2020 Oğlak Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

“Oğlak burcu 2020 yıllık burç yorumlarınızı okudunuz mu? 2020 yılında Oğlak burcunu neler bekliyor? 2020 yılı Oğlak burcu için olumlu geçecek mi? 2020 yıllık burç yorumlarına göre Oğlak burçları nelere dikkat etmeli? Oğlak burcu 2020 yıllık yorumu ne söylüyor? İşte Oğlak burcu 2020 yıllık burç yorumları…”

Kişisel olarak 2018 ekim ayında başlayan değişimleriniz bu yıl artık son buluyor olacak. Kurmak istediğiniz yepyeni bir düzen ve daha bağımsız, kendinden istekli ve kendinden motivasyonlu bir hal içine doğru ilerleyecek. Jüpiter’in sizin burcunuzda bir yıl boyunca ilerleyecek olması sizleri güçlendirmeye doğru itecektir. Fiziksel görüntünüzde değişimler yapmak için muhteşem bir yıldasınız. Jüpiter size biraz daha huzur sunacaktır. Yıl ilerledikçe bu daha da güçlenecektir. Uranüs önümüzdeki yedi yıl boyunca 5. evinizde. Yaratıcılığınızı ve heyecan verici ilişkileri hayatınıza çekiyor diyebiliriz.

Bu yıl dört ay tutulması (normalin iki katı) aşk hayatınızı değiştirmeye hazırlık yapıyor olacak. Bunu yaparken aynı zamanda mevcut ilişkileri test ediyor olacak. Mars, altı ay boyunca 4. evinizde hareket edecek. 28 Haziran’dan itibaren taşınma veya evinizdeki önemli değişimler gündeminizde olabilir. Bu yıl en önemli zaman dilimi temmuz ayı diyebiliriz. Sizler için aşk ve sevgi konularında sabrınızın karşılığını alabileceğiniz yeni bir ilişkiyi başlatabilirsiniz. Beklentilerinizi bu ay gerçekleştirmek her zamankinden daha kolay gözüküyor.

Olumsuz olan durumların tam tersine geliştiğini görebilir, şansınızın bu kadar olumlu gittiğine şaşırabilirsiniz. Yeni iş projeleri bekleyenler için önemli bir sonuçlanma yaşanabilirken, ilişkiler açısından da evlilik ile ilgili birtakım ciddi kararlar bile alınabilir. Seyahat, satış-pazarlama, medya iletişim ve eğitimsel konularda kariyerinizi yönlendirebilir ya da bu alanlar vesilesiyle kariyerinizi farklı bir noktaya taşıyabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız partner ilişkilerinizdeki konular birden bire gündeminize gelebilir.

Finans ve kariyer

Bolluk gezegeni Jüpiter, özellikle güzel yönleri ortaya koyuyor. Yani kazançlar artıyor. Bu, tüm yıl boyunca geçerli olacak, ancak yılın başlarında kazançlarınız daha fazla olabilir. Yılın sonlarında hem Satürn hem de Jüpiter Kova’ya girerken, daha fazla çalışmanızı sağlayabilir. Bu yıl iyi bir gelir kaynağı içine girebilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn 23 Mart ve 1 Temmuz arasında para evinizde olacak. Bu durum finans açısından olumlu bir odak ve iyi şans göstergesi denilebilir. Para kazanma konusunda hemen sonuç beklemeyin. 20 Aralık’ta Jüpiter aynı zamanda para evinize ilerleyecek ve 2021’in çoğunda orada olacak. Jüpiter’in 2. eve geçiş yapması refah için klasik bir sinyaldir. Bu, özellikle güçlü bir kariyer yılından daha çok güçlü bir finans ve yatırım yılı denilebilir. Bu yılı aynı zamanda ciddi bir kariyer başarısı için gerekli tutmalısınız. Mümkün oldukça temelleri sağlam atılmış güçlü işler içinde olmalısınız. Devletle ilgili işlerinizde önemli başarılar yakalayabilirsiniz.

Aşk ve sosyal yaşam

Bu yıl 7. eviniz olan ilişkiler konunuz oldukça önemli olacaktır. Evliliğiniz içinde sorumlulukların arttığı ve genellikle bu sevginin memnuniyetini test edeceğiniz bir yıl olabilir. Yıl içinde sizin burcunuzda gerçekleşecek olan bir güneş ve bir ay tutulması sizleri bu bağlamda çok etkileyecektir. Yılın ilk yarısı evlilik problemlerinizi çözmek ya da hukuksal konulara taşıma fikriniz varsa bu alanda gerçek bitişler gerçekleştirmenize neden olabilir. İlişkileriniz temelde sağlamsa hayatta kalacağı ama temeli sağlam olmayanların sorunlar yaşamaya açık olduğunu gösteriyor. Bu, çözünmesi kusurlu olan ilişkileri daha da derinden sarsım tamir ettirebilir. Aşk bu sene sizi bulabilir ama kolay bir aşk hikayesi olmayabilir. Kemerlerinizi bağlayın. Bu yıl ruh halinizi olumlu ve yapıcı tutmak çok önemlidir. Aşk ve sevgide uzun yıllardır yaşamadığınız büyük bir aşk yaşayabilirsiniz.

Sağlam temeller atmayı ihmal etmeyin!

2019 yılı sizler için çok fazla arada kaldığınız bir yıl oldu. Ama kendi içinizde bazı sorunları çözmek isterken durum ve konular sizin dışınızda gelişti. Artık düzenli bir ev yaşantısı ve huzurlu bir aşkın içine doğru ilerliyorsunuz. Korkularınızı bir kenara bırakmalısınız. Hedefinizden asla sapmamanız gerekmektedir. Haziran ve eylül arasındaki sürece kendinizi hazırlamalısınız. Mutlaka tutunduğunuz bir işiniz ve hedefiniz olması gerekmektedir. Çektiğiniz acılar ve zorlukları bu yıl unutun. Bir çok konuda haksızlığa uğradınız ve bir çok konuda olmayacak durumlara tahammül etmek zorunda kaldınız. 2020 yılı emeklerinizin karşılığını aldığınız ve gerçekten güçlendiğiniz bir yıl olmaya aday. Sabırlı olun ve korkularınıza yenik düşmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.