2019 Başak Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2019 Başak Burcu Yıllık Yorumu

Başak Burcu ♍

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek,

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019’a GENEL BAKIŞ

Bir Dünya burcu olan Başak, değişimi simgeleyen Merkür gezegeni tarafından yönetilmektedir. Başak burçları ile uyumlu burçlar Oğlak, Akrep, Yengeç ve Boğa’lardır.

2019, başak burcu altında doğanlar için hem kişisel gelişim, hem de ortaklık ve ilişkiler açısından tüm kozmik olasılıklara sahiptir. Eylül 2018’den bu yana hissedilen değişim bu yıl da devam edecektir.

Başak burcu (23 Ağustos ve 23 Eylül arasında doğanlar):

1. dekan: 23 Ağustos ile 3 Eylül arasında doğanlar, Güneş ve Merkür tarafından yönetilen – 2019’da, Başak burçları çoğu zaman neye ihtiyaç duyduklarının ve ne yapmaları gerektiğinin bilincinde oldukları için bu yıl boyunca başkalarının yapmadığı şeyleri yapacaklardır.

2. dekan: 4 Eylül’den 13 Eylül’e kadar doğanlar Venüs ve Merkür tarafından yönetilen – İkinci dekanda doğan Başak burçları, anlatım yetenekleri ve yaratıcı doğasıyla herkesi şaşkına çevirecekler bu yıl.

3. dekan: 14 Eylül’den 23 Eylül’e kadar 3ncü dekanda doğanlar, Merkür’ün hükümdarlığında 2019’da, kusursuz ilişkiyi, ideal aileyi arayacak ve mükemmel işi isteyeceklerdir. Evlilik için ideal bir yıl ve ya bütünleşmeler sonucu bir çok başak burcu ebeveyn olabilir bu yıl.

Mayıs ayına kadar, bazı kısıtlamalar koymaya ihtiyaç vardır  ve o zamandan Eylül’e kadar bir artış dönemi sizleri maddi manevi zenginlikler ile karşılaşayacaktır.

Ağustos / Eylül ayları arasında diyetinize ve kilonuza dikkat etmeniz gerekebilir.

2019 Başak Burcu

Başak için Kişisel Fırsatlar:

Kendinize olan inanç ve yaşama karşı daha iyi bir tutum, en iyi fırsatları fark edip değerlendireceğiniz bir yıl karşılıyor sizleri.

Büyük iyilik Jüpiter, Eylül 2019 ‘a kadar sizleri destekleyecek, hayatınızda ilerlemek istiyorsanız, size olanaklar sağlayacak enerjiler hakim gökyüzünde. Yılın ortasında da ekstra  şanslar yanınızda olacak.

Başak için Kişisel Sınırlamalar:

Yeni kişilerin tehdit altında hissetmeden hayatınıza girmesine izin verin, ve başkaları için yaşamayı bir yana bırakıp kendiniz için ayağa kalkmayı öğrenin.

2019’da kendiniz için yapacağınız her şey size ödül gibi mükafatlar olarak yansıyacaktır.

Başak Burcu 2019 Finans Yorumu

Kişisel çabalarınız ve ortaklıklarda var olan sorunları gökyüzünün şanslı enerjileri ile ilerlemeye devam etmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca görüşmelerinize nisan ayında başlayabileceğiniz yeni bir finansal ortaklığa girebilirsiniz. Taahhütlerden haberdar olun ve Ağustos ayında sözleşmeyi imzalarken tüm belgeleri iyice okuyun.

Başak Burcu 2019 Aşk Yorumu

Artık ilişkiniz boyunca ilerleyen sürpriz ve öngörülemeyen olaylar ve durumlar yaşayabilirsiniz. Değişime hazır olun. AŞK anlam ve boyut değiştiriyor 2019 da sizler için.

Artık farklı olan insanlara daha çok ilgi duyuyorsunuz, bu yüzden yeni arkadaşlıklar ve gruplara dahil olmayı başarabilirsiniz. Bekar Başak burçları yeni romantizm, ilişkiler kurabilirler bunun yanı sıra 2018 yılında başlayanlar ilişkiler mayıs ayından itibaren hızlanacak.

Eğer bir ruh eşi arıyorsanız, seyahat edin ya da aradığınız kişiyi bulmak için bulunduğunuz yerden çıkın. 14 Ekim de ve sonrası aşk hayatınızda günlerin sizin için özel bir anlamı olacak.

Başak Burcu 2019 Kariyer Yorumu

Pek çoğunuz bu yıl özellikle de Nisan ile Ağustos ayları arasında iki işte çalışabilir. Aynı anda birden fazla alanda başarı sağlayabilir. Ağustos ayının ortasından eylül ayının sonlarına kadar çalışmak için büyük heves duyacaksınız ve bu sizin en yoğun zamanınız olacak. Finansal ödüller Eylül ayında gelebilir.

Başak Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Bir istisna dışında, Büyük iyilik Jüpiter daha sağlıklı olma eğiliminde olmanıza katkıda bulunacak. Bu gezegen eğlenmeyi, şımartılmayı ve hoşuna giden şeylerin peşinde olmayı seviyor buda kilo artışına sebebiyet verebilir. Dikkatli olmalısınız.

Sağlık bilincine sahip olsanız da, mayıs ayından itibaren daha uygun, sağlıklı bir rejime başlamanız gerekecek.

Ay ve Ay Başak Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Başak Burcu Yorumu

İşler düzeliyor! Bugüne kadar etrafınızda sizi yoran pek çok insana katlandınız. Sadece almaya suçlamaya yönelik kişilerden uzaklaşıp arındığınız bir ay sizleri karşılıyor. Uyanın ve kendinize değer verin. İş ve eğitim hayatınızda, kişisel takıntı ve kaygılarınızdan bazılarını bıraktığınız anda büyük başarıların zamanı geldi! Sizler için Yeni Yılınız kutlu olsun! Kendinize güvenin ve değişimin size kattıklarına tereddütle yaklaşmayın.

Şubat 2019 Başak Burcu Yorumu

Bu aya iyi haberler alarak başlayabilirsiniz. Yaşam yönünüz ve kariyeriniz için bir destek almalısınız. Hayatınızda büyük değişimlere vesile olabilecek önemli biriyle tartışabilirsiniz. Zor beğenen, biri olarak aşırı detaycı olursanız karşılaştığınız şansı değerlendiremeyebilirsiniz. İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğü konusunda endişeleniyorsunuz. Endişelenmeyin, muhtemelen her zaman düşündükleri şeyi düşünüyorlar siz buna takılıp kaldığınız sürece yaşanacak güzelliklerden kendi tutumunuz yüzünden mahrum kalırsınız.

Mart 2019 Başak Burcu Yorumu

Mart sizler için, yeni disiplin seviyelerine ulaşacağınız yenilikçi ve organizasyon becerilerinizin yüksek seviyede olacağı bir ay olacak. Ayın ilk haftası boyunca iyi şansın sizden yana olacağını göreceksiniz her konuda. Kariyeriniz yükselişe geçiyor ve küçük sorunlara gerçekçi yaklaşarak kolay çözümler bulacaksınız. Özel hayatınızda ise her şey yoluna giriyor güven duygunuzun pekişeceği özel enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Nisan 2019 Başak Burcu Yorumu

Bu ay Küçük projelerinizle, özellikle de detaylara büyük bir dikkat gerektiren işlerde Yıldızların öğretmeni Satürn’ün desteği ile olağanüstü başarılar elde etmeniz mümkün.
Öğretmen Satürn özellikle finansal ve kanuni işlerinizi daha kolay halledilebilir hale getirmenize katkıda bulunacak. Bu ay çok fazla şey başaracaksınız. Ayın ilk 10 günü pek çok konuda çok iddialı ve dinamik olmayı başaracaksınız. Hayallerinizden peşinden gidebilme cesaretini gösterin ve ilerleyin.

Mayıs 2019 Başak Burcu Yorumu

Bu ay iş hayatınızda yeni stratejiler bulmaya çalışmanız krizleri lehinize çevirmeniz açısından fazlası ile önemli. Bu ay yakın çevrenizde bulunan içten pazarlıklı kişilere dikkat etmeli onların planlarını uygulamalarına olanak vermemek için uyanık olmaya gayret etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise istikrar sizden yana. Sürpriz gelişmeler Aşk hayatınızı renklendirecek enerjiler hakim gökyüzünde.

Haziran 2019 Başak Burcu Yorumu

Ayın ilk haftasında güvenlik açığı duygularıyla rahatsız olabilirsiniz. Sadece yaşamdaki yolunuzu sorgulamanıza neden olacak güvensiz bir öz inceleme yapabilirsiniz kendi içinizde. Kaygılarınızı kontrol altında tutun ve sakın korkularınızın sizi yanlış kararlar alacak noktaya taşımasına izin vermeyin.

Ay sonunda, gerçekten iyi haberler alacak ve sizden yaşça büyük insanlardan gelecek öneriler ile iş ve eğitim hayatınızda krizleri başarıya çevirebileceksiniz. Özel hayatınızda ise takıntılarınız huzursuzluklara yol açabilir.

Temmuz 2019 Başak Burcu Yorumu

Bir çoğunuz için her şey güzel olacak. İyi şanslar yolunuza geliyor olabilir ve işler sizin lehinize sonuçlanarak lehinize gelişmeler ile yükselişe geçtiğiniz bir aydasınız. Başak burcunun 2nci 10 gününde doğanlar için ise, bu ay gerginliklerin tavan yapmasından ötürü kırılmalar, duygusal patlamalar yaşayabilirler. Özellikle aile bireylerinizden kaynaklı sorunlara ciddi tepkiler verebilir özellikle miras ya da işle ilgili ortaklıklarınız varsa sonlandırabilirsiniz. Başak burcunun 3ncü 10 gününde doğanlar ise iş ve eğitim hayatlarında köklü kalıcı başarılar ile karşı karşıya kalacaklar. Bu ay delici kesici ve yanıcı aletler ile iş yaparken dikkatli olmalısınız özellikle ay sonuna doğru kazalar yaşanabilir.

Ağustos 2019 Başak Burcu Yorumu

Ağustos Başak burçları için  bir keşif zamanı olabilir. Arkadaşlarınıza farklı tepkiler verebilirsiniz, tutkulu eski bir ilişkiniz gündeme gelebilir ve ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz. Finansal konularda ise ayın ilk yarısı küçük bir öfke nöbeti geçirebilirsiniz. Sakin olun seçici davranın ve zorluklara çözüm odaklı yaklaşın.

Eylül 2019 Başak Burcu Yorumu

Bu ay her konuda gizliliğe önem verdiğiniz takdirde iyi şansın tadını çıkarabilirsiniz. Gerginliklerden uzak keyifli enerjiler ay boyunca sizleri destekleyecektir. Bu ay yeni başlangıçlar alım satımlar ile karlı girişimler gerçekleştirebilir. Seyahat planlarınızı başarılı bir şekilde uygulayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise evli Başak burçları çocuklardan kaynaklı sorunların çözüme kavuşması ile sevineceğiniz gurur duyacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ekim 2019 Başak Burcu Yorumu

İyi bir izlenim bırakabileceğiniz enerjiler ayın ilk yarısına kadar etkili gökyüzünde. Bir iş ya da iş değişikliği düşünüyorsanız en iyi zaman sizler için. Başak burcunun 2nci 10 gününde doğanlar için ayın ilk haftası yeni başlangıçlar için fazlası ile olumlu enerjileri getirmekte. Başak burcunun ilk 10 gününde doğanlar için ise işler biraz daha karmaşık ilerleyebilir. Panik yapmadan süreci yönetirseniz kazanırsınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızın dışında kararlar almayın. Aşkta mantık her zaman fayda sağlamaz farkına varmalısınız.

Kasım 2019 Başak Burcu Yorumu

Bu ay karışık enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bir günden diğerine neler olabileceğini düşünerek zaman kaybetmeyin. Bazılarınız net bir şekilde düşünmekte zorlanabilirsiniz. Sizlere önerim  sakin ve gözlemci olun bu sayede her şeyi sorunsuz bir şekilde halledebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gergin yakınlarınızın ilişkiniz üzerinde olumsuz enerjiler yansıtmasına izin vermemelisiniz.

Aralık 2019 Başak Burcu Yorumu

Bu ay iniş ve çıkışlar olacak. Bazen gergin olabilirsiniz, ama aynı zamanda mutlu, sevgi dolu bir ruh hali  içinde olduğunuz zamanlar da olacaktır. Önemli kararlarınızı ayın ilk haftası almamaya dikkat etmeli kendinizi baskı altında tutmamalı hiç kimsenin de sizi baskılamasına izin vermemelisiniz.

Başak Özellikleri

Burçlar kuşağının 6. burcu olan Başak burçları, ayrıntıyı seven analitik kişilerdir. Değerlerine bağlı hassas, bazıları size mükemmeliyetçi ya da işkolik der, bu sadece ayrıntılara sürekli dikkat etmenizdendir. Çok titiz olup başkalarının göremediği hataları görebilirsiniz.

Zihninizi başkalarının çok önemsiz bulduğu problemlere zaman ayırarak yorabilirsiniz. Fakat siz öğrenmenin olduğu her yerde mutlusunuz.

Stres ve endişe sizin için önemli derslerdir. Kendi bilginizi yargılamamayı ve değer vermeyi öğrenin.

Yönetici Gezegen – Merkür

Merkür başağın geleneksel iktidar gezegenidir. Modern Astrolojik düşünce arasında, Chiron’un (1977’de keşfedilmiştir) Merkür aynı zamanda İkizler burcununda yöneticisidir.

Chiron efsanesi, ormandaki mağaralarda yaşayan büyük bir şifacıdan bahseder. Bitki ve hayvan bilgisine derinlemesine bilgi verir.

İktidar Sembolü – Meryem Ana

12 burcun her biri bir sembolle temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, sembollerin burçların karakteristik özelliklerini yansıttığını görürsünüz.

Başak burçlarının sembolü Meryem Ana’dır. Bereketi temsilen kulaklarında başak ve kucağında bir bebek ile tasvir edilir. Bu saf, bozulmamış, hatta iffetli bir durumu, saflık ve mükemmellik arzusunu temsil eder. Roma’nın Hasat Tanrıçası Ceres’e benzetilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.