2019 Akrep Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2019 Akrep Burcu Yıllık Yorumu

Akrep Burcu ♏

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek.

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

Akrep burcu, Mars ve Pluto tarafından yönetiliyor. Akrep, tıpkı yengeç ve balık gibi, su grubundandır.

Akrep 2019 Burç Tahminleri:

2019’da Akrep burcu altında doğanlar kendilerini yeni bir kuruluşun önemli bir parçası olarak bulabilir, çünkü sizsiz hiçbir şey ilerleme kaydetmeyecek bu yıl kariyer ile ilgili konularda.

Akrep burcu (24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasında doğanlar için):

1. dekan: 24 Ekim’den 2 Kasım’a kadarı ilk 10 günde doğanlar, Mars tarafından çifte yönetilen – 2019 burç kuşağı, akrep burçları için finansal başarıları beraberinde getirebilir. Aşk hayatınızda ise yeniliklere açık olduğunuz takdirde yeni biri size gerçek aşkı öğretebilir.

2. dekan: 3 Kasım – 12 Kasım arası ikinci 10 günde doğanlar, Güneş ve Mars tarafından yönetilen – Eş ya da sevgiliniz ile anlaşmazlıklar yaşanacak ve akrep burçlarının aşk hayatında başka bir kişinin ortaya çıkma ihtimali oldukça yüksek.

3. dekan: 13 Kasım – 22 Kasım arasında üçüncü 10 günde doğanlar, Mars ve Venüs tarafından yönetilen – 2019 yılında, hayatınızda aşk ilk etapta yer alacak, akrep burçlarının hayatlarının aşkıyla karşılaşabilirler.

Özellikle de mart ve eylül ayları arasında iki ya da üç kişiyle birlikte çalışmak, bu yıl kazanımlarınızı arttırmanıza katkıda bulunacaktır.

Ayrıca arkadaşlarınızla seyahat etmek gibi daha zevkli meşgalelere karşılaşabilirsiniz.

Mayıs ve haziran ayları ideal aylardır. Yakın ilişkilerde ekim’den yıl sonuna kadar ani değişimler olabilir. Ekim ayının son haftası ve 1 Kasım haftası doğanlar bunu daha yoğun olarak hissedecektir.

Akrep Burcu 2019

Akrep için Kişisel Fırsatlar:

Diğer su grubunda ki ve Dünya’daki iki gezegenle, bu yıl denediğiniz şeylerin çoğunda iyi şekilde destekleniyorsunuz. Boğa burcunda ki gezegenlerle şubat ayından haziran ayına kadar seçimlerinizin önemini vurgulamakta.

Kendi fikirleriniz veya duygularınız üzerinde yoğunlaşabilmek için ekim aralık aylarını beklemeniz faydanıza olacaktır.

Akrep için kişisel sınırlamalar:

2019 geçmişi unutmak ve yapmış olduğunuz yaşadığınız şeyleri modernize etmek için ideal bir yıl. Bunu ne kadar yılın başında fark edersiniz, hayatınız o kadar kolay olur. Etrafınızdakilerle artık değiştiremeyeceğiniz eski konular üzerinde tartışmak  gereksiz çatışmalara sebep olacak. Mart ayı özgürleşme, bırakma ayı sizler için.

Akrep Burcu 2019 Finans Yorumu

Nisan ve Mayıs aylarında ortak finansmana nasıl baktığınıza bağlı olarak, ilerlemeler sağlamanız açısından önemli.

4-7 Nisan ve 1-13 Mayıs tarihleri arası büyük yatırımlar için iyi bir zaman değil, eylül ayı yıl sonuna kadar yatırımlar için en iyi zaman sizler için.

Akrep Burcu 2019 Aşk Yorumu

Bu yıl gerçekleşecek iki Ay tutulması da sizler için tüm kişisel ilişkiler üzerinde etkili olacak. Yeniliklere açık olup geçmişin gölgesinden kurtulmanız mümkün yeter ki isteyin ve yeni insanlar tanımaktan çekinmeyin. Bekar ve ilişkisi olmayan akrep burçlar Enerjiniz Mart ve Nisan başlarında tanıştığınız kişiler ile kalıcı beraberliklere adım atabilirsiniz.

Şubat ve Mayıs ayının ortasından haziran ayının başına kadar iş arkadaşlarınız ortaklıklarınız çalışma planlarınızda değişiklikler gerçekleşebilir.

Akrep Burcu 2019 Kariyer Yorumu

Birlikte çalıştığınız insanlardan bazıları şubat ayında kendi yollarına gidebilirler. İş değişikliği ya da yeni bir iş imkanı haziran ayının sonundan ekim ayının başlarına kadar uygun olacaktır sizler için. Ağustos ayının sonlarından eylül başına kadar sorumluluklarınızı takip edip yerine getirin aksi halde itibarınız etkilenebilir madden manen zararlar görebilirsiniz.

Akrep Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Nisan ayında bronşiyal ya da göğüs hastalıkları ile ilgili şikayetler yaşayabilirsiniz. Bu yıl önemli bir zorluk yok, ancak birçok gezegen burcunuzun sözde sosyal sektörlerinde duruyor. Bu kilo vermek isteyenlere yardımcı olmayabilir ama kendi irade gücünüzü ortaya koymalısınız.

Ay ve Ay Akrep Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay boyunca süratli araçları kullanırken dikkatli olmalısınız. Aksi halde üzücü durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu ay her zamankinden çok daha fazla bir bağımsızlığa ihtiyaç duyuyorsunuz ve dikkatli olmazsanız başınız ağrıyabilir Dikkat edin. Pireyi deve yapma huyunuz var. Hayatınızda olup bitenlerden kaçış olarak maneviyatı kullanmadığınız sürece, sorun değil. Kendi amaçlarınıza bir gözden geçirin. Hatalarınızla yüzleşin ve yenilenin.

Sizi üzen kişilere hayatınıza girme izni vermeseydiniz, enerjinizi tüketemeyeceklerdi. Şimdi geçmişi arkanızda bırakın ve güzelliklerin içinde yer almaya bakın. Yeni Yılınız kutlu olsun!

Şubat 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bazılarınız iyi şansa sahipken bazı Akrep burçları da hemen her şeye isyan etmek için ani dürtülerini kontrol etmekte zorlanabilir. Ancak, pek çok Akrep burcu bu ay çok pozitif bir ruh hali içinde olacaklar. Kendinizi sinirli ve stresli hissediyor olabilirsiniz ve etrafta olan biten şeyler sizi rahatsız edebilir. Muhtemelen ayın ilk haftasında birkaç gün odanıza çekilip yalnız kalmak isteyeceksiniz. Günleri kendinize zehir etmek yerine sorunlara sebep olanlardan uzaklaşmak onlara ders vermek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Pozitif olmak ve yaşanan zorlukları aşmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın!

Mart 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay her konuda normalde olduğunuzdan daha sezgili hissedeceksiniz. Sanki başkalarının bilmediği şeyleri biliyor hissi ile hareket edebilir iş ve eğitim hayatınızda doğru seçimler yapmakta zorlanabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin ama gerçeklerden uzaklaşmadan hareket edin. Özel yaşamınızda ise tereddütlerinizden uzak durmalı ilişkinizi şüphe ile yıpratmamalısınız.

Nisan 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay kendinizi enerji dolu hissedebilirsiniz iş ve eğitim hayatınızda yaşanan olumlu etkileri etrafınızdakilerle paylaşmak için heyecan duyabilirsiniz. Paylaşın korkmayın güzelliklerin içinde yer alırken kendinizi toparlayın ve olumlu enerjileri doğru değerlendirin. İşle ilgili konularda girişimci olmaktan korkmadan ilerleyin.

Mayıs 2019 Akrep Burcu Yorumu

Kendinizi bu ay evinize ve ailenize konsantre bulabilirsiniz. Bakış açınızı kaybedip hayatınızda ki her şeyi sadece ailenize odaklamadığınız sürece bu kötü bir şey değil.

Bu ay yatırımlar krediler ile ilgili konularda da şanslısınız. Özel yaşamınızda ise yaşanan gerginliklerin tek suçlusu sizmiş gibi düşünerek kendinizi kandırmadan hareket etmelisiniz. Bunun dışında, her şey güzel gibi görünüyor! Sadece bir, iki şeyden vazgeç. Hak etmeyen hiç bir şeye gereğinden fazla değer verme!

Haziran 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay iş hayatınızda engeller sizler için yorucu olabilir iş değişikliğine gitmek isteyebilirsiniz dikkatli olun hesabınızı kitabınızı yapmadan hızlı kararlar almayın. Bu ay ortasından itibaren finansal kaynaklarınızda artış yaşanabilir. Ayın ilerleyen zamanlarında bir çok fırsat hayatınıza girebilir, ancak hepsi mevcut durumunuza meydan okuyor gibi hissedebilirsiniz. Şimdi,  hayatınızdaki büyük bir değişimin ilerleme şansı olup olmadığına karar vermeli seçimlerinizi buna göre belirlemelisiniz.

Temmuz 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ayın iniş çıkışları var sizler için! Aya İdealist bir ruh hali içinde başlayacaksınız. Ancak siz normalde yapmayacağınız gibi baştan aşağı risk alma eğilimi içinde olabilirsiniz. Hayalleriniz çok derin  ve tüm gerçeklik duygunuzu kaybedebilirsiniz dikkatli olun. Ay ortalarında sivri dilli olabilir ve yanlış kişiyi kızdırabilirsiniz. Bu da sizlerin hayatında ciddi zorluklara yol açabilir dikkatli davranın.

Ağustos 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay, uzun zamandır ulaşmayı beklediğiniz bir hedefe beklemediğiniz bir kaynak yada kişilerden alacağınız yardım sayesinde ulaşabilirsiniz. Öyleyse, bu ay çevrenizde ki herkese iyi davranın. Özel yaşamınızda ise dikkatli olun! Her şeyi bildiğini düşünüyor olabilirsin, ama muhtemelen kendinizi  kandırıyorsunuz ve yanlış kararlar sahip olduğunuz güzelliklerden olmanıza neden olabilir.

Eylül 2019 Akrep Burcu Yorumu

İyi ve kötü haberlerim var. Bazılarınız, için şans ayağınıza gelecek ve her şey sizin yararınıza olacak. Zihniniz keskin olacak, düşüncelerinizi diğer insanlara açıkça aktarabileceksiniz fakat bazı insanlar söyleyeceklerini duymak istemeyecek. Eğer alıngan olursanız bu anlamda iş ve eğitim hayatınızda başarı sizden uzaklaşacaktır. Kendi doğrularınıza sarılın ve kimseyle inatlaşmadan hareket edin.

Ekim 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay geçen ayın avantajlarını görmeye devam ediyorsunuz ve bu avantaj ay ortasına kadar bu şekilde devam edecek sizler için. Özel yaşamınızda aileniz ve yakın çevreniz yüzünden problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızın patronu siz ve partneriniz olmalı başkaları değil aksi halde üzülürsünüz.

Kasım 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay yakınlarınızın sorunları ile uğraşabilir hukuki konularda zorluklar yaşayabilirsiniz. Mücadele ederseniz kazanırsınız. İş ilişkisinde bulunduğunuz kişilerin hoş olmayan tutumları karşısında hiddetlenerek yanlış kararlar almamaya dikkat etmeli hayatta hep güzellikler olmayacağının bilinci ile sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise sürpriz bir evlilik söz konusu olabilir sizler için.

Aralık 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay her konuda organize ve disiplinli olacaksınız. Kainatın her şeyi sizin yararınıza ilerleyecektir. Bir çoğunuz çok güzel bir ay geçirecek. Etkileyici ve pozitif enerjiler sizler ile ilerlerken kendi doğrularınıza güvenerek alacağınız kararlar etkili ve olumlu sonuçları beraberinde getirecek her konuda sizlere.

Akrep Özellikleri

Burçlar kuşağının 8. Akrep’tir. Derin, karmaşık ve yoğun bir kişiliğe sahipsiniz. Sevdiği yada sevmediği çoğu konu hakkında fikirleriniz vardır.

Geniş kişisel alanınızla, gizemli gibi gözükseniz de  başkalarında hissettiğiniz güçten etkilenirsiniz.

Hayata bakış açınız zayıflık gösterseniz bile asla pes etmemektir.

2019’da, eski acıları sonlandırmak geçmişin izlerinden kurtulmak için kendinize izin vermek tam bir dönüşümün gerçekleşmesine izin verme ihtiyacı fazlası ile ön planda olacak sizler için.

Yönetici Gezegen –Mars ve Pluto

Akrep için Hükmedici enerjileri veren Gezegen, Pluto’dur (1930’dan beri ) ve geleneksel olarak Mars’tır.

Efsanevi Pluto, koyu saçlı, sert görünümlü; siyah atların çektiği bir araba süren bir figürdür. Yer altı dünyasının kralıdır. Sadece yaşam ve ölümün içine  girmeye çalışır.

İktidar Sembolü – Akrep

12 işaretin her biri bir Sembol ile temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, işaretlerinin özelliklerini yansıttığını göreceksiniz. Akrep Sembolü, Akrep’tir.

Yalnız bir hayat sürmek için tasarlanmış bu yaratığın yaşam tarzını düşünün. Geceleri avlanır ve gündüzleri görülmediği bir kayanın altında uyur. Kuyruğu ile sokma ihtimali bir çok insanı uzakta tutar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.