2023 Koç Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2023 Koç Burcu Yıllık Yorumu

Bazen Koç insanları yüksek motivasyona ve güçlü fikirlere sahip olurlar, bu da onları kolayca problemlere sokabilir. Ancak bazen aynı baskın faktör, hayatlarında son derece zorlu savaşları kazanmalarına yardımcı olabilir. Koç burcu 2023 yılında, dürtüleriniz üzerinde olsanız bile, yılın sizin için güçlü olacağını tahmin ediyor. Bazen çekiciliğinize katkıda bulunurken, bazen de hayatta daha iyi olmanız için sizi zorlayabilir.

Gezegensel destek yanınızda olacaktır. Ancak, bu yıl sizi hayatınızdaki yaklaşan engeller ve durumlar için daha hazırlıklı hale getirecektir. Zor zamanlar sizi test etmek içindir. İnişler ve çıkışlar ile mücadele etmek çok fazla olacaktır.

Ama sen Koçsun ve duygusal olduğu kadar fiziksel iniş çıkışlarla da nasıl başa çıkacağını biliyorsun. Ancak, üçüncü çeyrekte bir yılan olan Rahu (ay, güneş tutulmalarına yol açan cindir) ile gelebilecek bazı sorunlara dikkat edin. Jüpiter‘e tüm yıl boyunca hayatınıza yardımcı olacağı için güvenebilirsiniz.

Bu burç, adını Roma savaş tanrısından alan dinamik kırmızı gezegen Mars tarafından yönetilir. Buna göre, bu cesur koçlar her zaman silahlı ve savaşa hazırdır.

Ancak bu küstah koçlar kontrolden çıkmadığında, yaşamı sonuna kadar yaşamaktan zevk alan iyimser, pozitif ve oyuncu kişilerdir. Spor alanında mükemmelleşen, otoyolda hız yapan veya canlı bir parti oyunu düzenleyen bir Koç burcunu her zaman görebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.