2017 Koç Burcu Yorumu

Burçlar


İkili ilişkilerde çok şanslı ve fırsat dolu bir dönem içerisindesiniz. Koç burcunun bu sene dikkat etmesi gereken bir şey varsa o da ; sabırsız olurlarsa ve tek başına hareket etmeye çalışırlarsa, sonunda başarısız olabileceği bir döneme girecekler. Bu sene ortaklı işe yapmalılar. Ortakla birlikte adım atmalısınız ama bununla birlikte karşı tarafın fikirlerine değer vermeli, uyum içerisinde olmalısınız. Bunu başarırsanız, hem ikili ilişkide hem de ortakla yaptığınız işlerde atılacak her adımınız size başarı getirecek.

Koçlar için 2017 öğrenme zamanı. Jüpiter, Terazide olacak. Bu sayede uzun zamandır zorluk seçtiğiniz ikili ilişkilerde feraha kavuşacaksınız. Sonunda yaşadıklarınızın ve bunların size kattığı deneyimlerin tadını çıkaracaksınız. Bunun dışında Koçlar bu sene eğitim için yurtdışına gidebilir, iş için yabancı bağlantılarla iletişime geçebilirler. Bu zamanda medya ve hukuki alanlarda da sorumluklarınız devam edecek.

Bu yıl 11-12 Nisan doğumlu Koçlar, bugüne kadar hep özgür yaşamışlar ve bunun hayali kurmuş. 2017’de Koçları önemli değişimler, beklenmedik sürpriz gelişmeler, hayatlarında ani oluşumlar bekliyor.
Güneşleri Uranüs ile birleşiyor. Bu yüzden Koçların sağlıklarına daha çok dikkat etmeleri gerekecek.

Bu sene birçok konuda hayattan dilediğiniz şeyler sonuçlanabilir. Özellikle de 21 Ağustos’taki Güneş tutulması aşk ve çocuk alanlarınızı hareketlendiriyor; aşk hayatınızda ya da üzerinde uğraştığınız sanatsal faaliyetlerinizde, çocukla ilgili konularda önemli adımlar atabilirsiniz.

11 Nisan’da Koçlar özel hayatlarıyla ilgili çok önemli kararlar verebilirler. Maddi olarak da 6 Haziran – 5 Temmuz arasında parasal olarak ellerinin rahatladığını görecekler.
İş ile ilgi önemli adımlar atmak istiyorsanız; 20 Eylül- 14 Ekim tarihlerine dikkat edin ve adımlarınızı bu tarihlerde hızlandırın.

Venüs, 4 Mart- 3 Nisan arasında gerilemeye başlayacak, maddi konuda önemli girişimlerden, kendinizi yenilemek adına değişime girme fikrinden uzak durmalısınız. Özellikle kadın Koçlar için bu tarihler, estetik yaptırmak için hiç uygun değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.