2018 Kova Burcu Yorumu

Burçlar

2018 Kova Burcu Yorumu

2018 Kova Burcu Yorumu

2018 yılında büyümenizi ve gelişiminizi en çok kariyer ve iş hayatınızda gerçekleştirebilirsiniz Sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu yıl kariyerinizde çok güzel şanslar yakalayacak, işinizi en güzel şekilde sunmak isteyeceksiniz. Kariyerinizde tutkulu, stratejik adımlarınızla, iş hayatınızda çok konuşulaşacağınız, kuracağınız ilişkilerle göz boyayacağınız bir yıl geçireceksiniz.

Bu sene, kariyerinizde, idare mekanizmasını iyi kullanabilir, ortaklı parasal yapılacak her tür işte başarı sağlayabilirsiniz. Hırslı yaklaşımlar, güç ve iktidar hırsı, bir konunun üzerine fazla düşme veya konuyu küçümseme gibi durumlar ortaya çıkabilir. Kariyerinizde doğru hamlelerde ve davranışlarda bulunmak önem kazanacak. Sabretmek, doğru mücadele içine girmek, ruh dengemizi sağlamak 1 yılın en önemli konularından olacak. Bunu yaparsanız sizi kimse durduramaz sevgili Kovalar.

2018 yılında olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Bu süreçte kontrolsüzlüğü deneyimleyecek, kontrol etmemenin, kendinizi akışa bırakmanın da bazen güzel olacağını yaşayacağınız çeşitli olaylarla öğreneceksiniz. Kaderinizin sizin uzun vadede hayrınız için çizdiğine razı gelmeli, bazen zorlansanız da yaşadığınız olaylardan önemli sonuçlar çıkarmalısınız. Bunu bir tamamlanma süreci olarak görmeli ve kontrol edemediğiniz şeylere karşı kendinizi aciz hissetmemelisiniz. Aslında mistik konulara, gizemli ve ruhsal öğretilere olan merakınız ve isteğinizle sistemli ve çok çalışarak gelişime bu süreçte fazlasıyla açık olacaksınız.

2018 Kova Burcu Yorumu

Önemli bir tamamlanma sürecindesiniz. 29 yıllık satürn sürecini bitirme aşamasındasınız. Bu yüzden var olan olaylar, gelişen durumlar karşısında paniğe kapılmayın, karamsarlıktan uzak durun. Tüm bu yaşayacaklarınız büyük bir bahar temizliği sevgili Kovalar. Bu temizlik yapılmalı ve boş yerler açılmalı ki, yeni dönemde bu boş yerleri istediğiniz şekilde doldurabilesiniz.

Jüpiter’den alacağınız etkilerle ve tutulmaların hayatınız üzerindeki değişimleriyle bu yıl bekarsanız statünüzü değiştirebilir, evliliğe adım atabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin ailesiyle olan ilişkileriniz sizi yukarılara taşıyabilir. Bir yandan da tutulmalarla beraber özel hayatınızda önemli kararlar almaya yatkın olacaksınız.

Uranüs 15 Mayıs’tan- Kasım başına kadar aile hayatınızda, evinizde ve yuvanızda önemli ve beklenmedik değişimleri ve olayları karşınıza getirebilir. Ailevi olaylarda bu sene beklenmeyene hazırlıklı olmalısınız. Yükseleniniz ilk derecelerden Kovaysa, bunu hayatınızda deneyimleyebilirsiniz. Ocak sonu 20-21-22-23-24-25 Ocak doğumlu Kovalar, otorite figürlerine, babalarına çevrelerine karşı sabırsız ve isyankar etkilerle hareket edebilir.

11 Ağustos’ta oluşan parçalı Güneş Tutulmasıyla beraber özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeler devreye girecek. Çok önemli kararlar bu tutulma esnasında karşınıza gelebilir. Eşinizin ailesi, kardeşleriyle olan bağlantılarınıza bu tutulma zamanı dikkat etmelisiniz.

Satürn’ün kadersel alanınızda dolaşmasıyla beraber ruh halinizi, psikolojinizi güçlü tutmalısınız sevgili Kovalar. Sağlam ve sistemli bir şekilde sağlığınızın üzerine düşerseniz sıkıntı ve sorunlarınızı daha rahat aşarsınız.

Bu sene eğitim alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir ama eğitim alanlarınızın yöneticisi olan Mars ve Venüs gerilemelerinde bazı sorunlara da açık olabilirsiniz. Eğitim alanlarınızda Ekim- Kasım ayında dikkatli olmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.