2018 Terazi Burcu Yorumu

Burçlar

2018 Terazi Burcu Yorumu

2018 Terazi Burcu Yorumu

2018 Yılında aile hayatınıza, ev konularınıza yönelik hareket edeceksiniz. Ailenizle ilgili her türlü sorumluluk karşınıza gelebilir. Bir emlak alımı, ev sahibi olmanız gibi durumlar içine girebilir ve yıl boyunca evinizin düzenine ve düzenlenmesine vaktinizi ayırabilirsiniz. Tarlanız, bir araziniz, toprakla bağlantılı işlerinizde önemli uğraşılar ve dersleriniz devrede olabilir. Ya da yuvanızı kurmak, aile sorumluluğunu üstlenmek öne çıkabilir. Aile büyüklerinizin hayatındaki bazı sorunlar, hastalıklar ve problemlerde olasılıklar arasında. Belki bir akraba veya aile büyüğünüzün sizinle aynı evde yaşaması zorunluluğunu üzerinizde hissedebilirsiniz. Örnekleri çoğaltabiliriz ama kısaca, ailevi sorumluluklar bu yıl vaktinizin çoğunu alabilir. Bir yandan da davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

2018 yılında bir yandan da parasal konularda şansı yakalayabilirsiniz. Parasal anlamda çok güzel şanslara ve fırsatlara sahip olacaksınız. Bir ev almak veya mal, mülk sahibi olmak, para biriktirmek veya harcamak bu yıl her zamankinden daha cazip görünebilir. Maddi konularda tutkulu ve stratejik bir şekilde ilerlemeli, ortak parasal kazançlarınızdan gelen parayı etrafa saçmak yerine ihtiyaçlarınıza ve iş kollarınıza yatırmalı ve biriktirmek için kullanmalısınız. Mayıs- Kasım ayı arası eşin ve partnerin parasal konularda iniş çıkışları, beklenmedik konu ve olayları ortak para alanınızı sağlam tutmanız gerektiğini gösteriyor.

15 Mayıs’ta uranüs ortak para alanlarınıza geçiyor. Bu dönem Kasım ayına kadar eşinizin veya ortağınızın maddi durumundaki ani ve beklenmedik değişimler oluşabilir. Vergi, kredi, faiz, nakafa, ödemelerle ilgili alanlarda iniş çıkışlar, beklenmedik olaylar yaşamaya da meyilli olacaksınız.

2018 Terazi Burcu Yorumu

Bu sene Satürn’den alacağınız etkilerle ev, aile, yuvanızla ilgili önemli sorumluluklar üstleneceksiniz sevgili Teraziler. Terazi Burcunun ilk on günlük diliminde doğduysanız (24-30 Eylül) Satürn’den alacağınız ters açılarla erkek figürleriyle anlaşmak kolay olmayabilir. Partnerinizin sorumlulukları üstlenmek istememesi ilişkilerinizde bazı zorlanmaları karşınıza getirebilir. Önemli testlerden geçebilirsiniz. Ocak sonu ve Temmuz sonu oluşan tutulmalarla aşkı bulabilir veya evliyseniz çocuk sahibi olabilirsiniz.

Terazi burcunun ilk on günlük diliminde doğduysanız, Satürn sizi, sağlığınızı, çevrenizdeki erkeklerin ( baba, amca, eş gibi) sağlığını, iş ve özel ilişkilerini zorlayabilir. Böyle bir süreçte hayatınızı yeniden yapılandırmalı, endişe ve kuruntulardan sıyrılmalı ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Bu sene eğitim konularında yaşayacağınız akislikleri ve zorlanmaları Merkür gerilemelerinde takip edebilirsiniz sevgili Teraziler. Yılda 3 kez gerileyen Merkür yüksek eğitim hayatınızdaki iletişim sıkıntılarını karşınıza getirebilir. Mart- temmuz ayları arasında öğrenim hayatınıza daha fazla asılmalısınız. Yılın son aylarına doğru Eğitim ve öğrenim hayatınızda çok başarılı olacağınız bir sürece gireceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.