2016 Koç Burcu Yorumu

Burçlar

koc
Hedeflerinizi gerçekleştirmek için artık tam zamanı. Sizleri zirveye ulaştırabilecek olan emin kararlarınız sayesinde kafanızda belirlediğiniz bir takım düşüncelerinizi gerçekleştirebileceksiniz. İş birliği yapmak istemediğiniz insanlar için bu kadar ön yargılı olmayı bir kenara bırakın ve bunu kabullenin. Sizlere kendinizi daha iyi hissettirebilecek olan yeni insanlara izin verin ve yeniliklere açık olun. Hiç beklemediğiniz ya da ummadığınız bir insan sizlere istediğiniz her şeyi verebilecek donanıma sahip olabilir. Bu isteklerin en başında sizlere iyimserlik, özgür olma fırsatı gelebilmektedir. Bunların dışında ikili ilişkilerinizin beklentilerinizin çok daha üstünde bir olumluluk ile gerçekleşebilir. Yalnız olan Koçlara müjdemiz var ! Uzaklara yerleşerek daha iyi yerlerde yaşama şansına sahip olabileceksiniz.
Son zamanlarda almış olduğun eğitim ve ideallerin konusunda ki kararlar sana kendini daha iyi hissetmen konusunda yardımcı olabilecektir. Seni hayata yakın tutabilecek olan bu düşüncelerin, yaratıcı konular ile birleştiği takdirde ortak bir çalışmanın ortaya çıkması söz konusudur. Bu yıl yeni kültürlere sahip olabileceğin gibi duygusal olarak normaline oranla biraz daha hassas olabileceksiniz. Elde edilen yeni fırsatlar, seyahatler, toplantılar ve yanında olan dostların bu yılda gündeminde yer alacaktır. Özellikle iş hayatında karşına sana köstek olmak yerine destek olabilecek insanları bulabileceksin.
2016 Koç Burcu Aşk Hayatı
Henüz bir ilişkiye sahip olmayan Koçlar için müjde ! Bu yıl aşk hayatınız diğer yıllara oranla son derece renkli geçecek ve aile kurmak için temelleri atan bireyler ise düşüncelerini gerçekleştirebilecekler. Tabi bunların yanı sıra sizleri rahatsız eden ya da bunaltan ilişkileri aniden bitirmek gibi bir karar almanız çok normal. 2016 yılında bazı Koçlar aile kurmak isterken, bazılarının ise aile kurma düşüncesi korkulu rüyası haline gelecek. Sizler karşınızdaki insan için “acaba doğru kişi mi ?” derken, bu durumdan onlarda etkilenecek ve kafasını karıştırmak için yeterli sebepleri onlara sunmuş olabileceksiniz. Sevdiklerinizle aranıza bir takım mesafeler koymanız gerekirken, devam eden ilişkilerinizde ki sorunları çözmek konusunda da bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Evlilik için yapmış olduğunuz planlar sizin bile beklemediğiniz, bir anda gelişen olaylar sonucunda rafa kaldırılabilir. Henüz başlamamış bir ilişki aniden başlayabilirken, uzun süreli bir ilişki de aniden bitebilir.

Ama merak etmeyin Nisan ayından sonra ilişkilerinizde canlanma olacak ve yaşanan bu olumsuzlar normaline oranla daha az gerçekleşecek diyebiliriz. Hele ki Temmuz’dan sonra gerçekleşecek olan açılmalar, yeni aşkların sizleri bulmasına olanak tanıyabilecektir.
Yanınızda olan eşiniz ya da sevgiliniz sizlerle birlikte mutluluğu paylaşırken sizleri daha çok mutlu etmek için her şeyi yapacaktır. Evliliğe karşı olumsuz bakan ya da evlilik konusunda bir takım sıkıntı yaşayan Koçlar, bu sorunlarından yaz itibari ile kurtulması çok daha kolay olacaktır.
2016 Koç Burcu İş Hayatı
En kötüsü de çalışmanın karşılığını alamamak olsa gerek. Bu yıl başınca Koçlar ne yazık ki bu durumla karşı karşıya kalabilir. Masraflar artacak, evinize yapacak olduğunuz harcamalar normaline oranla biraz daha artış gösterecek. Nisan ve Mart arasında patronunuzla ya da iş arkadaşınızla bir takım sorunlar yaşayabileceğinizi unutmayınız. Yaşamış olduğunuz bu sorunları sosyal hayatınızın renkliliği sayesinde bir nebze dahil olsa aşabileceksiniz.
6.aydan sonra hiç merak etmeyin iş hayatınız biraz daha düzene oturmuş olacak. Yeni anlaşmalar yaşayabileceğiniz gibi beklemediğiniz bir takım fırsatlarda karşınıza çıkacaktır. İş yönünden yaz ayına doğru işleriniz daha bir düzenli ilerlerken aşk ve sağlığınızda bunu seyredecektir. Koçlar için tek diyeceğimiz; bu yıl işini seven ve her hangi bir pürüz yaşamadan yaptığı işe devam eden kişiler isteklerine kavuşabilecekler.
2016 Koç Burcu Sağlık Hayatı
Ailenizdeki bireyler arasında yaşanan bir takım sağlık sorunları düzelecek fakat ev içerisinde yer alan Koçlara maddi olarak bu durum yansıyabilir. Yeme ve içme durumlarınıza normaline oranla biraz daha fazla dikkat edin. Özellikle akşamları arkadaşlarınızla yapacak olduğunuz toplantılar size bu kurala uymak konusunda biraz sıkıntı yaşatabilir. Tansiyon sıkıntısı olanlar sık sık kontrol ettirmeyi bu yıl ihmal etmesinler. Ayrıca Ağustos ayından sonra da midenize biraz daha dikkat edin. Rahatlamak konusunda meditasyon yapabilir, ruhsal faaliyetlerle ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.
En önemlisi de beslenme düzenine dikkat ederken bunun yanı sıra uyku düzenini unutmamak. Hormonlarınızla ilgili bir takım sıkıntılar ortaya çıkabilir. Eğer böyle bir durum ile karşılaşır ya da bunu hissederseniz hemen doktorlarınızla iletişim kurmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.