2018 Yengeç Burcu Yorumu

Burçlar

2018 Yengeç Burcu Yorumu

2018 Yengeç Burcu Yorumu

Bu yıl arkanıza alacağınız rüzgarla aşkı hissedecek, yaşayacak, yaşadığınız veya yaşayacağınız aşkların sizi daha fazla geliştirdiğini göreceksiniz sevgili Yengeçler. Yine bu dönem içerisinde tanışacağınız bir insanla daha sakin, mütevazı ve güvenli bir aşk yaşayabilir, beraberliğinizi evliliğe veya sağlam temellere taşıyabilirsiniz. Aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda çalışarak, dikkatli davranarak ve düşünerek atılacak adımlar karşınıza çok güzel şanslar ve fırsatlar çıkarabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bu alandaki çalışmalarınızı başlatabilirsiniz.

2018 yılında Satürnden aldığınız etkilerle evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Evliyseniz yeni sorumluluklar alabilir, ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Evliliklerinizin gerçek bir temel üzerine kurulu olup olmadığı, partnerinize ne kadar dürüst olup olmadığınız, kendinize sormanız gereken soruların başında geliyor. Gerçekte bir ilişkiden neler beklediğiniz, karşılığında ne aldığınız ve verdiğiniz bu süreçte önem kazanacak.

Bekarsanız ilişkilerinizin sorumluluklarını üstlenmek ve ciddi bir platforma taşımak için uğraşabilirsiniz. Belki de evlilikten korkuyordunuz ve şu ana kadar kaçtınız ama bu yıl sorumluluk almaya açık olacak ve evlilik kararını düşünmeye başlayacaksınız.

2018 Yengeç Burcu Yorumu

20-29 Haziran ve arasında doğan Yengeçler, bu sene zorlanabilirler. Karşıt açıda bulunan Satürn onların otorite ve erkek figürleriyle, patronlarıyla, eşleriyle veya babalarıyla çeşitli sıkıntılar yaşamasına neden olabilir. Yıl içinde sağlıkları zorlanabilir. Eğer bu tarihler arasında doğduysanız bu sene üzerinizdeki değişimlere açık olmalı, olumsuzluklar karşısında hemen demoralize olmamalı ve hayat size karşıymış gibi bir izlenime kapılmamalısınız.

Bu sene 31 Ocak, 15 Şubat’taki tutulmaları parasal alanda yaşayacaksınız sevgili Yengeçler. 11 Ağustos’ta gerçekleşen Güneş tutulmasıyla elinize bir para geçebilir. Tutulma hattınız maddi konuları tetikleyeceği için bu sene parasal alanda ani değişimlere ve yeni olasılıklara hazır olmalısınız.

Haziran sonu devreye giren Mars gerilemesi kariyerinizle ilgili konularda Ağustos sonuna kadar parasal konularda bazı zorlanmaları karşınıza getirebilir. Bu tarih aralığında önemli girişimlerden uzak durun. İşinizi büyütmek, risk almak, yeni bir projeye başlamak için uygun zamanlar olmayacak.

Bu sene aşkta, evlilikle ilgili adımlarda, ilişkilerde önemli sorumluluklarla, keyiflerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz, sevgili Yengeçler.

Ocak ayı özel hayatınızın önem kazanacağı, aşk hayatınızda güzel şanslarla karşılaşacağınız aylardan bir tanesi. Kalbiniz boşsa bu ay aşkı yakalayacaksınız sevgili Yengeçler. 07 ocak romantik açılımlar, sportif aktiviteler, kreatif ve yaratıcı işler açısından oldukça şanslı birgün. 08-09-10 Ocak’ta da özel hayatınızda şansı ve mutluluğu tadabilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çocukla ilgili adımlar, beklentiler için de bu tarihler çok uygun.

Öğrenim ve eğitim alanlarınızda Merkür gerilemesi zamanlarında sorunlara ve aksiliklere karşı dikkatli olmalısınız. Üniversite veya yurtdışı eğitimlerinizde kafanız karmaşık ve kararsız olabilir. Yine de seçtiğiniz alanları gözünüzde yüceltmediğiniz müddetçe kararlı ve istikrarlı adımlar atılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.