2022 Balık Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2022 Balık Burcu Yıllık Yorumu

Hayatınızın eski kalıplarının yıkıldığını unutmayın. Eğer bu yıl, gelecek fırsatlarını doğru ve dengeli bir şekilde kullanırsanız, yılın en şanslı burcu siz olabilirsiniz. Hayalcilik, tatminsizlik, maymun iştahlılık bu yıl sizin test alanınız.

Balık Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Burcunuzdaki Jüpiter ve Neptün, tüm yıl sizi ciddi finansal risk almak konusunda yüreklendirse de dikkatli olmalısınız. Önünüze gelen tüm belgeleri, titizlikle incelemeniz gerekir. Bu yıl riskli kazançlar, borsa, şans oyunu, bitcoin gibi alanlardan uzak durun. Aile gelirlerine de dikkat edin.

Balık Burcu 2022 Aşk Hayatı

Yılın ikinci yarısı burcunuzdaki gezegenlerin etkisiyle, ilişkilerdeki tatmin duygusunu yitirebilirsiniz. Bu durum hata yapmanıza, partnerinizi kendinizden uzaklaştırmanıza neden olabilir. Eylül ayında burcunuzda gerçekleşecek dolunayla birlikte bazılarınızın ilişkisi sonlanabilir. Çatışmaların şiddetlenmemesi için iletişim tavrınıza dikkat edin. Tahammülsüzlük bu dönemde baş gösterebilir.

Balık Burcu 2022 Sağlık

Bu yıl kronik rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Bulaşıcı hastalıklara dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca bu yıl kilo almaya çok müsaitsiniz. Zihninizi boşaltmak için yoga, meditasyon, nefes çalışmaları yapın.

Balık Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Beklentilerinizden uzaklaşın ve kendinizi keşfedin. Geçmişteki davranış tarzınızı bırakın ve gelecek için yeni değerler, idealler bulun. Müzik ve sanat ruhunuzun özgürleşmesine yardımcı olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.