ters açılarla, sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.