2022 Boğa Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2022 Boğa Burcu Yıllık Yorumu

2022 yılı iş odaklı Boğa burçları için çok önemli ve bereketli bir yıl olacak gibi gözüküyor. Kariyer hayatınızda oldukça sorumluluk aldığınız; elinizi taşın altına koyduğunuz bir yıl. Üstelik geçen senelerde işinizle ilgili gerekli eğitimlerinizi alıp, planlarınızı da kafanızda oturttuğunuza göre, şimdi hareket zamanı. Bazı Boğa’lar bu sene evlilik kararı alabilir.

Boğa Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Kariyer alanındaki mesuliyetleriniz artabilir; yoğun çalışmalar yeni finans kapılarını açabilir. Başarı sağlamanın çok çalışmaktan geçtiği bu yılda, yaptığınız işler daha görünür olacak. Kalıcı ve güzel başarılara imza atıp geleceğe yönelik sağlam adımlar atabilirsiniz. Terfi, yükselme, başka bir işe veya pozisyona geçme, kendi işinizi kurma kararı alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yeni girişimler yapmak ve aldığınız eğitimleri kariyerinizi geliştirme adına kullanmak için ideal zamandır. Önünüze birçok yeni iş fırsatı çıkabilir. İşinizi uluslararası platforma taşıyabilir ve daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz. Kariyer fırsatlarını müsrifçe kullanmamaya ve fazla riskli kararlar almamaya özen gösterin. Ortaklıklarınızda bilmediğiniz, sizden saklanan konuların gün yüzüne çıkması da bu yıl olası.

Boğa Burcu 2022 Aşk Hayatı

Bu yıl bazı Boğa’lar için evlilik çanları çalarken bazı Boğa’lar da sorunlu giden evliliklerini noktalama kararı alabilirler. Kıskançlıklar bu yıl ilişkilerinizin teması olabilir, gizli saklı kalmış konular açığa çıkabilir. Kalbi boş olan Boğa’ların aşk hayatları özellikle eylül ayında epey hareketli olacak gibi duruyor. Eylülün ikinci yarısında bir anda sıra dışı bir şekilde âşık olabilirler. Aşk hayatınızda adaletli olmaya, karma yaratmamaya özen gösterin.

Boğa Burcu 2022 Sağlık

Bu sene tiroid kontrollerinizi ihmal etmeyin. Kış aylarında farenjit ve geniz akıntıları olabilir. Özellikle mayıs ayı civarı kazalara dikkat edin. Yıl boyunca sağlık konuları fazlasıyla gündeminizde olacaktır. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin.

Boğa Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Pozitif düşünün. İyi bir ebeveyn olduğunuza ve bu konuda asla yetersiz olmadığınıza inanın. Başkalarının düşüncelerinden çok, ruhunuzun ne istediğine odaklanın. Eğer bulunduğunuz yerden mutsuzsanız, idealleriniz ve hedefiniz doğru değil demektir. Yönünüzü değiştirmeye cesaret edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.