2018 Yay Burcu Yorumu

Burçlar

2018 Yay Burcu Yorumu

2018 Yay Burcu Yorumu

2018 Yılında neşe, zenginlik ve bolluk temsilcisi jüpiter alacağınız etkilerle her türlü olumsuzluk karşısında korunacak, beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkaracak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşacaksınız. Geri planda durmanız gereken her tür işte şans sizin yanınızda olabilir. İşlerinizde bir yavaşlama, bir ağırlaşma söz konusu olursa bunun kendi iyiliğiniz için olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Hapishane, hastane, devlet kurumları, büyük şirketler, yardımlaşma dernekleriyle işleri olanlar, yurtdışı, yabancı ülkeler, bu alanlardan yana şanslı ve fırsatlı olabilirler. Yine sahne arkası işler, sinema, bale, resim, dans, koreografiye dayalı işlerinizde, yazım alanlarınızda stratejik davranabilir, sezgilerinizle, gerçekçi yönlerinize güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kasım ayına kadar önemli bir hazırlık sürecindesiniz sevgili Yaylar.

Önünüzdeki 2.5 yıl boyunca parayı, değerini, ederinizi, sahip olduğunuz herşeyi sorgulayacaksınız. Bu dönemde çok önemli bilgiler elde edeceksiniz. Çok çalıştığınız ve çeşitli iş fırsatlarıyla karşılaşacağınız bu dönemde gelen parayı tutmak, biriktirmek ve doğru yatırımlarda bulunmak sizin için önemli olacak. Bu öğrenme süreciniz tamamlandığında içsel huzurun, kişisel değerlerin ve güvenliğin para ve maddi güçle ilgili olmadığını farkedebilirsiniz.

2018 Yay Burcu Yorumu

Çevreniz ve etkili dostluklarınız sayesinde çeşitli iş fırsatlarıyla karşılaştığınız geçtiğimiz yıldan gelen etkilerle gelen parayı tutmalı, biriktirmeli ve doğru yatırımlarda bulunmalısınız. Maddi konularda ve finansal durumunuzda yapacağınız önemli düzenlemeler, bilinçli hareketler, disiplinli ve planlı adımlar sizi bir çok zorluk karşısında koruyabilir.

15 Mayıs’tan- kasım başına kadar Uranüs iş, hizmet alanlarınızı etkileyecek. Uranüs’ün etkisiyle her zaman çalıştığınız, aynı koşullara sahip işiniz içerisinde bir takım değişimler, beklenmedik olaylar söz konusu olabilir. Bu da sizi farklı alanlara ve keyfinizi yükseltecek ve kendinizi daha fazla özgür hissedeceğiniz alanlara yönlendirebilir. Artık işlerinizde yeni seçeneklere ve yeni sorumluklara açık olacaksınız. Yeni tekniklerin öğrenilmesi, farklı alanlara kayılması ve bu alanda değişik insanlarla bir araya gelerek çalışmalar yapılması sizi daha fazla destekleyecek.

Bu sene aşk hayatınızda sizi manen ve ruhen besleyecek olan ilişkiler peşinden gidebilirsiniz sevgili Yaylar. Hayatınıza olumlu katkıda bulunmayan insanlarla olan bağlarınızda kopmalar oluşabilir. Kendinizle, yapacaklarınızla huzurlu ve mutlu olabilir, platonik ve gizli aşkların peşine takılabilirsiniz. İlişkiniz varsa Merkür’ün gerilediği zamanlara dikkat edin. Bu dönemlerde partnerinizle gerginlikler yaşanabilir.

Aralık’ın son döneminde 21 Aralık’a yakın doğan Yaylar, Mayıs ayına kadar Uranüs’ten alacakları enerjilerle yeniliklerden, heyecandan hoşlanabilirler.

Uranüs’ün sağlık evinizde dolaşmasıyla beraber geçtiğimiz seneden bu yana ani yüksek tansiyon, kalp çarpıntısı, sinirsel fonksiyonların artması gibi etkileriniz çok yüksek. O yüzden bütün bir yıl boyunca özellikle iş alanlarınızın aktif olduğu dönemlerde sağlığınızı zorlayacak etkilerden uzak durun. Yine de bu sene Jüpiter’den aldığınız etkilerle her tür zorluk karşısında korunacağınızı bilin.

Eğitim hayatınızda oluşan Tutulmalarla beraber öğrenmek istediğiniz konularda, hayatınızı genişletmek istediğiniz alanlarda 31 Ocak, 16 Şubat, 27 Ağustos, 11 Ağustos tarihlerinde önemli açılımlar, değişimler yaşayabilirsiniz sevgili Öğrenci Yaylar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.