2020 Akrep Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

“Akrep burcu 2020 yıllık burç yorumlarınızı okudunuz mu? 2020 yılında Akrep burcunu neler bekliyor? 2020 yılı Akrep burcu için olumlu geçecek mi? 2020 yıllık burç yorumlarına göre Akrep burçları nelere dikkat etmeli? Akrep burcu 2020 yıllık yorumu ne söylüyor? İşte Akrep burcu 2020 yıllık burç yorumları…”

Bu yıl kariyerinize çok güçlü bir şekilde asıldığınız ve hedeflerinize ulaştığınız muazzam bir yıl diyebiliriz. Çok çalışmanız ve yeni gelen teklifler başarınızı arttırıyor. Bu yıl dört ay tutulması (normalin iki katı) çok fazla değişiklik getirmeye açık. Eğitim hayatınızda okulları değiştirebilir yeni eğitim planlarınızı yapabilirsiniz. Bu tutulmalar kişisel felsefenizi ve hayata karşı gerçek umutlarınızı test edecek. Bu yıl seyahatleriniz oldukça artabilir. Finans, bu yıl mükemmel görünüyor. Jüpiter yıl boyunca Plüton ve Satürn ile bir arada ilerleyerek sizlere destek verecek. Çocuk sahibi olmak isteyenler ise bazı planlar içine girmek isteyebilirler.

Mevcut ilişkiler ciddi bir şekilde test ediliyor

Evli olan Akrepler ilişkileri içinde başka bir aşk ile test edilebilirler. Bazı güven sorunları ortaya çıkabilir. İlişkilerde beklentiler ve istekler değişiyor. Her zaman benimsedikleri kuralları yıkma çabası içindeler. Belki de partnerleri tarafından artık eski ilgiyi görmüyorlar ve bunu eleştiriyorlar. Bu yıl bu noktada ciddi sonuçlanmalar söz konusu olabilir. Partnerinizin hukuksal sorunları ya da sizinle rekabet içinde olduğunu düşündüğünüz konular sizi gereğinden fazla yoruyor olabilir. Kıskanılmalara ya da hiç ummadığınız arkadaşlarınız tarafından rakip görülmelere karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. Hayatınızla ilgili ciddi ve isabetli yorumlar duymak isterseniz doğum haritanıza baktırmanızı tavsiye edebiliriz.

Finans ve kariyer

2019 yılı sizlerin finansal genişlemede olduğunuz bir yıldı. Bu yıl artık daha fazla kısa vadeli hedeflerinizin çoğuna ulaşılmış olmalı ve entelektüel gelişiminize daha fazla odaklanmalısınız. Bu aynı zamanda para ve finansal fırsatların güçlendiğini de gösteriyor. Yılın ikinci yarısından sonra çok şanslı bir finansal durum ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Neredeyse tüm yıl Oğlak burcundaki Jüpiter yatırımlarda sizleri güçlendiriyor olacak. Bu, bütçe planları, tasarruf ve yatırım programları oluşturmak için mükemmel bir yıl. İyi bir mali disipline sahipsiniz. 6 Mayıs’tan sonra kariyerinizdeki birçok eksikliği kapatıyor olacaksınız. Gerçek kariyer hedeflerinize ulaşmadan önce yaşamın duygusal yönlerini de değerlendiriyor olmalısınız.

Aşk ve sosyal yaşam

Bu yıl ilişkiler oldukça önemli olacaktır. Sevgiyi ve ilişkiyi deneyimleyen konular önünüze gelecek. Sonunda bekarlar ilişkide onları neyin mutlu ettiğini öğrenecekler. Bu bir deneme yanılma işlemidir. Evlilik, ilişkilerinizde uzun süren anlaşmazlıkların artık son bulduğu bir yıldasınız. Aşk ve romantik fırsatlar, sürpriz bir şekilde herhangi bir zamanda ve herhangi bir yerde olabilir. Evli veya ciddi bir ilişki içinde olanlar için, bu bir için zorlu bir zaman.

Geçmişten gelen eski bir aşk hayatınıza dönebilir. Bu, mevcut bir ilişkideki başka bir dengesizleştirici faktör olabilir. Bu yıl aşk tutumlarınız hızlı bir şekilde değişme eğilimindedir. Bunlar en iyi aylık raporlarda ele alınmaktadır. İyi ve sağlam ilişkiler mutlu bir şekilde devam edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.